za sve one koji nemaju vremena ili novca za teretanu jednostavan trenining za skidanje zimskog sala

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Moj ti je savjet da triceps ne radiš poslije treninga koji odradiš a da njega forsiraš ( Mislim na prsa i ramena ). Definitivno ti je bolje da ga odradiš poslije leđa. Ne znam po kojem programu radiš, ali trebalo bi da zapadne da ga radiš 2x.katalinskiosim je napisao/la:raja danas sam nesta razmisljao da ojacam svoj triceps tako sto bi ga 2 x sedmicno trenirao. Prvi put u ponedeljak poslije prsa, sa maximalnim brojem ponavljanja 6. A onda u petak poslije ramena, da ga odradim al sa ponavljanjima od 10-15. Naravni po 4 vjezbe, u svakoj po 3-4 serije.
Kakvo je vase misljenje o ovom nacinu "ojacanja" tricepsa i ako je fakat glup, da mi vi preporucite kako da ga radim, jer ja nisam zadovoljan sa tom misicnom skupinom.
Cijenim svako misljenje, hvala.
Moj ti je savjet da triceps ne radiš poslije treninga koji odradiš a da njega forsiraš ( Mislim na prsa i ramena ). Definitivno ti je bolje da ga odradiš poslije leđa. Ne znam po kojem programu radiš, ali trebalo bi da zapadne da ga radiš 2x.katalinskiosim je napisao/la:raja danas sam nesta razmisljao da ojacam svoj triceps tako sto bi ga 2 x sedmicno trenirao. Prvi put u ponedeljak poslije prsa, sa maximalnim brojem ponavljanja 6. A onda u petak poslije ramena, da ga odradim al sa ponavljanjima od 10-15. Naravni po 4 vjezbe, u svakoj po 3-4 serije.
Kakvo je vase misljenje o ovom nacinu "ojacanja" tricepsa i ako je fakat glup, da mi vi preporucite kako da ga radim, jer ja nisam zadovoljan sa tom misicnom skupinom.
STEVEN je napisao/la:Jel neko koristio No Explode ? Kakav je efekat ? Ima li negativnih strana ? Moze li se koristiti zajedno sa Wheyom i kreatinom ?
katalinskiosim je napisao/la:raja danas sam nesta razmisljao da ojacam svoj triceps tako sto bi ga 2 x sedmicno trenirao. Prvi put u ponedeljak poslije prsa, sa maximalnim brojem ponavljanja 6. A onda u petak poslije ramena, da ga odradim al sa ponavljanjima od 10-15. Naravni po 4 vjezbe, u svakoj po 3-4 serije.
Ima dosta boljeg, ali štetnijeg izbora. Konkretno mislim na hemorage i jack 3D. To su preparati koji su sa razlogom uklonjeni sa tržišta.lumani je napisao/la:STEVEN je napisao/la:Jel neko koristio No Explode ? Kakav je efekat ? Ima li negativnih strana ? Moze li se koristiti zajedno sa Wheyom i kreatinom ?
No Explode vec ima kreatina u sebiNekada bio popularan kod UFC boraca.
Ali to je blo nekada,Sada manje vise,jer ima dosta boljeg izbora.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima dosta boljeg, ali štetnijeg izbora. Konkretno mislim na hemorage i jack 3D. To su preparati koji su sa razlogom uklonjeni sa tržišta.lumani je napisao/la:STEVEN je napisao/la:Jel neko koristio No Explode ? Kakav je efekat ? Ima li negativnih strana ? Moze li se koristiti zajedno sa Wheyom i kreatinom ?
No Explode vec ima kreatina u sebiNekada bio popularan kod UFC boraca.
Ali to je blo nekada,Sada manje vise,jer ima dosta boljeg izbora.
Što se tiče ostalih suplemenata koji mogu parirati no xplodeu, tu su C4 i obični kreatin, mickronized, onaj u crnoj kutijici.
Moj jaran uradi 30, frapiraš se kad vidišSalkao je napisao/la:[youtube][/youtube]
OTNYS_YNWA je napisao/la:Imaju efedrina u sebi, zbog hemorage i jack 3d-a se pada na ljekarskom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.