Da je to ona prava KK Sloboda pocjepali bi Kakanj 20 razlike,aa ne ovaj klubic od dvije godine toliki marketing,navikan,kontam osvojice ligu,kad ono u Kaknju -20 kako sam mogao procitat..
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
harry_90 je napisao/la:Meni bi bilo zalosno pisat o igracima KK Slobode tipa Hukica,Teletovica,Suljanovica itd.. na temi pVojekta koji vidim hara ovom ligomoni nemaju nikakve veze sa pVojektom od dvije godine..
![]()
Da je to ona prava KK Sloboda pocjepali bi Kakanj 20 razlike,aa ne ovaj klubic od dvije godine toliki marketing,navikan,kontam osvojice ligu,kad ono u Kaknju -20 kako sam mogao procitat..
Nije bas da nemamo nista od Tuljkovica, moze odigrati dobro ovu sezonu, a i trenutno je drugi najbolji strijelac tima ako se ne varam..Heller je napisao/la:Pogtovo nemamo ništa od Tuljkovića i Radovanovića, koji em su stari em nisu nikakva pojačanja
harry_90 je napisao/la:Bolje nikakav nego ovakav..navikan,a od njega nista jos ih busi Kakanj i ko god stigne na strani..
Manite se suplje,licni interesi pojedinaca su ovdje,dzaba bilbordi,kombi,plakati na stanicama,tablama,pa kad pobjede to je slika metar,tekstova kijamet,kao da su dobili Olympiakos ili Maccabi..
Samo molim Boga da se neko pojavi i odmrzne KK Slobodu,ovaj pVojekat bi pao u zaborav ..
protiv Varde na semaforu pisalo Jahic ja konto Anadin a tek sad vidi da je neki drugi likHeller je napisao/la:Jahic je poodavno otiso iz ekipe
To je neki momak 98-99fukaratz je napisao/la:protiv Varde na semaforu pisalo Jahic ja konto Anadin a tek sad vidi da je neki drugi likHeller je napisao/la:Jahic je poodavno otiso iz ekipemoja greska
Zlaja je batalio ozbiljniju kosarku, mislim da igra u Srebreniku.Heller je napisao/la:Šta je sa Halilbegovićem? Albijanicem?
Faris Jahic 1997. godiste, centar, bio na okupljanju mlade reprezentacije, ali zbog povrede nije nastupio.Heller je napisao/la:To je neki momak 98-99fukaratz je napisao/la:protiv Varde na semaforu pisalo Jahic ja konto Anadin a tek sad vidi da je neki drugi likHeller je napisao/la:Jahic je poodavno otiso iz ekipemoja greska
Ozbiljno? Što? Mislim da bi kod nas bez problema bio u prvoj petorci, i prvoj petorci ligePupi04 je napisao/la:Zlaja je batalio ozbiljniju kosarku, mislim da igra u Srebreniku.Heller je napisao/la:Šta je sa Halilbegovićem? Albijanicem?
Albijanic je negdje u Makedoniji, valjda je jos tamo.
Da se nadovezem za Radovanovica, po meni odlican play, sta mu se desilo kako je dosao kod nas niko ne zna, pogubio se totalno.
Obradovao sam se kad sam vidio da smo ga uzeli na pocetku sezone, ali ovo sto pruza ala Space Jam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.