nazalost, al jest to istina..sada ko iza svega tog stoji u kubu neznam..al tako je..jednom rjecju ZALOSNO!!trasUl je napisao/la:Ako je to istina onda ih sve treba pobiti, eto ga.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jel to ista uprava koja mu je isplatila "lihvare" jer se zaduzio u njih,taj isti fenomenalni Arezina,tko zna mozda takva kompezacija slijedi,mi tebi platimo kockarske dugove ti budi 100% igrac Zrinjskog,tu se zna samo jedna strana price stoga nebi ulazio u daljnu raspravu,mada mi nismo operirani od takvih igrica ,ipak smo mi klub u Bosni i Hercegovini a ne klub u Bundesligi,realnost je da ovdje nema napretka ,mozda nasa djeca docekaju bolji klub,ja cisto sumnjam da cemo u narednim godinama uzivati u igrama Zrinjskog kao sto je to bio slucaj prije 4,5 godina!
Mozda imamo nekakve sanse protiv Borca na gostovanju!
Travnik - Slavija 1:2
Zrinjski - Travnik 1:2
Slavija - Borac 1:2
Borac - Zrinjski
Hajmo terorije zavijere!!!

Borac - Zrinjski

Hajmo terorije zavijere!!!

znaci kazna od 4.500 maraka 

Kazna je očekivana.Dok god ultrasima manipulira šačica huligana koji ih koriste za svoje osobne interese Zrinja će plaćati ovakve kazne.Navijanje : čista 10-ka ako izuzmemo pirotehniku , ponašanje: velika nula.Ponavljam radi se o relativnom malom broju huligana i ako se većina ne može i ne zna obračunati sa njima neka ih napuste i pređu na neki drugi dio stadiona.Riješenje postoji i ako se Zrinjski voli kako kažu onda će ga naći.nate je napisao/la:znaci kazna od 4.500 maraka
Što se tiče Arežine , istina je samo da je počeo protiv Leotara i ništa nije pokazao , protiv Širokog je ušao i također nije ništa napravio i normalno je da zbog toga slijedi hlađene jer u veznom redu mi imamo najviše opcija i zato mislim da su priče o nekakvim menadžerima suvišne a i pitanje je koliko su točne.On mora pokazati puno više volje i želje i ako su razlog tom ne zalaganju menadžeri onda neka ga na stalno na klupi pa taman daje Messi.
Vidim upravni odbor je Periću dao još jednu šansu samo bojim se da poslije Želje će biti sasvim svejedno tko će biti na klupi ako ovako nastavimo.Barbarić,Slišković ili Jović.Za mjesec ,dva ili tri svejedno je ali će se nešto morati mjenjati a ja bih osobno volio vidjeti Barbu na klupi.Nije ga bilo odavno.Baka je Baka ali je Barba veći profesionalac a Jović će izgleda malo pauzirati.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Borac Zrinjski 3-0bekicamir je napisao/la:Mozda imamo nekakve sanse protiv Borca na gostovanju!
Borac - Zrinjski![]()
Hajmo terorije zavijere!!!![]()

Ma ne treba se predavati da je protivnik Barca ali mislim da je Borac igrački trenutno najbolja ekipa i izgleda da su se uigrali.Meni se čini da se mi znamo braniti a ne znamo napadati pa onda možda se i desi nekakvo iznenađenje ali puno je još do ove tekme.
clanovi uprave ostaju ako se izbori europa,sto je sa ovakvom igrom nemoguce 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ako se izbori europa? Postojaće Zrinjski i ako se izbori ili ne izbori europa i treba raditi i u jednom i drugom slučaju.Kome je stalo do Zrinje on će ostati bez obzira na sve.Ja sam išao i ići ću na tekme , kad god mi obaveze dopuste, bili mi na ljestvici prvi ili petnaesti ,igrali u europi ili federalnoj ligi ili ako u upravi bude Kruško,Bata , Raspudić ili netko četvrti jer nisu oni Zrinjski nego MI.Mene ljudi nekad čudno gledaju ,odrastao obiteljski čovjek,situiran a ide na utakmice i nervira se kao kakav tinejdžer ili sa slušalicama u ušima sluša radio prijenos tekme.Tako je to kad nešto i nekoga voliš.Rosas7 je napisao/la:clanovi uprave ostaju ako se izbori europa,sto je sa ovakvom igrom nemoguce
Ma ne govori niko da neće ic na tekme, govorimo da Zrinjski ide u pogrešnom smjeru. Forsiraju se igrači tipa Porecki,Crnov etc. dok svoje talente drži na klupi. Ne možeš Arezinu prestat ubacivat jer je jednu utakmicu odigrao loše. 

NAJJACI IKAD.
Ako je itko hvalio i vjeruje u Arežinu onda sam to ja (pogledajte moje postove od ljetos).Ali on mora promijeniti svoj pristup treninzima i utakmicama inače ništa od njega i to ne u Zrinjskom nego bilo gdje.I ne mislim da mu treba prestat davati šansu.Neka zasluži radom i ponašanjem i to ne samo on.Problem je što je puno takvih u ekipi koji se ponašaju kao i Arežina trenutno.trasUl je napisao/la:Ma ne govori niko da neće ic na tekme, govorimo da Zrinjski ide u pogrešnom smjeru. Forsiraju se igrači tipa Porecki,Crnov etc. dok svoje talente drži na klupi. Ne možeš Arezinu prestat ubacivat jer je jednu utakmicu odigrao loše.
mozda se oporavimo tijekom ove reprezentativne pauze i proigramo haha,ko zna sta peric sprema 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
igraci i strucni stozer su otisli u medugorje 3 dana..nadam se da ce uspit se stabilizirat i uvidit greske i popravit..za vrijeme ove stanke..
-
- Kontakt:
Greške su da se isprave, samo je problem kod nas što nema tko da im ukaže jer po stručnom stožeru protiv Travnika nije bilo grešaka nego nam je sreća okrenula leđa....felix54 je napisao/la:igraci i strucni stozer su otisli u medugorje 3 dana..nadam se da ce uspit se stabilizirat i uvidit greske i popravit..za vrijeme ove stanke..
nece li se prosvijetlit malo,pa da proigrajuZrinjskiMostar je napisao/la:Greške su da se isprave, samo je problem kod nas što nema tko da im ukaže jer po stručnom stožeru protiv Travnika nije bilo grešaka nego nam je sreća okrenula leđa....felix54 je napisao/la:igraci i strucni stozer su otisli u medugorje 3 dana..nadam se da ce uspit se stabilizirat i uvidit greske i popravit..za vrijeme ove stanke..
-
- Kontakt:
.....................Hadzic (Melher).....................
Marković....Radeljić.(Graovac)....Aničić........Žuržinov
Đurić.(Arežina)......Miličević.....Šćepanovič
Muminović.(Pehar)........Igor Aničić........... Stojkić
Moja idealna postava pogotovo kad igramo doma!
Marković....Radeljić.(Graovac)....Aničić........Žuržinov
Đurić.(Arežina)......Miličević.....Šćepanovič
Muminović.(Pehar)........Igor Aničić........... Stojkić
Moja idealna postava pogotovo kad igramo doma!
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 20 mar 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Na brzinu sam pisao onako iz glave, dešava se to i pametnimtrasUl je napisao/la:Kakav bola Stjepanović ?

Posto su sve sanse da cemo ispasti iz euro kombinacija neka da priliku nekim drugim momcima!
...................Vasilj........................
Markovic.....Graovac..Anicic........Stojkic
Gligorov....Vucina.....Arezina.......Djuric
..............Jurina.......Lazar..................
Ako u BiH ne mozes igrati sa dva napadaca domace utakmice onda jeb... ga!
...................Vasilj........................
Markovic.....Graovac..Anicic........Stojkic
Gligorov....Vucina.....Arezina.......Djuric
..............Jurina.......Lazar..................
Ako u BiH ne mozes igrati sa dva napadaca domace utakmice onda jeb... ga!

ako vec necemo u europu treba ipak sansu dat igracima iz omladinskog pogona treba dati sansu klaricu nemoze momak biti gori od bekica poredskog i bubala sto je otisao hvala bogu.mislim da je glavni problem zrinjskog trener jer pola igraca koji su nam prosle godine bili nositelji igre sezone igraju nula,nemogu svi biti u krizi
______________Melher_____________
Lisica___Radeljić___Aničić___Stojkić
_______Šćepanović___Arežina______
Marjanović_____Đurić________Crnov
______________Jurina_____________
s ovim sastavom bi pobucali Želju
...samo ako je Gligorov zdrav onda njega umjesto Lisice...
Lisica___Radeljić___Aničić___Stojkić
_______Šćepanović___Arežina______
Marjanović_____Đurić________Crnov
______________Jurina_____________
s ovim sastavom bi pobucali Želju

#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.