FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Partizan uzeo Maribora 2-1. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovi iz avazovog sporta su bas neki ludi novinari
Bas me interesuje odakle im ove informacije i otkud im Hasagic pada na pamet lik godinu dana branio nije i sada bi kao trebao kod nas pa Ibro Hodzic ima vece sanse da bude prvi golman
Bas me interesuje odakle im ove informacije i otkud im Hasagic pada na pamet lik godinu dana branio nije i sada bi kao trebao kod nas pa Ibro Hodzic ima vece sanse da bude prvi golman
Ti si opet šampion !
Ne brani lik dugo i bez kluba je sigurno od ljetos, to samo ovi što za par stoja pišu, mogu da objave
amypitar je napisao/la:Zar Hasgic jos brani.
Mosa RajvoSa
Mozda prica oko Borjana nije jos zavrsena, i da bi se ove pare od Dupovca prema njemu mogle usmjeriti!!!
Jer polako se privodo kraju ovaj prijelazni rok, a on je koliko znam jos bez kluba!
Jer polako se privodo kraju ovaj prijelazni rok, a on je koliko znam jos bez kluba!
- BoskoAntic
- Kontakt:
Kad je igrac bez kluba, dakle slobodan, za njega ne vazi prijelazni rok. Moze doci kad hoce. Pa Ibrak je izjavio koliko znam da se pregovara sa 4 golmana, jedan od njih je Borjan. Ostala imena se ne znaju...amidzaTan je napisao/la:Mozda prica oko Borjana nije jos zavrsena, i da bi se ove pare od Dupovca prema njemu mogle usmjeriti!!!
U INAT SVIMA 1946
Bitno je da je jos u pricu ukljucen, tj: da ima opcija da se na kraju i dogovore. A sto prije to i bolje...
Sto se Ibraka tice on nema potrebe vise nikome da se dokazuje, ali ako i njega uspije pridobiti, onda stvarno...
Sto se Ibraka tice on nema potrebe vise nikome da se dokazuje, ali ako i njega uspije pridobiti, onda stvarno...
- BoskoAntic
- Kontakt:
I receno je da ce se golman zavrsiti najvjerovatnije dok su jos u Antaliji, a to je do nedjelje 
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad je vrlo moguce da ce pare od Amera sto smo dobili biti usmjerene na platu dobrog golmana , npr. Borjana na duzi period sto bi bio veliki potez
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jos jedan aktuelan reprezentativac svoje zemlje, 195 cm visok, u najboljim godinama, sa Balkana (znaci neme perioda adaptacije kao Kallasi ili neki drugi stranac)... igrac s kojim bi smo, bar po rezumeu, mogli docekati i te neke dugorocne ciljeve (grupne faze).
Golmana još, pa imamo sasvim solidne igrače što se tiče za naše prostore. Ne znam za vas, ali meni je nekako želja da u budućnosti dovedemo nekog Brazilca i još kojeg stranca.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
A ja koliko se sjecam Borjan je bas sa ekipom Ludogoreca i otisao u Antaliyu na pripreme, da bi onda i konacno odlucio da nece nastaviti suradnju sa njima, sto znaci da je moguce da se i dalje mota tamo po Antaliyi.
Amarildo je napisao/la:Golmana još, pa imamo sasvim solidne igrače što se tiče za naše prostore. Ne znam za vas, ali meni je nekako želja da u budućnosti dovedemo nekog Brazilca i još kojeg stranca.
Istog smo razmisljanja, jer taj utisak koji ostavljaju Brazilski igraci na ekipu i protivnike, kao i na navijace je zarazan!!!
Kažu zar se trebamo bojati tima kojem gostujemo u prvom kolu proljetnog dijela, ne trebamo se mi bojati njih, nego nas samih. Gledam historiju rezultata u prvim kolima nastavka prvenstva i oni nisu ni malo ohrabrujući.
Ima ona neka fraza za statistiku da otkriva mnogo a ne pokazuje ništa, ili tako nešto... Ali ova naša je zabrinjavajuća.
U proteklih deset sezona na početku drugog dijela sezone pobjedili smo svega dva puta, isto toliko remizirali i doživjeli nevjerovatnih šest poraza. Za klub kakav je Sarajevo to je za neme mnogo. Pogotovo što se to desi na početku kada je naša euforija na vrhuncu i onda nam na početku lađe potonu i sve krene niz brdo.

Mislim da je vrijeme da ovo počnemo mjenjati, ali ako i ne uspijemo ni pod razno ne smijemo klonuti ni mi navijači a ni igrači, nego protiv banjalučana pružiti maksimalnu podršku momcima.
Ima ona neka fraza za statistiku da otkriva mnogo a ne pokazuje ništa, ili tako nešto... Ali ova naša je zabrinjavajuća.
U proteklih deset sezona na početku drugog dijela sezone pobjedili smo svega dva puta, isto toliko remizirali i doživjeli nevjerovatnih šest poraza. Za klub kakav je Sarajevo to je za neme mnogo. Pogotovo što se to desi na početku kada je naša euforija na vrhuncu i onda nam na početku lađe potonu i sve krene niz brdo.

Mislim da je vrijeme da ovo počnemo mjenjati, ali ako i ne uspijemo ni pod razno ne smijemo klonuti ni mi navijači a ni igrači, nego protiv banjalučana pružiti maksimalnu podršku momcima.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Kenozoik je napisao/la:Jos jedan aktuelan reprezentativac svoje zemlje, 195 cm visok, u najboljim godinama, sa Balkana (znaci neme perioda adaptacije kao Kallasi ili neki drugi stranac)... igrac s kojim bi smo, bar po rezumeu, mogli docekati i te neke dugorocne ciljeve (grupne faze).
I ovaj u igri za golmana jel???
U INAT SVIMA 1946
Da, mislio sam na Borjana.
Na koliko ima Amer Bekic ugovor sa nama? Hvala.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BoskoAntic
- Kontakt:
Aha!Kenozoik je napisao/la:Da, mislio sam na Borjana.
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
O Borjanu pricamo koliko vidim 
Tri godineMCMXLVI je napisao/la:Na koliko ima Amer Bekic ugovor sa nama? Hvala.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hilminho to jeste tako ali nismo nikada ni bili jaci to znas i sam...hilmo je napisao/la:Kažu zar se trebamo bojati tima kojem gostujemo u prvom kolu proljetnog dijela, ne trebamo se mi bojati njih, nego nas samih. Gledam historiju rezultata u prvim kolima nastavka prvenstva i oni nisu ni malo ohrabrujući.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Arma00, Serha, trunks1946 i 76 gostiju.