FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zamorano
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zamorano » 03 nov 2012, 23:53

MinjonKocka je napisao/la:Ali kako Said pade kad su dali gol, poljubi onu atletsku stazu nosom, ko je to vidio crko je od smijeha :lol: :lol:
Kome je do smijeha bolan kad ti daju gol :D Najsigurniji ste mi bili par na kladionici :D Hvala vam :lol: :lol: :lol:
::::SAMO ČELIK::::

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 nov 2012, 23:56

zamorano je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:Ali kako Said pade kad su dali gol, poljubi onu atletsku stazu nosom, ko je to vidio crko je od smijeha :lol: :lol:
Kome je do smijeha bolan kad ti daju gol :D Najsigurniji ste mi bili par na kladionici :D Hvala vam :lol: :lol: :lol:
nema na čemu, navrati ponekad dugo te nije bilo.
DRUG NEBI TI PUNCA

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 03 nov 2012, 23:58

bagrcavi je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
nema na čemu, navrati ponekad dugo te nije bilo.
Žiku mu avatara hahahahhahaha :D De ba promijeni to :lol: Bjež ba cuj navrati... po ban jel :lol: Odoh se ja smijati ev snimak :lol:
::::SAMO ČELIK::::

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 04 nov 2012, 00:02

Hajde ba ne trazite opravdanje u sudiji,covjek odradio posao dobro i nije nam on kriv sto smo igrali bezvoljno i sto nismo znali dati go iz onakvih sansi.Ljudi dali go,uzeli tri boda,vise se borili i zeljeli pobjedu,ukupno su imali par sansi vise i zasluzeno dobili.Za poraz smo sami krivi od samog starta smo igrali mrtvo i na nulu,da smo bili samo malo agresivniji i rezultat bi bio povoljniji.O taktici i odabiru igraca necu nista reci to je Amarov izbor i sve dok donosi trofeje mi mozemo ovdje samo palamudit.I ja bi licno kao i mnogi ovdje vise volio vidjeti Samira u ekipi od nekih drugih ali nije nase da sastavljamo tim.Ovaj poraz sto se tice daljeg toka prvenstva nije nista odlucio i vjerujem da do kraja jesenjeg dijela necemo imati niti bod zaostatka za komsijama,cak sta vise mozda mi budemo u prednosti.Amaru i Jovicu bi savjetovao da ne budu tako sigurni da ce o tituli odlucivati samo nasa dva tima,olako otpisuju iz borbe za titulu Zrinjski a i Siroku,daleko je kraj prvenstva i jos je mnogo bodova u igri,jer se razlika u kvalitetu svih ovih ekipa moze mjeriti apotekarskom vagom i dovoljan je jedan domaci kiks da se dosta toga promjeni.I pored poraza nisam razocaran cak sta vise sretan sam sto je nam je i vecerasnja utakmica pokazala da u ekipi imamo dva izuzetna momka (Kvesic i Zolotic) i tek se sada vidi vrijednost produzenja ugovora sa njima.I za kraj cestitke navijacima na jugu,vec dva derbija na Kosevu od zadnja tri(ne racunam prosli zbog zabrane) izdominirali su horde na njihovom terenu.Amaru i igracima puno srece u nastavku,licno sam zadovoljan i bodovnim saldom i trenutnim mjestom na tabeli jer nam je igra losa i ispod stvarnih mogucnosti,a to ne moze dugo trajati i vremenom ce doci sve na svoje mjesto.Zato plava braco sabur sve su prilike da cemo ponovo slaviti i radovati se u Maju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 04 nov 2012, 00:02

Sta je pisalo na paroli na ogradi?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 nov 2012, 00:08

Osim mi nije bio nikako jasan. Ne znam koji je ku.rac drzao Bekrica na klupi, umjesto bilo koga da ga je ubacio nebi se zajebo.
NO PYRO NO PARTY

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 04 nov 2012, 00:18

Samo jedno ime je vrijedno spomena a to je Nermin Zolotic!

Njegovom imenjaku i starijem kolegi zelim nastavak uspjesne karijere u Jagodi!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 nov 2012, 00:21

slika

8-)
Željeznicar za život cijeli !

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 04 nov 2012, 00:27

likusa je napisao/la:slika

8-)
......... sve je veca tvoja armija sa juga..
Sta pise na pocetku kralju :) ?

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 04 nov 2012, 00:33

nes' je bilo u fazonu "ludilo se siri kao kuga sve je veca tvoja armija sa juga", mozda ima jos koja rijec tu na pocetku, al od prilike tako ide
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2012, 00:35

Mislim vise da je red od strane Osima da objavi sta je problem sa Bekricem i isti nije zasluzio ovakav tretamn u klubu.
Samo ne mogu da vjerujem da Jamak svake sedmice i pored losih utakmica dobija priliku za igru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 nov 2012, 00:36

Prvo, da vam cestitam na dobroj igri, fakat ste fino odigrali.Mislim da niste bolja ekipa od Sarajeva ali da ste puno iskusniji za ovu našu ligu i da imate taj pobjednicki mentalitet. :)

Navijali ste fino, bakljada odlicna.Do gola ste u par navrata i bili glasniji ali to je logicno, uvijek se bolje navija na gostovanju ;) Koreo solida ;)

LP i LN

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 nov 2012, 00:39

Idemo dalje jos 3 kola do pauze, vrlo je moguce da do pauze ponovo budemo bodovni izjednaceni. A onda u nastavku sezone svasta je moguce.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 nov 2012, 00:40

samosarajvo je napisao/la:Prvo, da vam cestitam na dobroj igri, fakat ste fino odigrali.Mislim da niste bolja ekipa od Sarajeva ali da ste puno iskusniji za ovu našu ligu i da imate taj pobjednicki mentalitet. :)

Navijali ste fino, bakljada odlicna.Do gola ste u par navrata i bili glasniji ali to je logicno, uvijek se bolje navija na gostovanju ;) Koreo solida ;)

LP i LN
Respect ! vidimo se slijedece sezone ;) ko izdrzi bit ce prvak ,vala nek je doslo vrijeme da se dva najveca kluba bore ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 nov 2012, 00:42

likusa je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Prvo, da vam cestitam na dobroj igri, fakat ste fino odigrali.Mislim da niste bolja ekipa od Sarajeva ali da ste puno iskusniji za ovu našu ligu i da imate taj pobjednicki mentalitet. :)

LP i LN
Respect ! vidimo se slijedece sezone ;) ko izdrzi bit ce prvak ,vala nek je doslo vrijeme da se dva najveca kluba bore ;)
Pun mi je krac podjebavanja pa i onog najsitnijeg koje ne steti nicemu, niđe cinjenica nigdje pravih podataka i diskusija

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 nov 2012, 00:48

Ima li gdje da se moze vidjeti onaj prekrsaj pirije gola,a torlak je igrao ruko 100% drugi zuti i crveni karton jos kazu Osim ovo ono.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 nov 2012, 00:51

terabajt je napisao/la:Ima li gdje da se moze vidjeti onaj prekrsaj pirije gola,a torlak je igrao ruko 100% drugi zuti i crveni karton jos kazu Osim ovo ono.
Misliš nepostojeći prekršaj?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 nov 2012, 00:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ima li gdje da se moze vidjeti onaj prekrsaj pirije gola,a torlak je igrao ruko 100% drugi zuti i crveni karton jos kazu Osim ovo ono.
Misliš nepostojeći prekršaj?

Sarajevo_Grad je napisao/la:
Je l' mogla biti slađa pobjeda? Nepostojeći prekršaj, bezvezni gol. Još ga krampa Nuhanović uvalio.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 nov 2012, 00:56

Sizif je gurao onaj kamen. On izgura na vrh, kamen ode ponovo na početak. I tako stalno. Vajar, po prirodi. Sarajevo već odavno gura u Premier ligi. Dođe skoro na vrh, ali ima ispred Željo. Ne može, mora se vratiti na početak. I tako stalno, godinu za godinom. I desilo se i da Sizifu kamen stoji par sekundi na vrhu. I opet se skotrlja. Tako i Sarajevo, ostat će par kola prvo. Ali na kraju ga čeka Sizifova sudbina jer radi Sizifov posao. Gura, gura, i gura. Ali, ne može do vrha. Jer, to su vajari po profesiji, a ne igrači.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 nov 2012, 00:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sizif je gurao onaj kamen. On izgura na vrh, kamen ode ponovo na početak. I tako stalno. Vajar, po prirodi. Sarajevo već odavno gura u Premier ligi. Dođe skoro na vrh, ali ima ispred Željo. Ne može, mora se vratiti na početak. I tako stalno, godinu za godinom. I desilo se i da Sizifu kamen stoji par sekundi na vrhu. I opet se skotrlja. Tako i Sarajevo, ostat će par kola prvo. Ali na kraju ga čeka Sizifova sudbina jer radi Sizifov posao. Gura, gura, i gura. Ali, ne može do vrha. Jer, to su vajari po profesiji, a ne igrači.
:lol: :lol: :lol: koji si ti kralj
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.