Kome je do smijeha bolan kad ti daju golMinjonKocka je napisao/la:Ali kako Said pade kad su dali gol, poljubi onu atletsku stazu nosom, ko je to vidio crko je od smijeha![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kome je do smijeha bolan kad ti daju golMinjonKocka je napisao/la:Ali kako Said pade kad su dali gol, poljubi onu atletsku stazu nosom, ko je to vidio crko je od smijeha![]()
nema na čemu, navrati ponekad dugo te nije bilo.zamorano je napisao/la:Kome je do smijeha bolan kad ti daju golMinjonKocka je napisao/la:Ali kako Said pade kad su dali gol, poljubi onu atletsku stazu nosom, ko je to vidio crko je od smijeha![]()
Najsigurniji ste mi bili par na kladionici
Hvala vam
![]()
![]()
Žiku mu avatara hahahahhahahabagrcavi je napisao/la:nema na čemu, navrati ponekad dugo te nije bilo.zamorano je napisao/la:Kome je do smijeha bolan kad ti daju golMinjonKocka je napisao/la:Ali kako Said pade kad su dali gol, poljubi onu atletsku stazu nosom, ko je to vidio crko je od smijeha![]()
Najsigurniji ste mi bili par na kladionici
Hvala vam
![]()
![]()
......... sve je veca tvoja armija sa juga..likusa je napisao/la:
Respect ! vidimo se slijedece sezonesamosarajvo je napisao/la:Prvo, da vam cestitam na dobroj igri, fakat ste fino odigrali.Mislim da niste bolja ekipa od Sarajeva ali da ste puno iskusniji za ovu našu ligu i da imate taj pobjednicki mentalitet.![]()
Navijali ste fino, bakljada odlicna.Do gola ste u par navrata i bili glasniji ali to je logicno, uvijek se bolje navija na gostovanjuKoreo solida
![]()
LP i LN
Pun mi je krac podjebavanja pa i onog najsitnijeg koje ne steti nicemu, niđe cinjenica nigdje pravih podataka i diskusijalikusa je napisao/la:Respect ! vidimo se slijedece sezonesamosarajvo je napisao/la:Prvo, da vam cestitam na dobroj igri, fakat ste fino odigrali.Mislim da niste bolja ekipa od Sarajeva ali da ste puno iskusniji za ovu našu ligu i da imate taj pobjednicki mentalitet.![]()
Navijali ste fino, bakljada odlicna.Do gola ste u par navrata i bili glasniji ali to je logicno, uvijek se bolje navija na gostovanjuKoreo solida
![]()
LP i LNko izdrzi bit ce prvak ,vala nek je doslo vrijeme da se dva najveca kluba bore
Misliš nepostojeći prekršaj?terabajt je napisao/la:Ima li gdje da se moze vidjeti onaj prekrsaj pirije gola,a torlak je igrao ruko 100% drugi zuti i crveni karton jos kazu Osim ovo ono.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Misliš nepostojeći prekršaj?terabajt je napisao/la:Ima li gdje da se moze vidjeti onaj prekrsaj pirije gola,a torlak je igrao ruko 100% drugi zuti i crveni karton jos kazu Osim ovo ono.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sizif je gurao onaj kamen. On izgura na vrh, kamen ode ponovo na početak. I tako stalno. Vajar, po prirodi. Sarajevo već odavno gura u Premier ligi. Dođe skoro na vrh, ali ima ispred Željo. Ne može, mora se vratiti na početak. I tako stalno, godinu za godinom. I desilo se i da Sizifu kamen stoji par sekundi na vrhu. I opet se skotrlja. Tako i Sarajevo, ostat će par kola prvo. Ali na kraju ga čeka Sizifova sudbina jer radi Sizifov posao. Gura, gura, i gura. Ali, ne može do vrha. Jer, to su vajari po profesiji, a ne igrači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.