2-2KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 dec 2023, 12:40Zanima li te tacan rezultat za veceras?feniksptica je napisao/la: ↑01 dec 2023, 12:21Koliko ne vole drzavu a hoce da budu prvaci. Toliko da cak i svoje dostojanstvo gaze da klub i tradiciju i sve lijepo bacaju pod noge.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
+ kaze Vidic nece igratmosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 14:00Jagoda je u problemu,pojma nema na koje igrace moze racunati ahha kakva je ovo smijurija

Da nadjem dopis Radnika iz Hadzica, ti bi rekao pusti to. Taj nivo diskusije i argumenata.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 13:07Kakve ovaj dokumente vadi kao da u opstini radi![]()
Kralju ne kopaj se filozofiranjem niste dosli minus za vasu grupu idemo dalje![]()
Forumas simpatizer sa nekog portalskog foruma dijeli pluseve i minuse navijacima. Unormali se.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jos 3 sata i 9 minuta
Hoće li gospodin Jagodić, obzirom da mu je momčad desetkovana virusom i virozom, tražiti odgodu meča protiv velikana iz platonove?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Ljudi su vam pruzili dostojanstven otpor, pogotovo s obzirom na morbidnu razliku u brojci. Krpa se uvijek spasavala kako znas j umijes
SAMO ŠIROKI!
Kakve ovo veze ima sa vasim nedolaskom u Hadzice?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Danas ocekujem neku kradju Sarajeva protiv njihove filijale, naravno bit ce im to revansirano na Grbavici sljedece kolo.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
Smaras stari da operes grupu unormali se ti. Ispali ste kalkulanti i jajare ali nema veze idemo daljeSuvorov je napisao/la: ↑01 dec 2023, 14:36Da nadjem dopis Radnika iz Hadzica, ti bi rekao pusti to. Taj nivo diskusije i argumenata.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 13:07Kakve ovaj dokumente vadi kao da u opstini radi![]()
Kralju ne kopaj se filozofiranjem niste dosli minus za vasu grupu idemo dalje![]()
Forumas simpatizer sa nekog portalskog foruma dijeli pluseve i minuse navijacima. Unormali se.

Mislim da će večeras biti vrhunska utakmica. Ljetni uslovi za igru, dobra atmosfera. Kvalitetan travnjak.
Ovako prateći utakmice Premijer lige na Areni nekako uvijek "simpatišem" pojedine klubove u ligi medju kojima je i Velež.
I kada igraju utakmice sa ostalim klubovima u ligi ono hajde neka pobjede nisu mi toliko mrski.
Ali jedino kad igraju protiv Sarajeva navijam da ih Sarajevo torpedira sa 5 komada jer ne volim taj neki podanički filijala odnos koji imaju samo prema njima.
Da su nabrijani neprijateljski kao prema Zelji, Borcu, Zrinjskom da ne idem dalje bilo bi mi drago da razvale Sarajevo,.ovako navijam da bude 1-6.
Objektivno utakmica sa dosta šansi i puno golova.
4-2, 2-4, 2-2, 3-3..
Samo se nadam da neće biti prijateljska utakmica, daj zakuhajte malo fudbal je...
Ovako prateći utakmice Premijer lige na Areni nekako uvijek "simpatišem" pojedine klubove u ligi medju kojima je i Velež.
I kada igraju utakmice sa ostalim klubovima u ligi ono hajde neka pobjede nisu mi toliko mrski.

Da su nabrijani neprijateljski kao prema Zelji, Borcu, Zrinjskom da ne idem dalje bilo bi mi drago da razvale Sarajevo,.ovako navijam da bude 1-6.

4-2, 2-4, 2-2, 3-3..
Samo se nadam da neće biti prijateljska utakmica, daj zakuhajte malo fudbal je...

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prvo, kojim VAM? Meni nisu, jer nisam ni bio nazočan.
Nije ova tema sad za detaljno pisanje. Ali šta je to "dostojanstven otpor"? Ne treba sad glumiti neke chack norise, u omjeru kakav je bio, svak bi dao petama vjetra.
-
- Kontakt:
O cemu pricas ti cuj podanicki mentalitet kada igraju protiv njihavenija je napisao/la: ↑01 dec 2023, 15:23Mislim da će večeras biti vrhunska utakmica. Ljetni uslovi za igru, dobra atmosfera. Kvalitetan travnjak.
I kada igraju utakmice sa ostalim klubovima u ligi ono hajde neka pobjede nisu mi toliko mrski.Ali jedino kad igraju protiv Sarajeva navijam da ih Sarajevo torpedira sa 5 komada jer ne volim taj neki podanički filijala odnos koji imaju samo prema njima.
Da su nabrijani neprijateljski kao prema Zelji, Borcu, Zrinjskom da ne idem dalje bilo bi mi drago da razvale Sarajevo,.ovako navijam da bude 1-6.![]()
4-2, 2-4, 2-2, 3-3..
Samo se nadam da neće biti prijateljska utakmica, daj zakuhajte malo fudbal je...![]()

Pa nije ih Celik ovoliko puta poslje rata dobio koliko smo mi u zadnje tri godine. Uzeli kup protiv njih. Vi ih niste na kosevu dobili zadnjih 50 godina. Razumijem hoces da ujedas ali nadji neki drugi fazon

- feniksptica
- Kontakt:
Druze u zadnjih par godina bolji međusobni imaju. Postali ste lobotomci ko Štrumfovi bez ikakve logike pisat neštoavenija je napisao/la: ↑01 dec 2023, 15:23Mislim da će večeras biti vrhunska utakmica. Ljetni uslovi za igru, dobra atmosfera. Kvalitetan travnjak.
I kada igraju utakmice sa ostalim klubovima u ligi ono hajde neka pobjede nisu mi toliko mrski.Ali jedino kad igraju protiv Sarajeva navijam da ih Sarajevo torpedira sa 5 komada jer ne volim taj neki podanički filijala odnos koji imaju samo prema njima.
Da su nabrijani neprijateljski kao prema Zelji, Borcu, Zrinjskom da ne idem dalje bilo bi mi drago da razvale Sarajevo,.ovako navijam da bude 1-6.![]()
4-2, 2-4, 2-2, 3-3..
Samo se nadam da neće biti prijateljska utakmica, daj zakuhajte malo fudbal je...![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ko i prosle godine u maju?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Koga boli **** šta ti očekuješ?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- oldschool72
- Kontakt:
a ta će smogovac pametno rećifeniksptica je napisao/la: ↑01 dec 2023, 15:33Druze u zadnjih par godina bolji međusobni imaju. Postali ste lobotomci ko Štrumfovi bez ikakve logike pisat neštoavenija je napisao/la: ↑01 dec 2023, 15:23Mislim da će večeras biti vrhunska utakmica. Ljetni uslovi za igru, dobra atmosfera. Kvalitetan travnjak.
4-2, 2-4, 2-2, 3-3..

Velež do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.