Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ako smo mi strumfovi feniks je gargamel
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
To sam zaboravio navesti takodjer, tako da bi se moglo desiti ovo moje predvidjanje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
E jbg podanicki mentalitet, a nas velez namuci ko da je real. Vako kad covjek cita reko bi rodjeni skinu gace dva dana prije utakmice 
1:2, renan, hasic

1:2, renan, hasic

1946-1987
- feniksptica
- Kontakt:
Rodjeni bolje vam je da se sami sklonite da ne bi Petrović moro djelovat. Ne trebaju vam kartoni ba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zna li se jel suspendovan sudija koji proslo kolo nije svirao za posusje cist penal na grbavici kada je mekic igrao rukom?
-
- Kontakt:
Ko i prošle godine u maju što nas je Sivac nagradio na Grbavici ili?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 15:43To sam zaboravio navesti takodjer, tako da bi se moglo desiti ovo moje predvidjanje.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 01 dec 2023, 16:05, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ne znam sta ti nije jasno? ocigledno je da sam napisao da smo pogurani tu utakmicu.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:04Ko i prošle godine u maju što nas je Sivac nagradio na Grbavici ili?
-
- Kontakt:
Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:05Ne znam sta ti nije jasno? ocigledno je da sam napisao da smo pogurani tu utakmicu.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:04Ko i prošle godine u maju što nas je Sivac nagradio na Grbavici ili?

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa ti se onda poklopi sta da ti kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:06Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:05Ne znam sta ti nije jasno? ocigledno je da sam napisao da smo pogurani tu utakmicu.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:04
Ko i prošle godine u maju što nas je Sivac nagradio na Grbavici ili?![]()
Sloga sutra bez 7 igrac
Vlado im dao slobodno
Dzaba njemu sto je strucnjak za ovu ligu i napravio je od Sloge respektabilnu ekipu al dzaba sve kad ovo radi.....
Ja im zelim da im se seszona okrene pa da se bore za opstanak a vratice im se ovo kad tad.....
On kao glumi sportistu i moralnu osobu...
I njemu i ovima u borcu zelim da svaku marku sto zarade od fudbala potrose na tablete
Vlado dug zivot i tesku bolest
Vlado im dao slobodno
Dzaba njemu sto je strucnjak za ovu ligu i napravio je od Sloge respektabilnu ekipu al dzaba sve kad ovo radi.....
Ja im zelim da im se seszona okrene pa da se bore za opstanak a vratice im se ovo kad tad.....
On kao glumi sportistu i moralnu osobu...
I njemu i ovima u borcu zelim da svaku marku sto zarade od fudbala potrose na tablete
Vlado dug zivot i tesku bolest
-
- Kontakt:
A i čudio bih se da ces odgovoriti na ovo pitanje za posušje. Da rezimiramo: ti kao navijac kluba koji je 1. maja bio 6. a onda poguran direktno u Evropu sudijskim odlukama se bojiš da taj isti klub kojeg si ostavio bez Evrope na takav način biti "nagrađen" na Grbavici od istog tog lika u žutom koji mu je oteo Evropu?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:12Pa ti se onda poklopi sta da ti kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:06Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?![]()

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Tvoj problem = Moj problem !! Poginut cu Alme mi za tebeee. Sutra sjedimo brate aBd u SCC-u malo pojest sta u KFC pa hajmo akcijat gore po Istocnom Sarajevu nije frka ima dande ne moze krava posmrkat.NoDi80 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:48Brat mojnofearhz je napisao/la: ↑30 nov 2023, 22:43Na Palama je danas označen značajan trenutak u zajednici navijača, jer su NoDi i NoFearHZ potpisali ugovor o razumijevanju. Ovaj dokument postavlja temelje za prijateljske odnose između ova dva važna lica, sve s ciljem unapređenja navijačke scene u Bosni i Hercegovini. Njihova suradnja obećava pozitivan doprinos atmosferi i zajedništvu među navijačima diljem zemlje.#newerra
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka se javi ko zeli tacan vecerasnji rezultat. 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ipak da remiziramo: Imali ste kup niste osvojili. Desavalo se ove sezone da kada Sarajevo zakine nekog da im se sljedecu utakmicu protiv Zelje vrati kradja. Tako da kmecite za europu, a mozete opet slaviti titulu Zrinje sa pjesmom Bit ce Zeljo ***** sampion, a mozete i da spinujete opet da se skandira o Praljku.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:21A i čudio bih se da ces odgovoriti na ovo pitanje za posušje. Da rezimiramo: ti kao navijac kluba koji je 1. maja bio 6. a onda poguran direktno u Evropu sudijskim odlukama se bojiš da taj isti klub kojeg si ostavio bez Evrope na takav način biti "nagrađen" na Grbavici od istog tog lika u žutom koji mu je oteo Evropu?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:12Pa ti se onda poklopi sta da ti kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:06
Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?![]()
![]()
Ipak da remiziramo: Imali ste kup niste osvojili. Desavalo se ove sezone da kada Sarajevo zakine nekog da im se sljedecu utakmicu protiv Zelje vrati kradja. Tako da kmecite za europu, a mozete opet slaviti titulu Zrinje sa pjesmom Bit ce Zeljo ***** sampion, a mozete i da spinujete opet da se skandira o Praljku.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:21A i čudio bih se da ces odgovoriti na ovo pitanje za posušje. Da rezimiramo: ti kao navijac kluba koji je 1. maja bio 6. a onda poguran direktno u Evropu sudijskim odlukama se bojiš da taj isti klub kojeg si ostavio bez Evrope na takav način biti "nagrađen" na Grbavici od istog tog lika u žutom koji mu je oteo Evropu?Kamaga11 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:12Pa ti se onda poklopi sta da ti kazem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 dec 2023, 16:06
Pa ja bih se onda poklopio i molio Boga da Sivac sudi sljedecu da vas proba iscupat. Mada, ove godine vam ni on ne pomaze. A prije toga protiv Posusja kakvo ste sudjenje imali, jeste li tu pogurani?![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka derbi izmedju dva najveca bh. kluba protekne u lijepoj atmosferi i neka pobijedi bolji
Sretno svima

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Pozdrav svima

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Ako igras kladionicu, opali 1 slobodno i mozda 2:1 konacan rezultat
2:3
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, Tatamata1946 i 25 gostiju.