Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
admir12345
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
1,65 kv na nas mozemo li dobit ovo 
Danas U16 . Mogu li se spustit na zemlju sad i odigrat .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma igraju ova djeca odlicno, ovo ce bit uzivanje gledat, jednostavno ni najveci kriticari na ovoj temi nece imat kad napisat eventualnu kritiku jer ce decki u medjuvremenu napravit seriju 8:0 hehe. Idemo od tekme do tekme pa cemo vidjet dokle cemo doci

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Kakva je Srbija Finska i ko je jos u grupi ?Zivot je napisao/la:Ma igraju ova djeca odlicno, ovo ce bit uzivanje gledat, jednostavno ni najveci kriticari na ovoj temi nece imat kad napisat eventualnu kritiku jer ce decki u medjuvremenu napravit seriju 8:0 hehe. Idemo od tekme do tekme pa cemo vidjet dokle cemo doci![]()
![]()
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ako budemo na nivou bit ce omjer 3-0 na kraju ove grupe, nemaj brigepaulus je napisao/la:Kakva je Srbija Finska i ko je jos u grupi ?Zivot je napisao/la:Ma igraju ova djeca odlicno, ovo ce bit uzivanje gledat, jednostavno ni najveci kriticari na ovoj temi nece imat kad napisat eventualnu kritiku jer ce decki u medjuvremenu napravit seriju 8:0 hehe. Idemo od tekme do tekme pa cemo vidjet dokle cemo doci![]()
![]()
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Kod Srbije fale glavni igraci Lazar Nikolic, Danilo Petrovic, Mihailo Jovicic.. od ovih sto si tu Andrija Marjanovic i Vuk Vulikic su kvalitetni igraci, pogotovo ovaj prvi.paulus je napisao/la:Kakva je Srbija Finska i ko je jos u grupi ?Zivot je napisao/la:Ma igraju ova djeca odlicno, ovo ce bit uzivanje gledat, jednostavno ni najveci kriticari na ovoj temi nece imat kad napisat eventualnu kritiku jer ce decki u medjuvremenu napravit seriju 8:0 hehe. Idemo od tekme do tekme pa cemo vidjet dokle cemo doci![]()
![]()
Finska nista specijalno, sto ne znaci da nece praviti probleme.
Italija barem po imenima nista specijalno u ovom uzrastu, Guglielmo Carus i Michele Serpilli su za izdvojiti jedino.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Ethel je napisao/la:Kod Srbije fale glavni igraci Lazar Nikolic, Danilo Petrovic, Mihailo Jovicic.. od ovih sto si tu Andrija Marjanovic i Vuk Vulikic su kvalitetni igraci, pogotovo ovaj prvi.paulus je napisao/la:Kakva je Srbija Finska i ko je jos u grupi ?Zivot je napisao/la:Ma igraju ova djeca odlicno, ovo ce bit uzivanje gledat, jednostavno ni najveci kriticari na ovoj temi nece imat kad napisat eventualnu kritiku jer ce decki u medjuvremenu napravit seriju 8:0 hehe. Idemo od tekme do tekme pa cemo vidjet dokle cemo doci![]()
![]()
Finska nista specijalno, sto ne znaci da nece praviti probleme.
Italija barem po imenima nista specijalno u ovom uzrastu, Guglielmo Carus i Michele Serpilli su za izdvojiti jedino.
U16: "U timu nema ekstra talenata"
Skandalozna izjava selektora ili ne?
http://www.mvp.rs/vesti/reprezentacije/ ... a-talenata
Nije ni čudo pod kakvim su pritiscima selektori ovih mladih momaka, od strane menadžera i klubova, da počnu da pucaju i kod nas će to postati slučaj, u onom momentu kad klubovima i školama košarke prodaja igrača postane glavno zanimanje, a to će svakako doći prije nego neki misle, jer nakon ovih rezultata sve više će biti pritisak "posrednika u bolje sutra". Ova trojica naših što ih apostrofira selektor srbije, imaju važnu ulogu, ali ipak treba reći da su ustvari samo dva šerifa u ovaoj našoj "kaznenoj ekspediciji"."Iаko se neki moždа neće složiti, grupа je veomа jаkа. Pogotovo аko se znа dа su nаs Itаlijаni i Bosnаci po dvа putа sаvlаdаli ove godine. Selekcijа BiH je veomа snаžnа i trebа obrаtiti pаžnju nа tri vrhunskа tаlentа Musu, Sikirаšа i Čаmpаru, koji čine okosnicu timа. Sа njimа igrаmo nа stаrtu Šаmpionаtа i ne trebа nаglаšаvаti koliko je tаj duel vаžаn i dа može dа imа veliki uticаj nа nаstаvаk turnirа. Itаlijа je tаkođe opаsаn protivnik. Rаdi se o аtipičnoj selekciji kojа je dugo nа okupu sа istim selektorom. Veomа su аgresivni, često menjаju odbrаne i nikаda se ne predаju. O Fincimа imаmo nаjаmnje informаcijа, аli ćemo se o njihovim kvаlitetimа upoznаti nа licu mestа", istakao je selektor Srbije i potom se osvrno na ciljeve, uz jednu užasnu konstataciju o talentu svojih izabranika: Nаš glаvni cilj je dа ponаšnjem i igrаmа nа terenu nа prаvi nаčin reprezentujemo Srbiju i nаšu košаrku. U timu nemа ekstrа tаlenаtа, kаo što ih je bilo u vreme bivše SFRJ, аli ovi momci su spremni dа se bore i izgаrаju nа svаkom meču. Nаš zаštitni znаk biće timskа igrа i velikа borbenost.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 06 avg 2015, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Pa i nemaju kada se uzme u obzir cinjenica da im fale gore navedeni igraci, ali ova izjava moze imati i dobar psiholoski efekat za njih jer ce igraci htjeti pokazati da nisu "za baciti". Jednostavno mozda i njihov selektor zeli skinuti taj pritisak koji su im stavile rezultati omladinskih selekcija prethodnih godina, tako da ne treba bas tu izjavu uzeti u obzir kao zdravu za gotovu.
A mozda i zele da podcijenimo njihovu reprezentaciju i mi i sve ostale repke u grupi, ali vjerujem da Enes i Josip to nece dozvoliti.
A mozda i zele da podcijenimo njihovu reprezentaciju i mi i sve ostale repke u grupi, ali vjerujem da Enes i Josip to nece dozvoliti.
Iako smo u prednosti, bit će to ipak knap meč.Ethel je napisao/la:Pa i nemaju kada se uzme u obzir cinjenica da im fale gore navedeni igraci, ali ova izjava moze imati i dobar psiholoski efekat za njih jer ce igraci htjeti pokazati da nisu "za baciti". Jednostavno mozda i njihov selektor zeli skinuti taj pritisak koji su im stavile rezultati omladinskih selekcija prethodnih godina, tako da ne treba bas tu izjavu uzeti u obzir kao zdravu za gotovu.
Uvijek je motiv na vrhuncu kad igraš protiv komšija.
Pa se tako nadomjesti i manjak kvaliteta.
Nadam se pobjedi.
Ethel je napisao/la:Pa i nemaju kada se uzme u obzir cinjenica da im fale gore navedeni igraci, ali ova izjava moze imati i dobar psiholoski efekat za njih jer ce igraci htjeti pokazati da nisu "za baciti". Jednostavno mozda i njihov selektor zeli skinuti taj pritisak koji su im stavile rezultati omladinskih selekcija prethodnih godina, tako da ne treba bas tu izjavu uzeti u obzir kao zdravu za gotovu.
Može biti a i ne mora, što bi se reklo tupi pilu naopako, ali dobro biće to prilika da se odmjerimo, mada ne sumnjam da če njihov motivacijski govor biti bolji.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 06 avg 2015, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
[youtube][/youtube]
Tekma krece u 13:15 SRETNOOOOOOOOOOOOO
Tekma krece u 13:15 SRETNOOOOOOOOOOOOO
Svi mi govorimo o Musi, Njegosu i Campari; ali malo paznje posvecujemo Lazaru Muticu. Mislim da Momak neigra dzaba u Realu...
Dobar je Lazar i bio bi sigurno puno bolji da je na primjer igrao u Sparsu,a ne tamo.Procitao sam na twiteru da on prelazi u neki drugi klub u Spaniji,malo je poduze ime pa sam zaboravio.Sigurno ide gdje ce vise igrati sto mu je pametan potez.Menadzeri su najvece zlo za mlade igrace.Svoj interes gledaju i da vise zarade,a briga njih da li ce ti momci tamo igrati i kako i koliko ce trenirati.Malo da se povede vise racuna kod nas u klubovima i posveti vise paznje mladjim kategorijama ja odgovorno tvrdim da bi mi svako prvenstvo juniorsko i kadetsko mogli se nadati medalji.Volvic je napisao/la:Svi mi govorimo o Musi, Njegosu i Campari; ali malo paznje posvecujemo Lazaru Muticu. Mislim da Momak neigra dzaba u Realu...
Evo "left Real, now in Torrelodones"
Koji je to twitter profil?Lotus je napisao/la:Dobar je Lazar i bio bi sigurno puno bolji da je na primjer igrao u Sparsu,a ne tamo.Procitao sam na twiteru da on prelazi u neki drugi klub u Spaniji,malo je poduze ime pa sam zaboravio.Sigurno ide gdje ce vise igrati sto mu je pametan potez.Menadzeri su najvece zlo za mlade igrace.Svoj interes gledaju i da vise zarade,a briga njih da li ce ti momci tamo igrati i kako i koliko ce trenirati.Malo da se povede vise racuna kod nas u klubovima i posveti vise paznje mladjim kategorijama ja odgovorno tvrdim da bi mi svako prvenstvo juniorsko i kadetsko mogli se nadati medalji.Volvic je napisao/la:Svi mi govorimo o Musi, Njegosu i Campari; ali malo paznje posvecujemo Lazaru Muticu. Mislim da Momak neigra dzaba u Realu...
EurohopesEthel je napisao/la:Koji je to twitter profil?Lotus je napisao/la:Dobar je Lazar i bio bi sigurno puno bolji da je na primjer igrao u Sparsu,a ne tamo.Procitao sam na twiteru da on prelazi u neki drugi klub u Spaniji,malo je poduze ime pa sam zaboravio.Sigurno ide gdje ce vise igrati sto mu je pametan potez.Menadzeri su najvece zlo za mlade igrace.Svoj interes gledaju i da vise zarade,a briga njih da li ce ti momci tamo igrati i kako i koliko ce trenirati.Malo da se povede vise racuna kod nas u klubovima i posveti vise paznje mladjim kategorijama ja odgovorno tvrdim da bi mi svako prvenstvo juniorsko i kadetsko mogli se nadati medalji.Volvic je napisao/la:Svi mi govorimo o Musi, Njegosu i Campari; ali malo paznje posvecujemo Lazaru Muticu. Mislim da Momak neigra dzaba u Realu...
Radil kod vas ovaj YT link ? Kod mene nema prijenos
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Bihac96 je napisao/la:Radil kod vas ovaj YT link ? Kod mene nema prijenos
Musa za sad zvijer
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
A sranja i prenosa.
loše zasad, mogu ovi momci bolje, nadam se da i hoće
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.