Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Vi koje ovako rucno pisete tikete, sto na premieru ne napravite taj isti tiket i napisete nam onaj kod tj broj, kad ides na opciju uplati u poslovnici.
Ja ispisem razne parove koje odigram al ne stavljam sve na jedan tiket. Ima dosta kombinacija a s obzirom da ne igram na premier lakse mi copy paste na brzinu nego da trazim opet parove na premieru i igram i snimam za poslovnicu.SemirP je napisao/la:Vi koje ovako rucno pisete tikete, sto na premieru ne napravite taj isti tiket i napisete nam onaj kod tj broj, kad ides na opciju uplati u poslovnici.

A ima logike ondaVGS je napisao/la:Ja ispisem razne parove koje odigram al ne stavljam sve na jedan tiket. Ima dosta kombinacija a s obzirom da ne igram na premier lakse mi copy paste na brzinu nego da trazim opet parove na premieru i igram i snimam za poslovnicu.SemirP je napisao/la:Vi koje ovako rucno pisete tikete, sto na premieru ne napravite taj isti tiket i napisete nam onaj kod tj broj, kad ides na opciju uplati u poslovnici.

Nemam veze s premieromSemirP je napisao/la:Vi koje ovako rucno pisete tikete, sto na premieru ne napravite taj isti tiket i napisete nam onaj kod tj broj, kad ides na opciju uplati u poslovnici.

A samo ja kreten se kladim u premier, ali pocinjem lagano da se prebacujem na wwin, sreca imaju ove xbonove 

Ponuda wwina je druga dimenzija za premier a imas i onaj a bon njega mozes na svakom cosku kupiti.SemirP je napisao/la:A samo ja kreten se kladim u premier, ali pocinjem lagano da se prebacujem na wwin, sreca imaju ove xbonove

Ma je*o 6 posto sto xbon uzima, imam prodavnicu 1min od kuce, tako daVGS je napisao/la:Ponuda wwina je druga dimenzija za premier a imas i onaj a bon njega mozes na svakom cosku kupiti.SemirP je napisao/la:A samo ja kreten se kladim u premier, ali pocinjem lagano da se prebacujem na wwin, sreca imaju ove xbonove

S. Llull više - 13,5+
K. Kuric više - 12,5+
K. Kuric više - 12,5+
- diplomatija
- Kontakt:
zdravo, ima li neko da pošalje 20KM na premieru, sutra vracam 40? hvala
- kladionicar03
hebo ih crveni karton,mora jedan par jedan gol sjebat kao obicnokladionicar03 je napisao/la:Rennes-Astana super ponuda 1 1.80
Marseille-A.Limassol ps1 1.70
Sevilla-Krasnodar ps1 1.75
5.36

Nurnberg ps1
Sochaux 2+
Livingston 2+
Malaga 2+
6.2
Sochaux 2+
Livingston 2+
Malaga 2+
6.2
BATMAN HAS NO LIMITS
Almere - Jong Ajax 5+ @3.35...6+ @6.00
Telstar - Jong PSV X @3.55
Za neki sistem probati.
Prvi su imali rezultate tipa 4:1 i 6:3 u zadnjih 5 medusobnih a svaka od tih 5 je bila sa minimalno 3 gola. Takoder Almere zadnju tekmu izgubio od Sparte 6:1, dok Ajax u svojih 5 zadnjih ima 2:5 pobjedu protiv Twentea, 4:3 poraz Jong Utrecht i 4:0 pobjedu Nijmegen.
Drugi par su svih 5 medusobnih kad je Telstar bio domacin odigrali remi.
0:0
1:1
2:2
Zadnje dvije 0:0, veceras neka bude 3:3
Za neki sistem probati.
Prvi su imali rezultate tipa 4:1 i 6:3 u zadnjih 5 medusobnih a svaka od tih 5 je bila sa minimalno 3 gola. Takoder Almere zadnju tekmu izgubio od Sparte 6:1, dok Ajax u svojih 5 zadnjih ima 2:5 pobjedu protiv Twentea, 4:3 poraz Jong Utrecht i 4:0 pobjedu Nijmegen.

G.Canaria - Buducnost 2 @3.65
Zadar - Igokea 2 @2.45
Zadar - Igokea 2 @2.45
Prvi par 2:3 na kraju, gosti promasili penal u 87' za 2:4 ali eto ipak 5+ doslo. Drugi par bilo 2:2 do 88. i onda gosti zabijaju 2 golajopaa7 je napisao/la:Almere - Jong Ajax 5+ @3.35...6+ @6.00
Za neki sistem probati.

Tornadooo je napisao/la:

Bledsoe 16.5 OVER
Ovaj mjesec igra fino, prosjek 20 poena. 27, 27, 14, 9, 20, 16. Cak je povecao i potrosnju suteva ovaj mjesec pa tako prosjecno uzima 15ak suteva u tih 6 zadnjih utakmica.
Protiv Cavsa prije 5 dana za 28 minuta zabio 20 poena.Veceras igraju opet protiv njih a za Buckse nece biti Brogdona i Middletona pa se nadam da ce Bledsoe uz Giannisa povuci.
Ovaj mjesec igra fino, prosjek 20 poena. 27, 27, 14, 9, 20, 16. Cak je povecao i potrosnju suteva ovaj mjesec pa tako prosjecno uzima 15ak suteva u tih 6 zadnjih utakmica.
Protiv Cavsa prije 5 dana za 28 minuta zabio 20 poena.Veceras igraju opet protiv njih a za Buckse nece biti Brogdona i Middletona pa se nadam da ce Bledsoe uz Giannisa povuci.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
D.Russel 17,5+
S.Curry 28,5+
J.wall 21,5+
D.Fox 16,5+
K.Irving 22,5+
Lilard 25,5+
Odavno nisam pratio ovu temu,pa evo nekih moji povratnickih
S.Curry 28,5+
J.wall 21,5+
D.Fox 16,5+
K.Irving 22,5+
Lilard 25,5+
Odavno nisam pratio ovu temu,pa evo nekih moji povratnickih

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.