Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sretno ko isprati

Malo Konferencije, nisu dugo igrali
Luton liga one, ostali Konferencije.
Luton - Burton 1 @1.50
Alfreton - Stockport 3+ @1.65
Bradford PA - Hereford Utd 3+ @1.65
Eastleigh - Harrogate T. 3+ @1.85
Hartlepool - Havant and Wat. 3+ @1.85
Salford City - Dag and Red 3+ @1.60
Kvota 22.36
Bury - Tranmere
Lincoln - Newport
AFC Fylde - Ebbsfleet Utd
Eastleigh - Harrogate T.
Hartlepool - Havant and Wat.
Solihull Moors - Barrow AFC
Bath City - Chelmsford
Dartford - Hungerford T.
Alfreton - Stockport
Bradford PA - Hereford Utd
Chester - Telford
Kidderminster - Curz.Ashton
Spennymoor Town - Boston Utd
York - Brackley
sve 2+ kvota 24
Proberite sto vam se sviđa.

Luton liga one, ostali Konferencije.
Luton - Burton 1 @1.50
Alfreton - Stockport 3+ @1.65
Bradford PA - Hereford Utd 3+ @1.65
Eastleigh - Harrogate T. 3+ @1.85
Hartlepool - Havant and Wat. 3+ @1.85
Salford City - Dag and Red 3+ @1.60
Kvota 22.36
Bury - Tranmere
Lincoln - Newport
AFC Fylde - Ebbsfleet Utd
Eastleigh - Harrogate T.
Hartlepool - Havant and Wat.
Solihull Moors - Barrow AFC
Bath City - Chelmsford
Dartford - Hungerford T.
Alfreton - Stockport
Bradford PA - Hereford Utd
Chester - Telford
Kidderminster - Curz.Ashton
Spennymoor Town - Boston Utd
York - Brackley
sve 2+ kvota 24
Proberite sto vam se sviđa.
PDC Svjetsko prvenstvo, pikado
16:30 J. Wade - K. Brown 2 @ 2.95
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ma nikad ti se ovo nece desitiForster je napisao/la:PDC Svjetsko prvenstvo, pikado
- kladionicar03
Beal 26.5 manje
Hield 20.5 vise
Reggie Jackson 13.5 vise
Bet Live kladionica
Beal sinoc 3 produzetka igrao,ako veceras prebaci ovu granicu kapu mu skidam,jos je protivnik indiana gdje bi mogao i potencijalni BO.
Hielda igram zbog brze utakmice a i dobroj je formi.Reggie kuci igra dosta bolje nego u gostima,jest nije toliko stabilan igrac ali protiv atlante kuci ocekujem da prebaci ovu granicu.imam jos nekih listica igrao sam dosta toga pa vidjet cemo sretno nam svima veceras da uzmemo lovu
Hield 20.5 vise
Reggie Jackson 13.5 vise
Bet Live kladionica
Beal sinoc 3 produzetka igrao,ako veceras prebaci ovu granicu kapu mu skidam,jos je protivnik indiana gdje bi mogao i potencijalni BO.
Hielda igram zbog brze utakmice a i dobroj je formi.Reggie kuci igra dosta bolje nego u gostima,jest nije toliko stabilan igrac ali protiv atlante kuci ocekujem da prebaci ovu granicu.imam jos nekih listica igrao sam dosta toga pa vidjet cemo sretno nam svima veceras da uzmemo lovu

To ti znaš?SemirP je napisao/la:Ma nikad ti se ovo nece desitiForster je napisao/la:PDC Svjetsko prvenstvo, pikado

Keegan imao 3-1 u setovima, bacao za pobjedu u šestom, imao strelice za meč, ne vidim kako se nije moglo desiti...
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- kladionicar03
Mission completekladionicar03 je napisao/la:Beal 26.5 manje
Hield 20.5 vise
Reggie Jackson 13.5 vise
Bet Live kladionica

KD 28.5
LBJ 28.5
RW 22.5
Embiid 25.5
Lillard 25.5
Sve overi, BHP
LBJ 28.5
RW 22.5
Embiid 25.5
Lillard 25.5
Sve overi, BHP
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ja ove kineze vise ne igram, zivota su me kostali oni i njihov zbroj kosevaTornadooo je napisao/la:

Prevelike su mi margine pogotovo ove 2 po 220 a sve ekipe lose, trebalo bi ovo prociSemirP je napisao/la:Ja ove kineze vise ne igram, zivota su me kostali oni i njihov zbroj kosevaTornadooo je napisao/la:

Može li neko baciti 3-4 prijedloga za prve dvije tekme NBA danas?
New York-Milwaukee i Houston-Oklahoma, igrače naravno.
Postavim ja nesto pred pocetak tekme.Finn je napisao/la:Može li neko baciti 3-4 prijedloga za prve dvije tekme NBA danas?
Vazi, hvala ti.jopaa7 je napisao/la:Postavim ja nesto pred pocetak tekme.Finn je napisao/la:Može li neko baciti 3-4 prijedloga za prve dvije tekme NBA danas?

Antetokounmpo 27.5 više 1.85 - U prve dvije utakmice protiv New Yorka je zabijao 30 i 33 u utakmicama koje su bile na stvarno velik broj poena. U prboj su Bucksi pobjedili 124-113, dok su u drugoj Knicksi dobili nakon produzetka 136-134. U prosloj utakmici je imao "obracun" s Hezonjom sto vjerujem da Hezonji i nije trebalo pa mislim kako ce Giannis veceras biti dosta napaljen, a uzevsi u obzir da je vec dva puta presao ovu granicu protiv njih, ja cu ga probati opet.
Harden 32.5 više 1.85 - U prvoj ovosezonskoj utakmici protiv Oklahome je imao samo 19 poena uz poraz 98-80. Veceras ipak ocekujem nesto drugaciju utakmicu od Hardena na domacem terenu, pa cu ga uzeti cak i po ovoj ogromnoj granici. Zadnjih 10 utakmica prosjecno postize 34.6 poena a tu je imao i par fantasticnih partija sa 50 poena protiv Lakersa i 47 protiv Utah, pa i zadnja protiv San Antonia od 39 nije za baciti. Zadnjih 5 redom zabija: 32, 47, 35, 35 i 39. Prosjecno uzima po 24 suta (u zadnjoj utakmici cak 34 suta) uz prosjecno nekih 13 slobodnih bacanja po cemu je vjerojatno igrac koji najvise puta u cijeloj ligi ide na liniju bacanja. Utakmica bi trebala biti egal pa s toga mislim da ce Harden i ovaj put uzeti ako treba 30 suteva i da ce dosta puta biti na liniji bacanja.
George 25.5 više 1.85 - PG igra maestralno, ovaj cijeli mjesec je na brutalnim prosjecima a kad su u pitanju poeni prosjecno zabija 31.4 u 11 utakmica ovog mjeseca. Zadnjih 5 utakmica: 33, 24, 43, 43, 31 uz preko 50% suta i 48% za 3 poena. Zadnje tri utakmice pogotovo uzima puno suteva, svaku preko 20 (27, 25, 24) i obzirom kako igra cijeli ovaj mjesec ne vidim razlog da ga i danas ne pokusam odigrati preko.
Granice jesu dosta velike ali ganjam overe danas na Bozic pa kako bude
Jos ovako:
Irving 23.5 više
Embiid 25. više
Lillard 26.5 više
Nurkic 12.5 manje
Durant 27.5 više
Harden 32.5 više 1.85 - U prvoj ovosezonskoj utakmici protiv Oklahome je imao samo 19 poena uz poraz 98-80. Veceras ipak ocekujem nesto drugaciju utakmicu od Hardena na domacem terenu, pa cu ga uzeti cak i po ovoj ogromnoj granici. Zadnjih 10 utakmica prosjecno postize 34.6 poena a tu je imao i par fantasticnih partija sa 50 poena protiv Lakersa i 47 protiv Utah, pa i zadnja protiv San Antonia od 39 nije za baciti. Zadnjih 5 redom zabija: 32, 47, 35, 35 i 39. Prosjecno uzima po 24 suta (u zadnjoj utakmici cak 34 suta) uz prosjecno nekih 13 slobodnih bacanja po cemu je vjerojatno igrac koji najvise puta u cijeloj ligi ide na liniju bacanja. Utakmica bi trebala biti egal pa s toga mislim da ce Harden i ovaj put uzeti ako treba 30 suteva i da ce dosta puta biti na liniji bacanja.
George 25.5 više 1.85 - PG igra maestralno, ovaj cijeli mjesec je na brutalnim prosjecima a kad su u pitanju poeni prosjecno zabija 31.4 u 11 utakmica ovog mjeseca. Zadnjih 5 utakmica: 33, 24, 43, 43, 31 uz preko 50% suta i 48% za 3 poena. Zadnje tri utakmice pogotovo uzima puno suteva, svaku preko 20 (27, 25, 24) i obzirom kako igra cijeli ovaj mjesec ne vidim razlog da ga i danas ne pokusam odigrati preko.
Granice jesu dosta velike ali ganjam overe danas na Bozic pa kako bude

Jos ovako:
Irving 23.5 više
Embiid 25. više
Lillard 26.5 više
Nurkic 12.5 manje
Durant 27.5 više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.