Drug moj,meni je Sloboda iznad svakog predsjednika i iznad svakog igraca...sad sam piso nervira me sto se ismijavaju ljudi bez potrebe.Forumasi koji imaju drugacije misnjenje,a ne podrzavaju ovu upravu,su okarakterisani kao placenici,Jasminovci...njihovim prestankom pisanja,ovde se dozivljava kao pobjeda i ismijavanje!!!wobly92 je napisao/la:Emire, recimo hipotetički da se desi neki protest, normalnih navijača naravno "košpičara", a ne fukara, u cilju da se pritisne ova uprava i da se iskaže nezadovoljstvo, da li bi se ti pridružio njima ili bi ipak bio na sjeveru?
Koliko je degutantno citat ismijavanje i prozivku momaka iz UG.Momci koji su procentualno i shodno svojih mogucnosti uradili za klub vise nego iko do sad od predsjednika pa nadalje...pazi ovo,ljudi su dali preko 150 000 KM u klub na razne nacine BEZ POZAJMICA!!!Momci koji su hranili igrace kad nije bilo feninga u klubu,kad su skoro svi digli ruke,nikad nisu trazili povrat sredstava...i ovde se neko nadje pametan da ismijava UG.A nas 95% ovde uopste nije clan tog UG.Al zato se trazi od UG da oni pitaju ovo,ono,otidjite uclanite se,postanite clan i imajte uvid i pravo glasa.Nije istina da oni ne daju pristup sebi,ko je odavde otiso i na jednu skupstinu i na jedan sastanak a da mu se zabranio pristup...mi ovde samo ublehe pisemo,bez provjerenih informacija.Mi smo jedini grad gdje je bitniji predsjednik i igrac od kluba
I jos toga svega ima ovde,sinoc ismijavaju covjeka,jel bio u BN i Kaknju covjek bio na obadvije gostujuce utakmice...
Ja sam na pocetku ove uprave napiso da samo Nerkii vjerujem i nadam se da on nece dozvolit da njegovo ime bude upetljano u malverzacije koje vi insinuirate ovde...jer se maknuo i od Azmira kad je vidio da se sa njim nemoze suradjivat....
Nista nije tebi ovo upuceno,vec u globalu pisem za sve...