tanka je linija tu jopa legendo,znao sam i ja ovako,taman pomislis da ce ti proc listic ono svi igraci ti ostanu 1-2 poena ispod i sve se pocrveni na listicujopaa7 je napisao/la:0/4

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
tanka je linija tu jopa legendo,znao sam i ja ovako,taman pomislis da ce ti proc listic ono svi igraci ti ostanu 1-2 poena ispod i sve se pocrveni na listicujopaa7 je napisao/la:0/4
ispratit cu tako da ocekuj opetjopaa7 je napisao/la:Giannis 28.5 manje
Hardaway 20.5 manje
Embiid 23.5 više
Idemo ponovo po 0/3
Hardaway ne igra, Kanter ide u rezerve, njega treba preko igrati, ide sto posto.jopaa7 je napisao/la:Giannis 28.5 manje
Hardaway 20.5 manje
Embiid 23.5 više
Idemo ponovo po 0/3
sta mislis ovdje hocel biti 4/4 ili da se halalim s listicemjopaa7 je napisao/la:Giannis 28.5 manje
Hardaway 20.5 manje
Embiid 23.5 više
Idemo ponovo po 0/3
Lillard i Nurkic su mi dobri, vidjet cemo. Sretnokladionicar03 je napisao/la:sta mislis ovdje hocel biti 4/4 ili da se halalim s listicemjopaa7 je napisao/la:Giannis 28.5 manje
Hardaway 20.5 manje
Embiid 23.5 više
Idemo ponovo po 0/3
kladionicar03 je napisao/la:hvala jopaa sretno nam![]()
uzeo sam i kantera vise od 14.5 po 2.00 kvotu na bh lutriju single
jos sam iskombinavo ove na razlicitim kombinacijama![]()
gordon 17.5 vise
morris 13.5 vise
tatum 17.5 vise
mitchell 21.5 vise
ingles 11.5 vise
reddick 15.5 vise
nedžad je napisao/la:Boj. Bogdanović manje
B. Griffin manje
Kemba Walker više
nedžad je napisao/la:Boj. Bogdanović manje
B. Griffin manje
Kemba Walker više
Kartica>Skrill>Bet365Oikamid je napisao/la:Je l' kockaš iz Bosne na 365? Ako da, kako?
Onda imaš stari Skrill account, sada prilikom uplate ne da ako je novac namijenjen za kockanje :<VGS je napisao/la:Kartica>Skrill>Bet365Oikamid je napisao/la:Je l' kockaš iz Bosne na 365? Ako da, kako?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.