Mnogo je toga stvarno

jos je to sve neSTABILNOxinxee je napisao/la:Moze Velež s dobrom strategijom i do TOP 5. Pricajte vi sta hocete
kimbo je napisao/la:jos je to sve neSTABILNOxinxee je napisao/la:Moze Velež s dobrom strategijom i do TOP 5. Pricajte vi sta hocete![]()
![]()
![]()
Ima HasanovicTitova-Juga je napisao/la:I 2009 smo imali odlican start sa mozda i boljom ekipom nego sada pa pusha...
A na proljece tradicionalno igramo najlosije. Dakle, vidit cemo tek na proljece na cemu smo zaista !
P.S
Niko ne spominje jednu vaznu stvar.
Malte ne niti jedan kvalitetniji igrac u prvih 11, (neMostarac) nema ugovor veci od jedne godine !!!!
Ja, moš mislit'Bliss je napisao/la:Ima HasanovicTitova-Juga je napisao/la:I 2009 smo imali odlican start sa mozda i boljom ekipom nego sada pa pusha...
A na proljece tradicionalno igramo najlosije. Dakle, vidit cemo tek na proljece na cemu smo zaista !
P.S
Niko ne spominje jednu vaznu stvar.
Malte ne niti jedan kvalitetniji igrac u prvih 11, (neMostarac) nema ugovor veci od jedne godine !!!!
mahh brate ako nemaju sta pametno da napisu radje neka i ne pisu, ovako pogledam svaki dan 3 nove stanice a nista novo procitati, samo stabilizacija, muka mi od te rijecioldbridge je napisao/la:Stvarno pomalo idu na k.urac ove price o stabilizaciji i euforiji.
Znam, ne tako davno ste tricu u Zavidovićima primili, a fin broj rođenih je bio na utakmici, s obzirom na udaljenost, mada to sad nije ni bitno rezultat,al et da se malo pohvalimAdnel je napisao/la:Ma bilo je jos gostovanja ovo je mala maca imas Kakanj Grbavicu Kiseljak pa Kosevo u sezoni 2009 oko 1000 navijaca je bilo ima jos ti gostovanja ko ce to nabrajati sve najjaca su bila kad smo bili u 1 ligi FederacijeMOZAK je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:Pošto se Velež izgleda vraća na staze stare slave,zainteresovale su me neke stvari vezane za vaš klub,pa ako je neko raspoložen da napiše koju rečenicu. Gledao sam sinoć na BHT onu emisiju o Premijer Ligi i vidio da je jako puno (za BH prilike) navijača Veleža bilo na Koševu. zanima me ko su ti momci,da li su to ljudi iz Vrapčića i okolnih mjesta,ili ima i ljudi iz Mostara,i uopšteno da li se ide iz Mostara u Vrapčiće na utakmicu,kao i koliki je dio (u procentima) nakon ove vještačke podjele na otpao na istočni,a koliko na Zapadni Mostar,pošto pretpostavljam da se u većinski bošnjačkom istočnom Mostaru navija za Velež a u Zapadnom za Zrinjski.
Zanimaju me samo procenti (u teritoriji i broju stanovnika) za grad,a ne za prigradska mjesta i periferiju.
Znam da vi ne volite pričati o tim podjelama niti ima mrvu politike u mojim pitanjima,samo hoću sebi da stvorim nekakvu sliku,pošto sam do sinoć imao utisak da je Velež periferija a Zrinjski grad,ali izgleda da sam bio u velikoj zabludi,jer ono što sam vidio na tribinama Koševa mi djeluje jako urbano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.