RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 16:12

Ovo su neka od najvecih posljeratnih..

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Mnogo je toga stvarno :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 23 avg 2011, 16:33

neka jos neko napise da je cilj veleza ove godine STABILIZACIJA umrijet cu, pa ljudi smijesni ste, u zadnjih 30 postova vasih u 20 je receno da je cilj STABILIZACIJA, a sto je najgore od sveg ZNAMO MI TO SVI, i ne morate uvijek ponavljati, malo me to nervira... hvalaa :D
AVANTIII RODJENI !!!!!!!!!!
i tito je volio velež :D

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 23 avg 2011, 16:38

Moze Velež s dobrom strategijom i do TOP 5. Pricajte vi sta hocete :lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2011, 16:41

xinxee je napisao/la:Moze Velež s dobrom strategijom i do TOP 5. Pricajte vi sta hocete :lol:
jos je to sve neSTABILNO :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 23 avg 2011, 16:46

kimbo je napisao/la:
xinxee je napisao/la:Moze Velež s dobrom strategijom i do TOP 5. Pricajte vi sta hocete :lol:
jos je to sve neSTABILNO :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

heheheeh da nije cilj STABILIZACIJA ?? :p

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 16:52

wow ovog skoka, noge mi se oduzele http://www.****/multimedija/vi ... video.html
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 avg 2011, 16:55

I 2009 smo imali odlican start sa mozda i boljom ekipom nego sada pa pusha...
A na proljece tradicionalno igramo najlosije. Dakle, vidit cemo tek na proljece na cemu smo zaista !

P.S

Niko ne spominje jednu vaznu stvar.
Malte ne niti jedan kvalitetniji igrac u prvih 11, (neMostarac) nema ugovor veci od jedne godine !!!! :evil:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 avg 2011, 16:58

ljudi cilj je STABILIZACIJA kluba :lol:

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 23 avg 2011, 17:20

Titova-Juga je napisao/la:I 2009 smo imali odlican start sa mozda i boljom ekipom nego sada pa pusha...
A na proljece tradicionalno igramo najlosije. Dakle, vidit cemo tek na proljece na cemu smo zaista !

P.S

Malte ne niti jedan kvalitetniji igrac u prvih 11, (neMostarac) nema ugovor veci od jedne godine !!!! :evil:
Ima Hasanovic :lol:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 23 avg 2011, 17:24

Stvarno pomalo idu na k.urac ove price o stabilizaciji i euforiji.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 avg 2011, 17:25

Bliss je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:I 2009 smo imali odlican start sa mozda i boljom ekipom nego sada pa pusha...

P.S

Ima Hasanovic :lol:
Ja, moš mislit' :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 23 avg 2011, 17:29

Ljudi prioritet je stabilizacija, ne moramo u Evropu ove godine :lol: :lol: Kakva bola stabilizacija, kako smo krenuli idemo na prvaka :D

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 23 avg 2011, 17:30

oldbridge je napisao/la:Stvarno pomalo idu na k.urac ove price o stabilizaciji i euforiji.
mahh brate ako nemaju sta pametno da napisu radje neka i ne pisu, ovako pogledam svaki dan 3 nove stanice a nista novo procitati, samo stabilizacija, muka mi od te rijeci :D

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 23 avg 2011, 17:33

Mada je to jos uvijek glavni cilj uprave za ovu sezonu :D

MUSVDG

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 23 avg 2011, 17:35

Neki dan sam citao kako Varesanovic ocekuje Titulu ove sezone :roll: . Sretno mu na tom putu .. : D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2011, 17:37

Volim Velez vise od rodjene majke ali j.e.b.o klub sa onakvim omadinskim pogonom i Avdom koji se vrti tu. Nekadasnja Lokomotiva je Real Madrid za ovaj Velez. I sto kaze TJ gore u vezi ugovora. Vecina ovih igraca su je.bi.vjetri koji su tu samo zato sto nisu mogli nigdje drugo !!! Sve se to moze razici u pola godine ..
Da se razumijemo ide se naprijed ali ako stanemo ovdje nista nismo uradili , opet ce baloncic da prsne :D .. zato opet kazem STABILIZACIJA :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 23 avg 2011, 17:39

STABILIZACIJA :D :D :D :D :D :D

Sanjat cu je majkemi. :lol: :D

MUSVDG

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 23 avg 2011, 17:42

heheheheh
kako se zoves ? STABILIZACIJA
koliko imas godina ? STABILIZACIJA
hehehehe forzza STABILIZACIJA :d :D

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 23 avg 2011, 17:50

Adnel je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Pošto se Velež izgleda vraća na staze stare slave,zainteresovale su me neke stvari vezane za vaš klub,pa ako je neko raspoložen da napiše koju rečenicu. Gledao sam sinoć na BHT onu emisiju o Premijer Ligi i vidio da je jako puno (za BH prilike) navijača Veleža bilo na Koševu. zanima me ko su ti momci,da li su to ljudi iz Vrapčića i okolnih mjesta,ili ima i ljudi iz Mostara,i uopšteno da li se ide iz Mostara u Vrapčiće na utakmicu,kao i koliki je dio (u procentima) nakon ove vještačke podjele na otpao na istočni,a koliko na Zapadni Mostar,pošto pretpostavljam da se u većinski bošnjačkom istočnom Mostaru navija za Velež a u Zapadnom za Zrinjski.
Zanimaju me samo procenti (u teritoriji i broju stanovnika) za grad,a ne za prigradska mjesta i periferiju.
Znam da vi ne volite pričati o tim podjelama niti ima mrvu politike u mojim pitanjima,samo hoću sebi da stvorim nekakvu sliku,pošto sam do sinoć imao utisak da je Velež periferija a Zrinjski grad,ali izgleda da sam bio u velikoj zabludi,jer ono što sam vidio na tribinama Koševa mi djeluje jako urbano.
Ma bilo je jos gostovanja ovo je mala maca imas Kakanj Grbavicu Kiseljak pa Kosevo u sezoni 2009 oko 1000 navijaca je bilo ima jos ti gostovanja ko ce to nabrajati sve najjaca su bila kad smo bili u 1 ligi Federacije :)
Znam, ne tako davno ste tricu u Zavidovićima primili, a fin broj rođenih je bio na utakmici, s obzirom na udaljenost, mada to sad nije ni bitno rezultat,al et da se malo pohvalim ;) I da naglasim da mi je također jako drago što sada neki pozitivni vjetrovi kod Veleža pušu i što se klub lagano diže, te se nadam da će i nastaviti tako, jer Velež ima sve preduslove da bude izuzetno respektabilan klub u premijer ligi, jer ima ime, tradiciju,rezultate, i dobre navijače.pozdrav
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 23 avg 2011, 18:02

ne znam, dabogda da ovo sve dugorocno bude ok. realno gledajuci, velezu puse u ledja politika, moć premijera federacije, i sve uz to sto ide, pa sve to moze pomrsiti uglavnom ustaljeni raspored u gornjem domu tabele, al dugorocno gledajuci ko zna sta s politikom bude, i dalje se dovlace sa strane igraci upitnog kvaliteta, po meni vise nego treba, i oni se ne vezu dugorocno, nekim starim se ne smiju zahvaliti, mladima se ne daje prilika, cujem iz provjerenih izvora da je mali zvonic zvijer, al izgleda predstoji mu stagniranje,ne moze on doci na red dok mrkva sidro ne digne iz kaznenog...jbt, najlosiji igrac na kosevu izadje izgleda kad je njemu cejf, a prethodno izbacuju durakovica koji je nesto odigrao valjano. pa i kad mrkva digne sidro, tu je polovnjak coric i bajro, a ti crkni zvonicu na klupi il van nje, dobices sansu tek s 25 i svi ti **** mater sto se nisi izdigao iznad prosjecnosti ove jalove lige, a i kako ces kad ima "vaznijih" od tebe, pa stagniras u doba kad bi trebao dobijati priliku...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.