FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 22:46

Probisvjet je napisao/la:
Sariel je napisao/la::)
wobly92 je napisao/la:Ako si im i ti na platnom spisku, i opstruiraš NORMALAN rad kluba, onda naravno da nisi NORMALAN. Ako si se našao tu, tvoja stvar. Momku je sve na mjestu.
Koji ba platni spisak sta pricate vi ba??
:urnebes:
Jebote led ljudi.
Ja pitam koliki je cip za skupstinu hoxu i ja da uletim on suti.nema odgovora jer je guzovaca...
A proziva i zajebaba za neku fukarastinu.
Pitaj Fazlu taj uskoro zavrsava cetvrti razred osnovne i to u Travniku. :urnebes:
Ja pricam u svoje ime..koliki su cip platuo za stolicu?druze reci jebot ko fukara fukari..drug drugu.
Ne mijesaj druge u ovo.btw ismijavas fazlu preko mog pitamja i usput izbjegavas odgovor...

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 22:47

Cim se nema argumenata odma ide cvaja,fazla,jasmin itd :urnebes: :urnebes: :tokralju: de novo nesto napisi :opaopa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 mar 2017, 22:49

emirzlaTu je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma kazem posto opet ona degradiranja obicnih navijaca, ko eto mi sjedimo u kuci i samo pljujemo, tipkamo, negativci i et.

Nemamo mi sta pokretati, mi ne mozemo osnovati nikakvu grupu gradjana niti novo udruzenje jer ne bi imali nikakvu podrsku od bitnijih ljudi u i oko kluba, jednostavno bi bili oni negativci koji nekom staju na put, niko ne bi ispostovao nikakav zahtjev te grupe samo bi nastala zbrka. I tu se sve zavrsava.

Ja sam rekao ako Fukare i Prijatelji na kraju godine budu u broju clanova sa tendencijom opadanja onda neka se oni zapitaju sto se ljudi nisu pridruzili. Oni po meni imaju legitimitet da nesto pokrenu, ako im nema clanova onda znaci da se Tuzla ne slaze sa njima i da oni ne rade u interesu gradjana zbog kojih i postoje ;)
I sta si htio reci ovim???
Kod tebe u startu nemoze,ukljuci se u rad UG...ima vas ovde,sto ces pokrenut novo,otidji,ucestvuj,predlozi,uclani se...pokusajte nesto,ako se ne slazu sa vama i nece da nadju kompromis sa vecinom,onda vecina mjenja te i mozes reci da nestima nesto i da se Tuzla ne slaze sa njima :hmmmmm:
Cim si clan mozes se ukljucit u rad udruzenja,mjenjat,predlagat itd
Zato sto necu u politiku, zakuhalo je se u svemu stranke mjere ciji je veci i prikljanjaju grupe ljudi sebi. Tu se ne moze promijeniti sada nista, bili smo na ispitu u septembru i tu smo otisli na jednu stranu umjesto da smo se ujedinili, a ne dozvolili Jasminu da sklepa svoj plan. Trebali smo biti ujedinjeni tada svi, da ne bi sada bili ovako razjedinjeni.
Ovo sada neka ide kako ide jer nema nikog ko bi zamijenio ove, ova uprava ima i nema niko drugi. Ova uprava neka radi dok joj ne istekne vrijeme, pa cu cekati neki drugi trenutak da se svi ujedinimo i trazimo sta dobro za Slobodu. Ali necu biti nikakav dusman za klub, platiti cu im uvijek kartu pomoci kao obican navijac bez obzira ko bio u upravi.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2017, 22:49

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da malo opustimo temu, like ko bi uzeo :kafa:
slika
Kako da ostavim like na forumu? :P

Jest se zakuhalo pravo..ajmo ba zagrlite se svi, ajmo...3, 2, 1...TIIITULAAA ALEE ALEEEEE
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 22:50

A samo argumentovano.
Samo tuzla je.samo tuzla je pjesme pjevala kontra cetnika kontra ustasa kontra SDA nacionalistaA. Ajmooo crveniiiiiiii :opaopa: :cool: :mrgreen:
Drugovi moji :kralj:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 12 mar 2017, 22:56

Tuzlak jel ti znas ko je i sta znaci profesor grupi???Jel ti znas da je profesor clan grupe od pamtivjeka,sta je sve ucinio za grupu???
Nemojte odma mijesat politiku!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 23:00

Nekima se ne moze ni argumentovano......Sloboda72 argumentovano i odmah neargumentovani protiv argumenti......ponavljam u Slobodi ne mogu biti oni koji nisu u cmarnom fondu faraona....

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 23:01

samo Tz Hc..
Ajmo crveni ruke gore...
Niko niko samo Sloboda :opaopa: :cool: :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 23:03

Skver je napisao/la:Nekima se ne moze ni argumentovano......Sloboda72 argumentovano i odmah neargumentovani protiv argumenti......ponavljam u Slobodi ne mogu biti oni koji nisu u cmarnom fondu faraona....
Jest tako je!
Al malo morgen

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2017, 23:04

Ili ova ? :mrgreen:
slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 23:06

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ili ova ? :mrgreen:
slika
Prvi reci za koga si? Na cijij si strani,ako si neutralan.nihov si. :mrgreen:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 mar 2017, 23:08

Sariel je napisao/la:
Skver je napisao/la:Nekima se ne moze ni argumentovano......Sloboda72 argumentovano i odmah neargumentovani protiv argumenti......ponavljam u Slobodi ne mogu biti oni koji nisu u cmarnom fondu faraona....
Jest tako je!
Al malo morgen
Ako je malo morgen, prosvjetli nas.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 mar 2017, 23:08

emirzlaTu je napisao/la:Tuzlak jel ti znas ko je i sta znaci profesor grupi???Jel ti znas da je profesor clan grupe od pamtivjeka,sta je sve ucinio za grupu???
Nemojte odma mijesat politiku!!!
A evo koje je moje objasnjenje tu: Oni to kuhaju duze vrijeme, kazu da je najveca kriza na univerzitetu u zadnjih 15 godina. E sada oni dolaze na sastanke zajednicke i pljuju jedni druge, psuju i nista se ne dogovore, a akademski su gradjani. I jedni i drugi zele da prevagnu i da njihov kadar pobjedi, a u sustini su svi zaboravili da tu ne treba biti politike. I jedni i drugi bi da njihova strana prevagne i sada uvode studente u to.

E tako je bilo i za nas simpatizere Slobode, pred izbore zakuhali i onda nas uvukli u to i doveli do toga da pricamo i imamo dileme. I ja sam uvjeren da smo mi tu pali na ispitu i zato smo danas razjedinjeni. Isto je tako kod studenata, jedan govori jesil podrzao Begica, drugi govori jesil ovo, treci jesil ono. Zato kazem svi su krivi jer evo dole na pravu su se studenti umalo pobili jer su dosli jedni sa jednim misljenjem, a dosli drugi sa drugim. Dosla grupa bez pecata i napisla pismo podrske Begicu, a ovi iz oficijalne unije se nisu slagali sa tim.

I tako to dodje u konacnici do onog ciji ce biti studenti, isto kao sto je bilo ciji ce biti Slobodasi. Studenti nazalost vuce vise da ce biti Begini :damn:
A najbolje bi bilo kada ne bi bili niciji!

Koliko god Begic bio znacajan za grupu i svaka mu cast sramota je za svakog od njih sto su se kao akademski gradjani okrenuli jedni protiv drugih i sto idu iz stranke u stranku i prepiru se preko medija, a univerzitet propada. Zato im zajednicki treba dati do znanja da nam ne trebaju niti jedni niti drugi takvi kakvi su.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2017, 23:09

Sariel je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ili ova ? :mrgreen:
slika
Prvi reci za koga si? Na cijij si strani,ako si neutralan.nihov si. :mrgreen:
Za Sabovica!

Saltsity
Kontakt:

Post Postao/la Saltsity » 12 mar 2017, 23:12

Samo se rokajte izmedju sebe,Sencijev junior Hazretile,buduca alfa i omega kluba,cita ovaj forum i aktivan je clan,samo da znate.. :) Ceska jajca i kaze vidi stari budala :)
Druga stvar,emire,sto se tice grupe,ono na univerzitetu je van bilo kakvih sportskih,stavise politicko je pitanje.....nema se grupa sta javno ba o tome ocitovat,je li sportska grupa,ili politicki instrument........
Da se razumijemo Zlaju postujem,jer je prije svega covjek,i nemam nista protiv bolan,sta god mi kao grupa mozemo,ili pojedinci,uradimo jer on i supruga su casni ljudi,ali van grupe bolan,navijacka smo skupina sta se mi imamo oglasavat.....
Protiv radnika poluvrijeme pjevaju samo tuzla je,pa jarane,jesmo li na utakmici ili predizbornom skupu sdpa.
Samo kazem,nemoj da hatoris :mrgreen:
FK Sloboda Tuzla

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 mar 2017, 23:18

Yebote ovaj forum čitaju novinari, sportisti, direktori, predsjednici, profesori...
Semire, ako čitaš, živ bio otkačite se od Slobode, biće tendera, pusti Đasmina šta priča!

Btw. čuo sam da za faraona bliži krug ljudi već dugo smatra da je polupao lončiće odavno...

P.S. Bagra, ne vjerujem da takav print može biti na majici, dobro to ovako izgleda ali... :hmmmmm: Pokušaj, mislim da Mitalex radi print na najicama, pa vidi na šta će ličiti. ako bude dobro moglo bi se probiti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2017, 23:19

Nazalost, Fukare su se debelo stavile na stranu Faraona i oni su njegov instrument.... Sloboda nije njihova stranka nego SDP.... Znam ja odlično da je profesor Begic teski Slobodas i da malca vodi na gostovanja ... Popio sam kafa i kafa sa njim....al ne pravite se ba grbavi.... Kakve ba j e b e n e veze imaju ove turbulencije sa Begicem , vladom, univerzitetom, pizdom materinom sa navijačkom grupom Fukare.... Dobro vam je momak napisao.... Kakva ba saopstenja ispred navijačke grupe u vezi totalno nebitne stvari za Slobodu i Fukare....Zna se tacno ko pise saopstenja i zbog čega....Jel' vidite da je grupa u rasulu teskom....Pa svi nam se smiju...Mislite da je ovih 50 na sjeveru u pravu i da rade dobre stvari za razliku od onog nekada dobro popunjenog sjevera.... Drastičan je pad broja članova kako u UG tako i u Fukarama.... Vide bolan ljudi STA se desava i nece da budu dio te priče... Brojke i slike su neumoljive...Kako to ne mozete d svarite....Pa raja na zapadu se smije sadašnjem sjeveru....Pa ono je bruka bolan.... mamurne pande Ce nas prekucati jos malo...Ja da vodim sjever i da radim u interesu kluba bi se zapitao odakle takav strašan pad i da li sa nama Mozda nesto nije u redu... Nemoguće je bolan da je onih 50 na sjeveru u pravu...Al oni guraju svoje jer ih boli kita i za grupom i za Slobodom...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 mar 2017, 23:19

Skver je napisao/la:Gospodaru geada, ulica, stadiona i fontana, jezera jedino se moze suprostaviti Azmir, jer ne zavisi od ovog grada, ove drzave....svi ostali su ovisni o gospodaru, cak i yebeno UG......Prica se da ce mu Azmir uzeti sve tendere cak i dalje da ce frajer graditi po citavoj BiH, ne znam samo sta ce moci macak graditi....
i radi ovoga je propala nasa tema :!: radi ovog "prica se" svako iole inteligentniji je napustio temu :bow: "prica se" a poslje tog tendera bilo jos 5 na kojim su prodavane lokacije i kupljene od strane drugih fizickih i pravnih osoba ali nebitno, jer "prica se" da ce Azmir kupit Bosnu i Hercegovinu jbg "prica se" :kafa: od covjeka Rockfellera napravise jer opet ponavljam "prica se" :facepalm: pa na osnovu "prica se" drvlje i kamenje po onima koji se ne slazu s njima :njanjanja: covjek kupio lokaciju (jednu) jer ce zaraditi na njoj a ne da poklanja nekom pare i odmah krenuse teorije velikih monetarnih strucnjaka sa foruma FK Sloboda Tuzla :bih: :bih:
Sloboda Tuzla

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 mar 2017, 23:21

Skver je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Jest tako je!
Al malo morgen
Ako je malo morgen, prosvjetli nas.
Ne prosvijetli vas covjek ni bekerelom :mrgreen:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 12 mar 2017, 23:22

wobly92 je napisao/la:Yebote ovaj forum čitaju novinari, sportisti, direktori, predsjednici, profesori...
Semire, ako čitaš, živ bio otkačite se od Slobode, biće tendera, pusti Đasmina šta priča!

Btw. čuo sam da za faraona bliži krug ljudi već dugo smatra da je polupao lončiće odavno...

P.S. Bagra, ne vjerujem da takav print može biti na majici, dobro to ovako izgleda ali... :hmmmmm: Pokušaj, mislim da Mitalex radi print na najicama, pa vidi na šta će ličiti. ako bude dobro moglo bi se probiti.
Ma ne radim da bi se printalo, vise je za moju umjetnicku dusu :kafa: Kad malo naberem radova, otvorit cu posebnu temu i okaciti tu sve. Naravno, sve u vezi Slobode.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.