Ne pitate se vi tu nista.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Izgleda da dolazi sebi malo. Valjda ih nastavnik vrača u realnost.Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 20:48AVNOJ je napisao/la: ↑02 dec 2023, 20:46Fek4lija je napisao/la: ↑02 dec 2023, 20:37
Ja ih uopšte ne provociram i nije mi jasno zašto na istinu uvijek odgovaraju uvredama. Mislim, donekle mi i jeste jasno, mnogo je faktora koji utiču na to, nedostatak obrazovanja, ruralni bekgraund ili jednostavno nedostatak intelekta.
Klub za koji navijam polako ide ka gašenju i jedino što mi je u životu ostalo je da pišem o FK Sarajevo i da se njima bavim.
Meni to ne smeta, ali valjda jednom shvate da tako samo potvrđuju sve ono što godinama pišem o njima. Jer o navijačima koji psuju mater igračima ne smijem ništa a dvojica koja su igrala danas u Tuzli nemaju majku.![]()
![]()
![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jasta ba, samo sto se nismo ugasili. Koliko smo ono duzni Mirvicu, je li 50 miliona
De ne budi smijesan. Sto slusate Virtu4love gluposti.
Ja se nadam da je Ismir Mirvić zdravstveno u redu i da je riješio probleme, bar on ima sve mogućnosti liječenja u najboljim svjetskim klinikama. Previše je odgovornosti na njemu. Mnogo je svojih i tuđih para uložio u (za sad) propali projekat i valja mu (im) se čupati iz dubioze u kojoj se nalaze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ne znam majke mi ko njega shvata ozb,on je tobe samo sa druge strane.Uredu lik nema zivota,mozda je i u kolicima invalidskim tbj ne zna se nikad.Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 20:30Ja zaista ne znam zasto Virtu nazivate svakakvim imenima ?
Bez obzira kakav je ko niko to ne zasluzuje i nema potrebe za tim.
Vecina nas zna, da Virtino trolanje je jedino sto mu je ostalo i ne shvatam da to moze nekoga dovesti u fazu ljutnje i lijepljenja svakakvih naziva.
Vi i njega morate da shvatite, nije ni njemu lako...Hem sto ne moze doci ovdje da gleda taj svoj klub, hem sto zna da su toliko potonuli da ni onih 735 milijardi dolara ih vise ne moze izvuci, a i da vise nikad nece biti prvaci ove drzave...![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Pa Gabriele ne radi im to hahahHHaha

Sad ponovo ide ona stara o imanju/nemanju života. Malo puta sam ih našamarao na tu temu i ponovo su zaboravili. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jezivo je kakve psovke i prijetnje trpe fudbaleri Željezničara od strane najvjernijih navijača na planeti. Vrijeme je da neko zaštiti ove ljude.
Naši navijači su generalni sponzor kluba i imaju pravo psovati igračima sve. Ovo se ne odnosi na trenera on ne razumije bosanski a sam sebe plača.Fek4lija je napisao/la: ↑02 dec 2023, 21:00Ja se nadam da je Ismir Mirvić zdravstveno u redu i da je riješio probleme, bar on ima sve mogućnosti liječenja u najboljim svjetskim klinikama. Previše je odgovornosti na njemu. Mnogo je svojih i tuđih para uložio u (za sad) propali projekat i valja mu (im) se čupati iz dubioze u kojoj se nalaze. Ja kao neko ko je zaostao u razvoju i mentalno sam retardiran opsjednut sam Ismirom i njegovim novcem.

Pujdo bezbeli negdje iz zatvora piše, nije ovako aktivan bio dok ih je Tuzla karala danas. Ko mu je uplatio internet?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Uvijek potvrde svako slovo koje napišem.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ja krenem da napišem post i zao mi ih. Nije se fer iživljavati po klubu na izdisaju. I obećao sam sebi da neću. Ovo je definitivno klub ispod nivoa ismijavanja. Igraju ni za šta , ni za kog, nikom i ni u šta. Ko kad se okupe amateri na terminima samo sa malo vise utrošenih državnih para.
Ovaj priča o budžetu a da nije budžeta do sad bi bili Željezničar 2023 ili tako neki drugi klub. Spasila ih država bankrota, država im upumpava pare za tekuće troškove. Ovaj Velež bar sredio stadion igraju nekakav fudbal nešto se dešava. Ovi slijedece godine bez para od budžeta nit koga mogu prodat nit imaju kakav izvor prihoda. Slijedi još 20 godina tavorenja od 8-12 mjesta možda će čak koju godinu i u drugu ligu standardno tako je i kroz historiju uvijek s njima.
Ono sto želim reci da su vam ovi plaćenici po forumima najveći problem kluba. Hajcaju vas svaki prelazni rok sa nekim bivšim igračima Sarajeva i dođe prelazni rok kad ono Turunjanin i Alison, pa vas hajcaju nekakvim investitorima kad ono 17xxx pomozi ba , hajcaju vas sa borbom za nešto vi se oprostite od kupa i prvenstva u 3 kolu. Doveli vam ba nekakvog lika danas mijenja Ko na fmu daj stopera u spic visok je. Boze sačuvaj. Imate 18 amatera minimum pod ugovorima valja to ocistiti , vi ne možete za 5 godina selektovat konkurentnu ekipu jer sve igrače morate promijeniti.
Ovaj priča o budžetu a da nije budžeta do sad bi bili Željezničar 2023 ili tako neki drugi klub. Spasila ih država bankrota, država im upumpava pare za tekuće troškove. Ovaj Velež bar sredio stadion igraju nekakav fudbal nešto se dešava. Ovi slijedece godine bez para od budžeta nit koga mogu prodat nit imaju kakav izvor prihoda. Slijedi još 20 godina tavorenja od 8-12 mjesta možda će čak koju godinu i u drugu ligu standardno tako je i kroz historiju uvijek s njima.
Ono sto želim reci da su vam ovi plaćenici po forumima najveći problem kluba. Hajcaju vas svaki prelazni rok sa nekim bivšim igračima Sarajeva i dođe prelazni rok kad ono Turunjanin i Alison, pa vas hajcaju nekakvim investitorima kad ono 17xxx pomozi ba , hajcaju vas sa borbom za nešto vi se oprostite od kupa i prvenstva u 3 kolu. Doveli vam ba nekakvog lika danas mijenja Ko na fmu daj stopera u spic visok je. Boze sačuvaj. Imate 18 amatera minimum pod ugovorima valja to ocistiti , vi ne možete za 5 godina selektovat konkurentnu ekipu jer sve igrače morate promijeniti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
All about
Bravo.Fek4lija je napisao/la: ↑02 dec 2023, 21:44Uvijek potvrde svako slovo koje napišem. Bolestan sam i treba mi pomoc klub za koji navijam je pred gašenje godinama igramo nizašto jedino što mi je ostalo jeste da pišem o FK Sarajevo i Ismiru Mirviću i njegovim parama i nadam se njihoj propasti ali nemojte zamjeriti ja sam retardiran pa moje mišljenje i onako nije bitno.![]()
![]()

Kako je ovaj poremećen, šta je ovo. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tesko je dokuciti sta je ovaj saudijac danas htio sa Zeljom ?
Tuzla imala posjed lopte 33%,ljudi uvalili 3 gola promasili jos 4-5 zicera pogodili stativu,Muftic branio ko da su tri golmana na golu, a lik gurne Selimovica na spica, Bibera na beka, Galica na krilo...
Ne znam stvarno kako je lik radio u Evertonu, Sparti iz Praga cini mi se...
Brate mili da si radio u Drini iz Visegrada ili Bratstvu iz Vojkovica skonto bi da se takve budalastine ne mogu raditi ni u Opstinskoj ligi Sokolac...
Predstavise nam Strucni Štab Zelje na ovom portalu nesto slicno kao i onda "atomski napad",pa kad procitas sta sve ljudi napisase tacno steknes dojam da nas Zeljo ima klupu haman ko Juventus, a danas da nebi onog akrobate na golu vrlo blizu primanja dvocifrenog broja golova...
Tuzla imala posjed lopte 33%,ljudi uvalili 3 gola promasili jos 4-5 zicera pogodili stativu,Muftic branio ko da su tri golmana na golu, a lik gurne Selimovica na spica, Bibera na beka, Galica na krilo...

Ne znam stvarno kako je lik radio u Evertonu, Sparti iz Praga cini mi se...
Brate mili da si radio u Drini iz Visegrada ili Bratstvu iz Vojkovica skonto bi da se takve budalastine ne mogu raditi ni u Opstinskoj ligi Sokolac...
Predstavise nam Strucni Štab Zelje na ovom portalu nesto slicno kao i onda "atomski napad",pa kad procitas sta sve ljudi napisase tacno steknes dojam da nas Zeljo ima klupu haman ko Juventus, a danas da nebi onog akrobate na golu vrlo blizu primanja dvocifrenog broja golova...

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, AVNOJ, Grk1234, Orvel, TylerBurey i 35 gostiju.