FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Onaj zvezin ugovor mi dobijemo za 15 dana
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Odnosno, ako ti dajdza da bajram banku, to ne znaci da je od amidze ne trebas uzeti takodjerHead je napisao/la:Ovako, da se Tan nije slozio sa ovim mi ne bi ni potpisali ovaj ugovor. Dakle on je dao dozvolu jer ovo je dobro kako za njega tako i za klub, prvo sto ce donekle rasteretiti njega i sto ce biti mamac buducim sponzorima. Ni Abramovicu nije neka ruska kompanija generalni sponzor, ni Realu spanska itd. Sponzor je onaj koji ponudi onoliko love koja zadovoljava gazdu. Naravno, da nije Tana a vala ni sposobnih ljudi u klubu tesko da bi ikad privukli ovako jakog sponzora u klub.sekac je napisao/la:Može li pitanje, šta je sad sa Amidžom kad se ovo potpiše?Ne kontam može li mi neko objasniti?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Niste ni svjesni šta ovo znači samo za imidž kluba. Koliko će se neko potencijalno pojačanje F.K. Sarajevo prije odlučiti da potpiše ugovor sa klubom kome je sponzor jedan Turkish Airlines. Na spomen TA odmah je čovjeku u glavi Kobe, Messi, euroliga u košarci, top evrposki fudbalski klubovi, stabilnost, ambicije, finansije...
Ma dje nece ba prihvatit malesyia dubai letovi ovo ono a mi gospodski I veliki I posteni klub. **** su nas svi godinama od saveza do krimosa stare graniture baljak merdanovic I co sada je druga prica. Niko nam nista nece moci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Samo me zanima šta bi bilo da smo imali bolje rezultate u prošlosti
Svaka čast upravi za ovo sve, nije mala stvar za godinu napraviti ovakav pomak, sad se nadam da ćemo i rezultatski napraviti pomak
Sad ako Bog da korak po korak (čitaj utakmicu po utakmicu) hrabro prema tituli i u visine
Nadam se da sve ekipe možemo dobiti na onaj način k'o što su nas u Evropi znali dobijati, tj. tamo od 60-70 minute kad umor stigne jer realno sa ovakvim pripremama trebali bi biti bar u tom segmentu dominatni.
Svaka čast upravi za ovo sve, nije mala stvar za godinu napraviti ovakav pomak, sad se nadam da ćemo i rezultatski napraviti pomak
Sad ako Bog da korak po korak (čitaj utakmicu po utakmicu) hrabro prema tituli i u visine
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
I ja baš razmišljam o tome gdje bi mi bili da smo sa ovom upravom imali bolje rezultate prije tri četiri godine. Ja još ne mogu da se naviknem na ovo.
Što se tiče fizičke spreme, vjerujem da će ostatak priprema biti malo blaži, da bi igrači vratili svježinu pred nastavka prvenstva. Malo me strah ovih zadnjih pripremnih da ne bude, ne dao Bog, kakvih povreda.
@aco hvala što si mi pomogao da skontam ko je novopridošli
Što se tiče fizičke spreme, vjerujem da će ostatak priprema biti malo blaži, da bi igrači vratili svježinu pred nastavka prvenstva. Malo me strah ovih zadnjih pripremnih da ne bude, ne dao Bog, kakvih povreda.
@aco hvala što si mi pomogao da skontam ko je novopridošli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ovo je tek pocetak sto bi rekli...tek je godina prosla,svake sezone bi trebalo biti bolje,samo da hocemo uci u grupne faze pa da mi se san ispuni dugo ocekivani 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Financijski detalji ugovora za nas apsolutno nisu bitni jer kakva god da je cifra sigurno je miljama iznad prosjeka ove naše šugave lige..
A da su male pare u pitanju nisu u to budite uvjereni! Čuo sam samo da ćemo na koševu dobit digitalne reklame na terenu (to je bio jedan od uslova)...
Sačekajmo utorak i vidjet ćemo šta će nam otkrit
Moja jedina preostala želja jest da otkupimo Koševo u budućih 100 godina sa svim pravima pa da ga malo ulickamo, prepravimo, ušminkamo...

A da su male pare u pitanju nisu u to budite uvjereni! Čuo sam samo da ćemo na koševu dobit digitalne reklame na terenu (to je bio jedan od uslova)...
Sačekajmo utorak i vidjet ćemo šta će nam otkrit
Moja jedina preostala želja jest da otkupimo Koševo u budućih 100 godina sa svim pravima pa da ga malo ulickamo, prepravimo, ušminkamo...
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
Samo da znate da su i komsije bile u igri za TA. Oni su imali zelju oba kluba da sponzoriraju, sa cim se Dino nije slozio i obustavio je bio cijeli projekt. Nakon odredjenog vremena opet su sjeli za stol i dogovorili se samo sa nama da suradjuju jer smo po njima mi najveci klub u drzavi i neko sa kim oni zele suradjivati. Dino mangupe 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma boli nas ko je bio u igri,normalno da ce nas prije izabrati..a tebe 
Evander je napisao/la:Amidza je vecinski vlasnik uloga, TA je sponzor. Isto kao sto je Abramovic vlasnik Chelsia, a TA im je sponzor. Od prvog dana se i trazio generalni sponzor koji ce zadovoljiti nase zelje. Amidza je investitor i Visit M. je stajalo cisto kao promocija fondacije.
Situacija jasna kao dan. Amidza klubi daje pare prema ugovoru napravljenom, bez obzira sta nam pise na dresu.
Prijatelju reklama Visit Malaysia nema nikakve veze sa fondacijom a pogotovo nije stajala cisto onako kao neka promocija, to je bio nas generalni sponzor koji kako sam ja naciuo (sto ne mora biti tacno) za taj period platio 500K eura i to nam je Amidza obezbijedio naravno, isto kao i Cardifu, a i Sevilja nosi istu reklamu koliko se sjecam.
Znaci u ovom slucaju fakticki imas dva veoma jaka generalna sponzora!!! S tim da onaj koji bude na prednjoj srani dresa je glavni i puno vise ce ga to kostati, sto u oba slucaja njima ne predstavlja neke troskove aman zanam
Joj kad se sjetim kad se prvi put o amidji pisalo mislio sam ja foluške al hajde možda nešto i bude a sad kao da sanjam je li se sječate vi stariji sa foruma sumnjali smo svi do jednog a potajno se nadali. Ispalo je i više od onog čemu sam se nadao.Hvala ti Bože idem u sedam braće,svetog Ante i sve ostale bogoslovije obići da sadaku dam 
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 19 feb 2015, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Visit Malaysia je samo Tanov slogan 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Samo da znate da su i komsije bile u igri za TA. Oni su imali zelju oba kluba da sponzoriraju, sa cim se Dino nije slozio i obustavio je bio cijeli projekt. Nakon odredjenog vremena opet su sjeli za stol i dogovorili se samo sa nama da suradjuju jer smo po njima mi najveci klub u drzavi i neko sa kim oni zele suradjivati. Dino mangupe
FK Sarajevo je moralo dotaci dno u smislu finansija i organizacije da bi se doveli u situaciju da se mijenja statut, jer da je imalo bolja situacija u klubu bila kada su BP uradili sto su uradili, to im nikada nebi poslo za rukom, ali situacija u klubu je bila katastrofalna da se nije ni naislo na neki otpor Bog zna kakav!DrustveniParazit je napisao/la:Samo me zanima šta bi bilo da smo imali bolje rezultate u prošlosti![]()
Svaka čast upravi za ovo sve, nije mala stvar za godinu napraviti ovakav pomak, sad se nadam da ćemo i rezultatski napraviti pomak![]()
Sad ako Bog da korak po korak (čitaj utakmicu po utakmicu) hrabro prema tituli i u visineNadam se da sve ekipe možemo dobiti na onaj način k'o što su nas u Evropi znali dobijati, tj. tamo od 60-70 minute kad umor stigne jer realno sa ovakvim pripremama trebali bi biti bar u tom segmentu dominatni.
- egocentrik
- Kontakt:
Ja iskreno sumnjam da su komšije bile u igri. TA je jako ozbiljan sponzor i ozbiljna kompanija, preozbiljna da bi joj neko postavljao takve ultimatume. **** bi i nas i njih ili bi jednostavno uzeli njih. Ne treba neistinite INFO iznositi. I da, ovo uprava nije uradila za jednu godinu, možda ste zaboravili. BP 2010 - 2014 , ovo je idejni pokretač svega, nešto u sto sam i sam sumnjao.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Visit Malaysia je slogan ministarstva turizma Malaysie i projekat koji je sa nevjerovatnim godisnjim budzetom koji se naravno koristi da se reklamira u svijetu Maleziski turizam, a nas Amidza je svoje bogatstvo bas u turizmu zaradio izmedju ostalog!!!MortemHz je napisao/la:Visit Malaysia je samo Tanov slogan
egocentrik je napisao/la:Ja iskreno sumnjam da su komšije bile u igri. TA je jako ozbiljan sponzor i ozbiljna kompanija, preozbiljna da bi joj neko postavljao takve ultimatume. **** bi i nas i njih ili bi jednostavno uzeli njih. Ne treba neistinite INFO iznositi. I da, ovo uprava nije uradila za jednu godinu, možda ste zaboravili. BP 2010 - 2014 , ovo je idejni pokretač svega, nešto u sto sam i sam sumnjao.
Imamo investitora,generalnog sponzora,akademija se radi,i zar neko moze pomisliti da cemo ostati na ovako neuslovnom Hasetu za Evropu,u vrijeme kad se stvara tim upravo za evropske nastupe po grupama!?Mirso1197 je napisao/la:Financijski detalji ugovora za nas apsolutno nisu bitni jer kakva god da je cifra sigurno je miljama iznad prosjeka ove naše šugave lige..
Sačekajmo utorak i vidjet ćemo šta će nam otkrit![]()
Moja jedina preostala želja jest da otkupimo Koševo u budućih 100 godina sa svim pravima pa da ga malo ulickamo, prepravimo, ušminkamo...![]()
Svakako da je nas sljedeci zahvat upravo to,da imamo i nas dom,i uveliko se radi na tom planu neovisno o gradnji akademije ili bilo kakvih drugih aktivnosti. Znaci,perverzija je koliko je ova uprava svestrana i ambiciozna,a cilj je jedan
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grmi ti avatar Socrates

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DoktorXabaras, mnon46 i 55 gostiju.