FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 21 feb 2015, 21:59

MortemHz je napisao/la:Momci, kako se zvao hotel u Antalyi gdje su strucni stab I igraci odsjeli ?
Miracle ja mislim
4.10.2009.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 feb 2015, 22:09

pastore je napisao/la:
ZijadLopez je napisao/la:zbog čegaje Šegrt htio napustiti klupu Zvijezde ?
Uprava nije uspjela registrovat igrace koji su dosli u ovom prijelaznom roku,i na iste ne moze racunati u prvom kolu
sad ce biti kako smo mi to namjestili :mrgreen:

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 21 feb 2015, 22:09

Mi izgleda preko noći postadosmo Barcelona pa nam smeta visocija trava, suh teren.. Skoro cijeli naš roster je igrao utakmice na ovakvim ili sličnim terenima tako da to uopšte neće, niti smije da bude isprika. I zanemarite ovog padobranca, oni ako misle da imaju kapacitet da nam uzmu bod/ove neka misle, to će morati dokazati na terenu kakav god da bude i to je to.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2015, 22:15

Daj ba yebo vas taj luzerski mentalitet, vec trazite alibi za los rezultat 7 dana prije utakmice. Nikad necemo biti dominatni dok god nas prati taj luzerski mentalitet. Sad se bojimo i terena. Ljudi mi smo od njih barem 3 klase kvalitetniji, ako ne mogu za 90 minuta uvaliti jedan komad onda nek se yebu. Nek traze alibi u sebi a ne u blatnjavom terenu, ne pokosenoj travi i slicno. Kvalitet uvijek ispliva na povrsinu, u Travniku smo prosle sezone sa igracem manje i uzasnim terenom i zaostatkom od jednog gola dosli do preokreta i tri boda na kraju. Cisto zbog kvaliteta i fizicke spremnosti, nije nam to niko dao od sebe.
Za 90 minuta da igras u zivom blatu ako si kvalitet zabices gol i rijesiti sve probleme. Tako ako tamo ne dobijemo nece nam biti niko kriv nego mi sami.
1946

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 21 feb 2015, 22:22

Head je napisao/la:Daj ba yebo vas taj luzerski mentalitet, vec trazite alibi za los rezultat 7 dana prije utakmice. Nikad necemo biti dominatni dok god nas prati taj luzerski mentalitet. Sad se bojimo i terena. Ljudi mi smo od njih barem 3 klase kvalitetniji, ako ne mogu za 90 minuta uvaliti jedan komad onda nek se yebu. Nek traze alibi u sebi a ne u blatnjavom terenu, ne pokosenoj travi i slicno. Kvalitet uvijek ispliva na povrsinu, u Travniku smo prosle sezone sa igracem manje i uzasnim terenom i zaostatkom od jednog gola dosli do preokreta i tri boda na kraju. Cisto zbog kvaliteta i fizicke spremnosti, nije nam to niko dao od sebe.
Za 90 minuta da igras u zivom blatu ako si kvalitet zabices gol i rijesiti sve probleme. Tako ako tamo ne dobijemo nece nam biti niko kriv nego mi sami.
bravo, potpis

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 feb 2015, 22:35

Head je napisao/la:Daj ba yebo vas taj luzerski mentalitet, vec trazite alibi za los rezultat 7 dana prije utakmice. Nikad necemo biti dominatni dok god nas prati taj luzerski mentalitet. Sad se bojimo i terena. Ljudi mi smo od njih barem 3 klase kvalitetniji, ako ne mogu za 90 minuta uvaliti jedan komad onda nek se yebu. Nek traze alibi u sebi a ne u blatnjavom terenu, ne pokosenoj travi i slicno. Kvalitet uvijek ispliva na povrsinu, u Travniku smo prosle sezone sa igracem manje i uzasnim terenom i zaostatkom od jednog gola dosli do preokreta i tri boda na kraju. Cisto zbog kvaliteta i fizicke spremnosti, nije nam to niko dao od sebe.
X

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 21 feb 2015, 22:39

Za nas se ne sekiram,ali sam ubijedzen da Siroki nece dobiti radnika u Bijeljinskoj kaljuzi,najvise sto mogu je bod da uzmu,pobijedit nece sigurno ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 feb 2015, 22:41

Svijetla obraza tipujem da ćemo dobiti 14 od 15 preostalih utakmica u prvenstvu.
Jednu sam ostavio jer postoji mogućnost da imamo "loš dan"... dakle, jedan remi ili poraz. :cool:
F.K.SARAJEVO

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 21 feb 2015, 22:42

Ako ulaziš u utakmicu, prvenstvo, konu :mrgreen: , misleći da ćeš izgubiti - već si izgubio. Respekt svima, al' zna se šta je i ko je Sarajevo. Ponavljam, mi smo tek od dolaska Kodre počeli ličiti na ozbiljnu ekipu, nema šablona, sve se profesionalno odrađuje što se tiče utakmica i priprema samih, tako da se ne brinem za Gradačac ... ;)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 feb 2015, 22:43

pastore je napisao/la:Za nas se ne sekiram,ali sam ubijedzen da Siroki nece dobiti radnika u Bijeljinskoj kaljuzi,najvise sto mogu je bod da uzmu,pobijedit nece sigurno ;)
Ne igraju u Bijeljini uopste. U Ugljeviku igraju cini mi se.
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 21 feb 2015, 22:44

Ma ovdje će ti kontrirati šta god napišeš, npr.

Ako kažeš "Poderat' ćemo ih, jači smo!" , slijedi kontra: "Šta euforišeš bezze, omalovažavaš protivnika bla-bla!", ako kažeš "Jao neće biti lako, zadovoljan i sa bodom, bla-bla" slijedi kontra: "Kakav ti je to luzerski mentalitet, poderat' ćemo ih, jači smo!" i tako u krug! :rol: :rol:

Inače, shvatite da NEMA APSOLUTNO VEZE ŠTA MI OVDJE RADILI, "EUFORISALI" ILI "CRNJAČILI", najbitnije je da IGRAČI budu top kako mentalno raspoloženi tako i fizički, a Hvala Bogu sada imamo i stručnjaka koji malo više o tome zna i kojem vjerujem! Po meni naš "posao" kao navijača i jeste da euforišemo i ložimo raju max da nas što više dođe! :opaopa: :opaopa:

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 21 feb 2015, 22:45

molotovljev je napisao/la:Svijetla obraza tipujem da ćemo dobiti 14 od 15 preostalih utakmica u prvenstvu.
Jednu sam ostavio jer postoji mogućnost da imamo "loš dan"... dakle, jedan remi ili poraz. :cool:
Ja tipujem da cemo imati maximalno 1 remi u ligi,bez poraza siguran sam jedno 1000 %

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 21 feb 2015, 22:49

Ubjedjen sam da nasi momci nece imati poraz do kraja prvenstva. Cast Zvjezdi al ne vidim kako nam mogu bilo sta. Moj komentar nema namjeru da podcjenjuje Zvjezdu samo smo mnogo jaci od njih i ako treba tu strepiti za bodove onda nismo ni zasluzili titulu koja ce ubjedenj sam doci na Haseta
Jos prije sam napisao ako nas protiv Borca ne bude 10k mi kao navijaci nismo zasluzili ni Kustu ni dinu ni Tana ni TA.
apsolutno me ne zanima koce biti u prvih 11 ima ko je placen da misli o tome moje je i sviju nas da platim kartu i uzivam.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 21 feb 2015, 22:50

3:0 i dovidzenja :wave:

O realizaciji nema potrebe da brinemo Benko,Krste,Okic,Duljevic,Alispahic,Stojcev :opaopa: :opaopa:
Kako je Kodro uigrao odbranu vidjeli smo na pripremama i ja sam prezadovoljan tako da protiv ekipe kao sto je Zvijezda nema potrebe da bude zabrinutosti.

Ekipi ce pobjeda u prvom kolu puno znaciti za nastavak, svi ce zeljeti da se pokazu a pogotovo Benko i Alispahic ;)

Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti !
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2015, 22:57

Ma ni ja se zbog stanja terena ne brinem previše, ako je teren bude dobar možemo u potpunosti igrati svoju igru, a ako ne onda se prilagodi. Igraj duge lopte jer su nam igrači konačno naučili primati lopte a ne da se od njih odbijaju kao od greda.
Ako se potrudimo maksimalno i ako sreća bude na našoj strani mi ćemo se vratiti sa punim plijenom, a ako ne budemo dali sve od sebe ili ako nam sreća leđa okrene da igramo na Wembliju nećemo uspjeti.

Pomenuo je Meho u intervijuima iz Turske da nam je utakmica u Gradačcu izuzetno važna, e kad vratimo malo film nazad pred neke druge utakmice koje su nam bile važne, a to su prije svega derbi i utakmica sa Vitežanima. Pod izuzetno jakim pritiskom su odigrane te obje utakmice, prva jer nas je kiks tu definitivno izbacio iz utrke za titulu a druga jer bi onda trijumf u derbiju bio bezvrijedan. Kodro je taj pritisak jako dobro neutralisao i igrači su dali svoj maksimum bez ikakvog opuštanja, možda je manja ozbiljnost bila u toj utakmici sa Vitežanima što je i logično. Tako da pred ovu utakmicu i nastavak prvenstva nemam onaj stalni strah tog pritiska. Bez obzira na možda neuslovan teren, hladnu vodu u svlačionicama :D, vjerujem da će Meho to posložiti i pripremiti na najbolji mogući način a da će izabranih 11 dati sve od sebe i nadam se da ćemo Dan Nezavisnosti BiH dočekati ozarenih lica.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 feb 2015, 23:04

hilmo je napisao/la:Ma ni ja se zbog stanja terena ne brinem previše, ako je teren bude dobar možemo u potpunosti igrati svoju igru, a ako ne onda se prilagodi. Igraj duge lopte jer su nam igrači konačno naučili primati lopte a ne da se od njih odbijaju kao od greda.
Ako se potrudimo maksimalno i ako sreća bude na našoj strani mi ćemo se vratiti sa punim plijenom, a ako ne budemo dali sve od sebe ili ako nam sreća leđa okrene da igramo na Wembliju nećemo uspjeti.

Pomenuo je Meho u intervijuima iz Turske da nam je utakmica u Gradačcu izuzetno važna, e kad vratimo malo film nazad pred neke druge utakmice koje su nam bile važne, a to su prije svega derbi i utakmica sa Vitežanima. Pod izuzetno jakim pritiskom su odigrane te obje utakmice, prva jer nas je kiks tu definitivno izbacio iz utrke za titulu a druga jer bi onda trijumf u derbiju bio bezvrijedan. Kodro je taj pritisak jako dobro neutralisao i igrači su dali svoj maksimum bez ikakvog opuštanja, možda je manja ozbiljnost bila u toj utakmici sa Vitežanima što je i logično. Tako da pred ovu utakmicu i nastavak prvenstva nemam onaj stalni strah tog pritiska. Bez obzira na možda neuslovan teren, hladnu vodu u svlačionicama :D, vjerujem da će Meho to posložiti i pripremiti na najbolji mogući način a da će izabranih 11 dati sve od sebe i nadam se da ćemo Dan Nezavisnosti BiH dočekati ozarenih lica.
Čeka vas tepih teren i vruća voda u svlačionicama ;) ....po gostoprimstvu nas svi znaju.Posebno sada će biti,nije mala stvar biti domaćin DIVOVIMA..... :think:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 feb 2015, 23:10

vatreni je napisao/la: Čeka vas tepih teren i vruća voda u svlačionicama ;) ....po gostoprimstvu nas svi znaju.Posebno sada će biti,nije mala stvar biti domaćin DIVOVIMA..... :think:
Ne sumnjam u to, ljudi u Gradačcu su izuzetno dobri domaćini i sve će učiniti da se gosti osjećaju kao kod kuće. ;)

Ne želim da neko pomisli da sam omalovažavao vašu infrastrukturu, međutim svjesni smo da su u ovom periodu SVI tereni (osim BP) u malo lošijem stanju. Kakav je nama takav je i vama i valja igrati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 feb 2015, 23:17

Hvala vatreniii :clap:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 21 feb 2015, 23:27

@hilmo, jaka slika.

:thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 feb 2015, 23:28

Parma izbacena iz lige,osjecam neko pojacanje :salut:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bvsic, Haksss, Varijantas8 i 62 gosta.