Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Prvo se saget Davudovim potomcima i progutati ejakulat do zadnje kapisimonknows je napisao/la: ↑08 apr 2024, 18:28Može Sloboda ostati u ligi 10, ako se bude djelovalo na vrijeme i ako se skupilo imalo iskustva. Vrijeme će pokazati koliko smo i da li smo bilo šta naučili.
- Beduin
- Kontakt:
Nije problem ni opstati naredne sezone u PL, problem je biti redovan clan PL.
E to ce biti izazov.
E to ce biti izazov.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BatistutA19
- Kontakt:
Znaci iduca sezona 4 ispada iz Wwin lige BiH..Odlicno ce ovo bit liga 10 sa tim sto trenutno Čelik i Sloboda sa ovakvim stanjem nemaju sta trazit u ovoj ligi.Sloboda ako uđe a vijerujem da hoce ispada expresno ako ne bude potpuni zaokret u radu kluba a 90% sve isto ce bit..Čelik isto nema sta trazit u ligi toj dok ne rijesi probleme svoje .Po imenima idealna liga 10 bi trebalo bit
1.Sarajevo
2.Zeljeznicar.
3.Velez
4.Borac
5.Zrinjski.
6.Čelik
7.Sloboda.
8.Široki
I jos 2 kluba poput Radnik,Jedinstvo,Leotara,Posusje,Sloga,Gošk,Tuzla,i mozda sam jos nekog preskocio ali otprilike je tako.
Trenutno u ovoj ligi ne moze Čelik dok ne rijesi puno problema ,ne moze ni Sloboda ako ovako ostane pa cak ni Zeljeznicar ako ne posloze klub a i Široki je na ivici nece ni oni moci ..Liga ce odlicna bit stim sto ova 3 kluba i plus Široki puno moraju ojacat u svim segmentima a ovakoako bude plafon 1 liga Federacije.
1.Sarajevo
2.Zeljeznicar.
3.Velez
4.Borac
5.Zrinjski.
6.Čelik
7.Sloboda.
8.Široki
I jos 2 kluba poput Radnik,Jedinstvo,Leotara,Posusje,Sloga,Gošk,Tuzla,i mozda sam jos nekog preskocio ali otprilike je tako.
Trenutno u ovoj ligi ne moze Čelik dok ne rijesi puno problema ,ne moze ni Sloboda ako ovako ostane pa cak ni Zeljeznicar ako ne posloze klub a i Široki je na ivici nece ni oni moci ..Liga ce odlicna bit stim sto ova 3 kluba i plus Široki puno moraju ojacat u svim segmentima a ovakoako bude plafon 1 liga Federacije.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Znaci eto nama zeljkana
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Da hoce skratiti i ovu ligu, bilo bi sve puno bolje
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kad bi spojili FBiH i RS i napravili drugu ligu, 12 klubova... Kako bi to brutalna liga bila
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa tako bi trebalo odraditi, onda pola ovih klubova i sela neka se ugasi jer ne bi mogli financirati to, a imali bi puno jace klubove, i sigurno puno vise uspjeha.VivaLaStella je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:12Kad bi spojili FBiH i RS i napravili drugu ligu, 12 klubova... Kako bi to brutalna liga bila
Žali se fukarešćina na 70 ulaznica, a ljudi ih maksimalno ispoštovali. Dali im 10 puta više ulaznica nego što ih ide na gostovanja i opet kmeče rumeni seljačići 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Koga briga koliko ih ide? Otkud ti znas da ih sad ne bi bilo 200 npr? Supacki potez od Sumara. Na Tusnju ih ispostovali maksimalno. Cak su im ja mislim dali i vise karata nego sto je trebalo.
Ovako su ogranicili i navijace Slobode koji nisu u Fukarama, a otisli bi navijati za Slobodu. Sto bi ljudi uzeli karte za onu pravu tribinu, nece moci jer ce domacini sve razgrabiti.
Na kraju krajeva, vi ste takodjer prvo kolo kmecali za broj ulaznica, te kako vam nisu dali uci na montaznu tribinu, pa su Robijasi morali sa ceste navijati...
Ja razumijem da ti mrzis sve oko Tuzle i Slobode, ali makar ovdje mozes biti realan, jer su tvoji navijaci bili u istoj situaciji.
Ovako su ogranicili i navijace Slobode koji nisu u Fukarama, a otisli bi navijati za Slobodu. Sto bi ljudi uzeli karte za onu pravu tribinu, nece moci jer ce domacini sve razgrabiti.
Na kraju krajeva, vi ste takodjer prvo kolo kmecali za broj ulaznica, te kako vam nisu dali uci na montaznu tribinu, pa su Robijasi morali sa ceste navijati...
Ja razumijem da ti mrzis sve oko Tuzle i Slobode, ali makar ovdje mozes biti realan, jer su tvoji navijaci bili u istoj situaciji.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 09 apr 2024, 16:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Seljački potezi Stupčanice.
Stupčanica ispoštovala 5% kapaciteta za goste i to je to. Sve po zakonu
Sretno žuti, gazi seljačiće
Sretno žuti, gazi seljačiće
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa Pise na njihovoj stranici da su vam dali 300 ulaznica
Truhni i pati 
- TzBulevar87
- Kontakt:
Rijeseno je sve, dzabe se dize hampa. Razumijem i ljude iz Stupcanice, ipak u Ze-Do kanton dolazi velika Sloboda... narucuju im karte iz svih gradova Ze-Do kantona 
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa povecali na 300 kad su vidjeli da su ispali supci, pa da se izvade. 70 ulaznica nije ni 5% kapaciteta, koliko svaki klub treba da dobije minimalno, nebitno koliko navijaca ima.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kada znas da 70 ulaznica nije ni 5% kapaciteta, de mi reci koliko prima njihov stadion? Vazda nesto lupetas a veze o zivotu nemas, ne moras na svakom pdf-u u vezi svega pisati...
075
TzBulevar87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:58Kada znas da 70 ulaznica nije ni 5% kapaciteta, de mi reci koliko prima njihov stadion? Vazda nesto lupetas a veze o zivotu nemas, ne moras na svakom pdf-u u vezi svega pisati...
Ako ti smeta sto pisem, ne znam koji qrc citas i odgovaras. A posto ne znas kapacitet, 2000 im prima sa montaznom tribinom, izracunaj koliko je 5% od 2000.TzBulevar87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:58Kada znas da 70 ulaznica nije ni 5% kapaciteta, de mi reci koliko prima njihov stadion? Vazda nesto lupetas a veze o zivotu nemas, ne moras na svakom pdf-u u vezi svega pisati...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.