sve kobajagi nekakvi strucnjaci, a najboljega napadaca svijeta svih vremena cak zaboravljaju da stave i na klupu
koji Sheva, koji Del Piero ?
Jedan je Il Fenomeno
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Inace pokazao je klasu u Serii A, je l' de... Kvalitetom je vrh ali prikazanim ni u TOP 10-15 a valjda se ovdje gleda koliko je ko pokazao...Puma je napisao/la:Bravo @Tritolone za izbor u napadu
sve kobajagi nekakvi strucnjaci, a najboljega napadaca svijeta svih vremena cak zaboravljaju da stave i na klupu
Jedan je Il Fenomeno
Kako to kad je Zidane u pitanju, onda ide prica on je osvojio Zlatnu loptu u dresu djubrentusa i kao takav zasluzuje mjesto u ovih 11, a kada je u pitanju Ronaldo koji je istu to nagradu osvojio u dresu Intera, onda on nije cak ni top 10-15Arogantni je napisao/la:Inace pokazao je klasu u Serii A, je l' de... Kvalitetom je vrh ali prikazanim ni u TOP 10-15 a valjda se ovdje gleda koliko je ko pokazao...Puma je napisao/la:Bravo @Tritolone za izbor u napadu
Jedan je Il Fenomeno
Ne nego je u krevetu pokazo klasuArogantni je napisao/la:Inace pokazao je klasu u Serii A, je l' de... Kvalitetom je vrh ali prikazanim ni u TOP 10-15 a valjda se ovdje gleda koliko je ko pokazao...Puma je napisao/la:Bravo @Tritolone za izbor u napadu
Jedan je Il Fenomeno
ma nema to veze juventus,inter,nego realno ronaldo za ono sto je prikazao u interu,ne moze biti u dva najbolja,jer je konkurencija prejaka,vise je david trezegol dao golova nego on,pa ga ja ne guram tu. Ibra vec ozbiljno konkurise,ali sheva,batigol su se previse nadavali,pa tu je inzaghi,bobo vieri...od igraca intera negdje u neki siri krug moze uci maicon (iako cafu i javi zanetti-interov opet cine bas jaku konkurenciju)Huska je napisao/la:Kako to kad je Zidane u pitanju, onda ide prica on je osvojio Zlatnu loptu u dresu djubrentusa i kao takav zasluzuje mjesto u ovih 11, a kada je u pitanju Ronaldo koji je istu to nagradu osvojio u dresu Intera, onda on nije cak ni top 10-15Arogantni je napisao/la:Inace pokazao je klasu u Serii A, je l' de... Kvalitetom je vrh ali prikazanim ni u TOP 10-15 a valjda se ovdje gleda koliko je ko pokazao...Puma je napisao/la:Bravo @Tritolone za izbor u napadu
Jedan je Il Fenomeno![]()
Kompleksi brate pucaju sa svih strana :ugeek:
Ne kazem da Ronaldo mora biti u tih idealnih 11, ali kakve gluspoti covjek sve nece procitati ovjde...
Ako je Zidane genije i sve to sto se tice veznog reda, pa sta je onda Ronaldo za napad. Nemojte mislit da ga guram sto je igrao u Interu, jer jedan mi je od najmrzih igraca i ocima ga ne mogu gledati, ali kada su fudbalske kvalitete u pitanju svi napadaci na jednu stranu, a on sam na jednu kada je u pitanju taj period za koji se otprilike trazi tih 11...
što će ti debelom ikakav saigrač kako je igro po meni najbolji sastav je s formacijom 9-0-1 a izugledalo bi ovako:Tritolone je napisao/la:@Montero zasto je tvoj izbor oprvdan i argumentiran a njegov smijesan???
Svatko ima pravo na svoje misljenje.
Ovo je moja najbolja momcad it tog perioda.
----------------------Buffon--------------------
Zanetti-----Nesta-----Canavaro-----Maldini
...................Davids.......................
...............Pirlo......Nedved..............
...................Baggio.......................
..............Vieri.......Ronaldo..............
Ova momcad bi jela sve...u obrani cetvorica igraca koje slobodno mozes svrstat u 11 najboljih svih vremena, vezni red pit bull Davids, sa Pirlom i ratobornim Nedvedom, ispred Tottia i Del Piera sam stavio Baggia a u napadu po meni najbolji napadacki dvojac 90-ih godina
kad se bude kreirao najboljih 11 spanske lige ili nacionalni kombinovani sastav, onda ga stavi slobodno, ovako u Serie A mnogo drugih napadaca je daleko bolje igralo i pokazalo kroz to takmicenje kvalitet.Puma je napisao/la:Bravo @Tritolone za izbor u napadu
Jedan je Il Fenomeno
ja sto ti ujedas djubrentus man, ja liku ukazujem na razloge zbog kojih su odredjeni napadaci stavljani a Ronaldo nije, a on se zaletio i ismijava druge prije nego sto je skontao kriterij zbog kojeg su clanovi foruma stavili druge napadace sem Ronalda.Vidim posebno rezis veceras.Huska je napisao/la:A to ces kao ti odredit tko ce koga stavljati u tih "idealnih 11"...
Ako ti ne pase zaobidji i to je to,a ne da odredjujes nekome nesto...
slazem se, al ovdje se stavlja ili je barem zacetnik ove lavine postova stavio najbolji sastav Serie A od kad ko licno prati Serie A, eto ako si pratio Serie A pred rat i u ratu onda VBastena slobodno stavi.Medjutim, nas vecina bas i nije tad bila upoznata sa calciom.IlPrincipe je napisao/la:Gdje je Ibrahimović![]()
![]()
![]()
![]()
Pokazao je da je klasa u 3 najveća tima u Seriji A. U Juventusu bi vodio kolko da je bio malo stariji, al štaš ti pored Nedveda i Delpyja sa 21-22 godU Interu bio vođa kao i sad u Milanu. Mnogi će reći sad "smiješno je porediti Ibru s Shevom,Batigolom" ali lik je poslije Bastena i Ronalda najkompletniji napadač svijeta. Frajer je PREKUCO Seriju A
![]()
ccc niko se neće sjetit MVBastena koji je ubijedljivo ispred tih svih napadača nabrojanih
Huska je napisao/la:A to ces kao ti odredit tko ce koga stavljati u tih "idealnih 11"...
Covjek proveo 5-6 godina u Calciu, u 88 utakmica zabio 56 golova, u to vrijeme najbolji napadac svijeta daleko ispred svih ostalih, osvojio Zlatnu loptu(a neki su je spominjali kao kljucni argument za neke igrace koji se stavljaju ovdje) dok je igrao u Calicu, po mnogima najbolji napadac svih vremena i on kao nema mjesta da se tu nadje.JuveSissoko je napisao/la:ja sto ti ujedas djubrentus man, ja liku ukazujem na razloge zbog kojih su odredjeni napadaci stavljani a Ronaldo nije, a on se zaletio i ismijava druge prije nego sto je skontao kriterij zbog kojeg su clanovi foruma stavili druge napadace sem Ronalda.Vidim posebno rezis veceras.Huska je napisao/la:A to ces kao ti odredit tko ce koga stavljati u tih "idealnih 11"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.