Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Elegant to pitanje ne moze da odgovori ni clan koji je za nesto vise od 60 dana napisao preko 1000 komentara.DevilS je napisao/la:Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod kona, koga su dobili u Kupu ?![]()
Oproštajna za ovu godinu!pinki je napisao/la:Čini mi se da su rekli da će biti protiv Širokog oproštajna bakljada, ostaje da se vidi...
vid' fakat... pa što na naš sajt, što ne na pitarski ?SvenZ je napisao/la:oborise nam manijaci.ba neki hakeri sa Kosova...
Nema veze ... čuj pitarski da obore pa ko još to posjećuje...anonimni je napisao/la:vid' fakat... pa što na naš sajt, što ne na pitarski ?SvenZ je napisao/la:oborise nam manijaci.ba neki hakeri sa Kosova...
ovo je bitići hakovoanonimni je napisao/la:vid' fakat... pa što na naš sajt, što ne na pitarski ?SvenZ je napisao/la:oborise nam manijaci.ba neki hakeri sa Kosova...
ko bi pitarski sajt oborio... Odgovor: Nikoanonimni je napisao/la:i to što kažeš
znam ja da bi ti volio te frakcije i to,ali te moram razocarati nema frakcija, pa nismo mi pitari da se borimo za svetu tribinu par godina i da se opet nakon toga koji put pobodemo na tribiniVamos je napisao/la:U toj silnoj borbi vase dvije frakcije, sada znamo ko vam je preuzeo tribinu. Kosovski klan sa Biticijem na celu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, bablaz1, DobriBosnjanin, drzgemboadislic, Gomis99, JavierBosnia, Maestro^^, mamonelafo, Napaceni87, NebeskaSila96, perodeformero, StevieG8, Tarapi, Vanja8, WeekendOffender i 230 gostiju.