Forumaši biraju tim kola i tim prvenstva
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: Forumaši biraju tim kola i tim prvenstva
Bobic
Dujakovic - Stakic - Jakovljevic - Sadiković
Ramovic - Radinovic - Tomic - Ordagic
Krpic - Lendric
Basic trener kola, Dujakovic igrac kola
Dujakovic - Stakic - Jakovljevic - Sadiković
Ramovic - Radinovic - Tomic - Ordagic
Krpic - Lendric
Basic trener kola, Dujakovic igrac kola
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 27 jul 2016, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Bobić (Sloboda)
Dujaković (Metalleghe)
Jakovljević (Zrinjski)
Stakić (Mettalleghe)
Sadiković (Vitez)
Radinović (Željeznicar)
Veselinović (Sloboda)
Ramović (Mladost)
Ordagić (Sloboda)
Lendrić (Željezničar)
Krpić (Sloboda)
Trener kola: Bašić
Igrač kola: Dujaković
Dujaković (Metalleghe)
Jakovljević (Zrinjski)
Stakić (Mettalleghe)
Sadiković (Vitez)
Radinović (Željeznicar)
Veselinović (Sloboda)
Ramović (Mladost)
Ordagić (Sloboda)
Lendrić (Željezničar)
Krpić (Sloboda)
Trener kola: Bašić
Igrač kola: Dujaković
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
-
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la:GK:
Fejzić (Metalleghe)
DF:
Dujaković (Metalleghe)
Stakić (Metalleghe)
Jakovljević (Zrinjski)
Boccacini (Željezničar)
MF:
Ordagić (Sloboda)
Radinović (Željezničar)
Veselinović (Sloboda)
Ramović (Mladost)
FW:
Krpić (Sloboda)
Ahmetović (Sarajevo)
Igrac kola: Krpic (Sloboda)
Trener kola: Basic (Metalleghe)

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Popravite nijanse boja kad je riječ o dresovima Slobode i Sarajeva. Kod Slobode haman da je bordo, kod Sarajeva crvena boja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Il ako nista odradite kako treba dresoveHigh je napisao/la:Popravite nijanse boja kad je riječ o dresovima Slobode i Sarajeva. Kod Slobode haman da je bordo, kod Sarajeva crvena boja.
ovako odprilike
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Totalno neobjektivno ali eto ... nadam se da će biti bolje!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajde ba dosta te vise.ZrinjskiMostar je napisao/la:Totalno neobjektivno ali eto ... nadam se da će biti bolje!
-
- Kontakt:
I ja isto to kažem kralju
Ja ne znam odakle vam Boccacini uopste na ovoj listi? Po cemu je to on zasluzio? Dobio je zuti karton a mogao je i crveni, ekipa mu odigrala katastrofalno, pa duplo bolje je odigrao Kadusic (bez greske) i jedan Novakovic npr. Za sve ostale igrace na listi apsolutno se slazem.
-
- Kontakt:
Zrinjski koji je najbolje odigrao ovo kolo, pa po izboru jedan igrac
Ajde prvi je put. Volio bih viditi, prije svakog glasanja, da se ubaci video materijal sa utakmica, koje bi pogledali pa onda glasali.

Ajde prvi je put. Volio bih viditi, prije svakog glasanja, da se ubaci video materijal sa utakmica, koje bi pogledali pa onda glasali.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne postoji nikakva zavjera forumasa protiv biranja igraca Zrinjskog.ZrinjskiMostar je napisao/la:I ja isto to kažem kralju

Postava je dobra, treba prihvatiti i tudja misljenja. A ovih 22 predlozenih su predlagali i forumasi , ta 22 su sasvim zasluzeno na listi, a 11 je iz 6 utakmica. To nije niti 2 igraca po utakmici tako da realno je u konacnici i svi su se trudili da budu realni.
Ako Zrinjski pobjedi Sarajevo sigurno da ce to ljudi primjetiti i da ce biti 2-3 igraca Zrinjskog u 11.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Timska igra nije isto sto i individualna igra. Odigrali su dobro timski ali niko nije bio za "wauu". U postavi se iskljucivo igrac nadje zbog individualne igre koja doprinese pozitivnom rezultatu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zrinjski koji je najbolje odigrao ovo kolo, pa po izboru jedan igrac![]()
Ako stavljas nekog iz Zrinjskog na osnovu ove utakmice jednostavno je tesko izvuci nekog igraca jer se ekipa nadopunjava. Dok u drugim utakmicama je bilo igraca kao Krpic, Ramovic, Dujakovic, Fejzic koji su se izdigli iznad ekipe evidentno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda zato sto Zrinjski uopste nije toliko dobro odigrao a kamoli najbolje. Igrali su mirno i cvrsto i koliko im treba. Ovo kolo su najbolje odigrali Metalleghe i Sloboda, bez obzira na jacinu protivnika, kazem samo ko je najbolje odigrao. 1-2 do igraca je taman.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zrinjski koji je najbolje odigrao ovo kolo, pa po izboru jedan igrac![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ja se neslažem recimo zašto je Ahmetović ispred Bilbije (po meni je Bilbija dao lijepši gol) ovaj osim gola sa 3 metra glavom nije pokazao ništa.
Tomić koji je odigrao vrhunski protiv dobrog Radnika da nema mjesta je malo presmješno.Isto kao što je bila smješna anketa tko će biti prvak za 2016 i sada za 2017 je neobjektivno pa tako i ovo.. Ne želim da miniram ovaj tematik definitivno pohvalno od strane administarcije ali ipak malo objektivnosti nebi falilo,
Tomić koji je odigrao vrhunski protiv dobrog Radnika da nema mjesta je malo presmješno.Isto kao što je bila smješna anketa tko će biti prvak za 2016 i sada za 2017 je neobjektivno pa tako i ovo.. Ne želim da miniram ovaj tematik definitivno pohvalno od strane administarcije ali ipak malo objektivnosti nebi falilo,
- AntoniooConte
- Kontakt:
Pa čekaj ti stvarno ocekujes objektivni izbor po izboru forumasa?
Mi objektivno prebrojimo glasove i to je to 
A mislim da taman nije loše da ukoliko želite, nakon što se objave rezultati, u ovom periodu do narednog kola možete diskutovati izbor, igrače kola, isl.
U periodu kad se glasa, sve diskusije te vrste biće brisane da bismo mogli jednostavno prebrojati glasove.

A mislim da taman nije loše da ukoliko želite, nakon što se objave rezultati, u ovom periodu do narednog kola možete diskutovati izbor, igrače kola, isl.
U periodu kad se glasa, sve diskusije te vrste biće brisane da bismo mogli jednostavno prebrojati glasove.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo si zaboravio da u kolu jos ima 5 Bilbija i jos 5 Tomica.ZrinjskiMostar je napisao/la:Ja se neslažem recimo zašto je Ahmetović ispred Bilbije (po meni je Bilbija dao lijepši gol) ovaj osim gola sa 3 metra glavom nije pokazao ništa.
Bilbija nije nista bolji od Kapetana bio, Kapetan je direktno i uzeo bod ekipi.
A i Ahmetovic je uzeo bod Sarajevu.
Tomic isto ako je tu onda imas i Rustemovica, imas i druge igrace.
Jednostavno Zrinjski je kompaktan bio, ali kada se gleda 6 utakmica iz svake od utakmica su se po 2-3 igraca odrazila. Moras pogledati i druge utakmice pazljivije jer i tu je bilo Bilbija i Tomica, i onih koji su bolje odigrali.
-
- Kontakt:
Bravo,uzeo si mi riječ,al trebamo se truditi da objektivno mišljenje iznesemoAntoniooConte je napisao/la:Pa čekaj ti stvarno ocekujes objektivni izbor po izboru forumasa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.