English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Da, sram Cecha jer u 35oj nije naucio igrati veznjaka ali zato Leno je naucio samo ga yebe to sto nije malo bolje naucio ono sto mu je i primarni zadatak a to ej branjenje gola, mozda bi imao vise uspjeha i on i Arsenal. Ovako golman osme ekipe na tabeli u Engleskoj to mu je i domet. Muka mi je ovu pricu prelaziti po ko zna koji put, samo mi je simpaticno kako smo se nagledali Leninih kikseva i losih reakcija otkad je dosao ali nismo vidjeli izdrkavanja i kritike na onoj kanalizaciji od teme kao kada Cech umjesto da doda nabije loptu u aut, Neki zli jezik bi rekao da smo malo subjektivni a jos zliji da seremo ko foke.
Zasto Celzi dovodi djedove na mjesto stopera?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vidjeli da od mladosti hajra nema

I ja ne mogu da vjerujem da od svih igraca je nasao Lenuda kritikuje, pa frajer je otkako je dosao u top 5 golmana lige, ne znam sta mu fali niti kakav se to bolji moze dovesti
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- camparinho
- Kontakt:
Jer trose pare na lijevog beka i veznog, a ovaj besplatan. Ne znam sta ce thiago silva donijeti ovoj ekipi, mozda par clean sheetova vise jer je jedini siguran stoper koji ce bit u nasem dresu, a zoumi i tomoriju fali jedan takav. Vidjet cemo, ako ostane Kepa na golu ne pomaze Milanova odbrana iz 90-ih
Clutch city be safe rage hard!
Odličan mlad tim u najavi, strašan posao radi uprava, još stopere rješiti i golmana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vrhunska transfer politika Chelsea
Tako se daje podrska treneru i kad je fudbal na prvom mjestu u klubu
Tako se daje podrska treneru i kad je fudbal na prvom mjestu u klubu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Strašno se Čelzi pojačao, Pulišić i Havertz, Ziyech, odbrana će dobiti sigurno bar malo veću sigurnost u vidu Silve na jednu sezonu ako ništa i Chilwella na duže staze, dok ostali omladinci James i ko već ima ne zauzmu pozicije čvrste
Yebiga, kad Roman otvori kasu može se, igrački trebaju se smatrati favoritima za titulu, svaki ispad ili loš plasman može se smatrati velikim neuspjehom
dodaj na to da imaju Kantea, Kovačića, Jorginha u sredini terena, yebe ih samo golman
odličan posao za Čelzi nema šta
Yebiga, kad Roman otvori kasu može se, igrački trebaju se smatrati favoritima za titulu, svaki ispad ili loš plasman može se smatrati velikim neuspjehom
dodaj na to da imaju Kantea, Kovačića, Jorginha u sredini terena, yebe ih samo golman

odličan posao za Čelzi nema šta
Kako brzo propade projekat "Simpaticni Celzi" sa svojim akademcima i omladincima 
Dobar posao uprave, sad cemo vidjet je li Lampard za ovaj posao ili ne

Dobar posao uprave, sad cemo vidjet je li Lampard za ovaj posao ili ne
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Chelsea strašan tim pravi. Nisu to samo Romanove pare, već i pare od prodaje igrača zadnjih godina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jeste generalno odličan posao, ali mislim da će stoperi baš biti problem, bez obzira na dolazak Silve.
Doduše, nek se ugledaju na Liverpool prije dolaska Van Dijka. Gledati da zabiješ više nego što ćeš primiti i problem riješen.
Doduše, nek se ugledaju na Liverpool prije dolaska Van Dijka. Gledati da zabiješ više nego što ćeš primiti i problem riješen.
Mada sad transfer Ziyecha nema puno smisla. Imaju previse igraca slicnog profila. Podsjecaju me na Wengerov Arsenal
Igraci poput Mounta, Recce Jamesa, Abrahama, RLC, Gilomora, Odoija sigurno nisu "propali" projekat. Pojacanja koja dolaze samo ce unaprijedii njihov kvalitet te ce siguran sam ciniti okosnicu tima u narednim godinama.
Zadnja izmjena: Ozren, dana/u 24 avg 2020, 13:44, ukupno mijenjano 2 puta.
zato su se valjda riješili Williana, ma biće jaki **** imaju i dobru sredinu za EPLa, malo Azpi promaha postao i stoperi, ali za LP i konkurenti za titulu više nego očigledni
Sto se tice stopera, prijelazni rok nije zavrsen. Jose Gimenez i Declan Rice su sljedeca meta.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Naravno tvoj odgovor veze nema sa onim sto sam napisao. I Alexis je igrao sa njima svima pa je iz utakmice u utakmice pokazivao klasu. To sto nije nista osvojio vec je do drugih igraca ali klasu je pokazao sam.japa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:23Pa ne, inace kad napadas titulu i hoces daleko u LP samo ti je dovoljno dovesti jednog igraca i on ce sa Walcottom, Koscielnim, Artetom, Coqelinom, Welbeckom, Xhakom i Mustafijem da ti rutinski donese titulu u Engleskoj i uvede u bar polufinale LP.
Logika level voajeroljubac![]()
A Buljko je morao imati klasu na svim pozicijiama pored njega pa da on moze pokazati svoju klasu

Cazorla je igrao na drugoj poziciji posto su mnogi Buljkoljubci ko ti kukali kako gusi Ozila na krilu. Povuko ga Voajer da sa metar i zilet bude vise defanzivan. Zadnji lijep, smisljen fudbal do njegove povrede igrali bonus pored njega Coquelin izgledao kao elitni DM.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Havertz 90 miliona

Njemacki Dele Ali
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kako odgovor nema veze, pa vidim ti se sprdas sa cinjenicom da su Ozilu trebali dobri saigraci da nesto vise napravi sa Arsenalom valjda time svjesno ili nesvjesno impliciras da je on trebao vise napraviti sa skupinom panjeva valjda ignorisuci cinjenicu da mnogo bolji igraci od Ozila ne bi nista napravili sa takvom ekipom. Cuj nije pokazao klasu haha a u drugoj sezoni bio najbolji igrac i sa 19 asistencija bio igrac sa drugim najboljim ucinkom svih vremena iza Henrya (primjera radi najbolji igrac ove sezone KDB je Henryev rekord izjednacio) a nije imao 25 samo zbog pomenutih retardiranih i nesposobnih saigraca. Ozil u Arsenalu jeste pokazao klasu i sa pomenutim Alexisom bio je najbolji igrac i jedina klasa na terenu, to sto je kasnije uvidjevsi kakve su ambicije nekonkurentnog Arsenala odlucio uzeti masni ugovor i zayebavati se je drugi par rukava. po meni mrlja mu je to u karijeri jer bi za njega bolje bilo da je otisao negdje drugo u neki klub sa vecim ambicijama a za manje novca ovako na vasu srecu ostao je tu i uzima veliku lovu za nista a vi imate vjecitog zrtvenog jarca na kojeg mozete pljuvati i kad ne igra umjesto polovnjaka na koje bacate majmuna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.