TmNationsForever najbolja online igra
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: TmNationsForever najbolja online igra
Je li igra neko Trackmania 2? ????
Ne'am ključa, installirao je, al' nemrem igratUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li igra neko Trackmania 2? ????

- pintol_TM87
- Kontakt:
ja igram na nekom mislim hrvatskom serveru na kojem te ne pauzira nakon 5 rundi...mandraX je napisao/la:Ne'am ključa, installirao je, al' nemrem igratUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li igra neko Trackmania 2? ????
radi se o malim stazama i uvijek ima dosta ljudi da igra...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pa ok ako mislis na TrackMania Nations Forever, al' mi pričamo o TrackMania 2...pintol_TM87 je napisao/la:ja igram na nekom mislim hrvatskom serveru na kojem te ne pauzira nakon 5 rundi...mandraX je napisao/la:Ne'am ključa, installirao je, al' nemrem igratUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li igra neko Trackmania 2? ????
radi se o malim stazama i uvijek ima dosta ljudi da igra...

- pintol_TM87
- Kontakt:
ja igram na nekom mislim hrvatskom serveru na kojem te ne pauzira nakon 5 rundi...mandraX je napisao/la:Ne'am ključa, installirao je, al' nemrem igratUnica_Liverpool_ je napisao/la:Je li igra neko Trackmania 2? ????
radi se o malim stazama i uvijek ima dosta ljudi da igra...[/quote]
Pa ok ako mislis na TrackMania Nations Forever, al' mi pričamo o TrackMania 2...

ma da mislim o forever jer sam vidjeo da si ti tu pa eto da znas gdje sam najvise

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Najbolji sam u toj igrici..
Uvijek sam na serveru fun speed sa crveno bijelim slovima pise na listi "all" servera.
Evo vam link za download zadnje verzije ko nema: http://www.gamefront.com/files/TrackMan ... einfo.html
Inace sam 27.000 u svijetu, ali moglo bi i bolje da mi nije mrsko ici na bolje servere gdje ima manje ljudi a poboljsavas ranking.. Ajde sada ko hoce na fun speed nek uleti da probamo malo...

Evo vam link za download zadnje verzije ko nema: http://www.gamefront.com/files/TrackMan ... einfo.html
Inace sam 27.000 u svijetu, ali moglo bi i bolje da mi nije mrsko ici na bolje servere gdje ima manje ljudi a poboljsavas ranking.. Ajde sada ko hoce na fun speed nek uleti da probamo malo...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Taj klan "Fun" je najgluplji klan u historiji ove igrice :ugeek: ...jedino im server valja...Baja_Zvjerka je napisao/la:Najbolji sam u toj igrici..Uvijek sam na serveru fun speed sa crveno bijelim slovima pise na listi "all" servera.
Nego druže, "Destyno Very Short" (tako nekako, crvenim slovima piše) - bujrum nekad

moj nick: mandraX

- harebianconero
- Kontakt:
Igra li neko još uvijek ovo ? 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam prestao, dosadilo miharebianconero je napisao/la:Igra li neko još uvijek ovo ?

Igrica je strašna zaista, extra, baš ona prava zaraza, al' jbg, što je previše - previše je, ja sam dane provodio na njoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.