231983 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 21:05
Goalgetter je napisao/la: ↑14 apr 2026, 20:31
231983 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 19:33
Da li je sramota skupljati slicice i te stvari meni s 43 god.?
Mislim, necu cijele-pole i te stvari, samo da lijepim
Nikad nije kasno

Ja mislim da vise odrasli skupljaju ovo nego djeca.
Ja radim u skoli pa racunam i na malu pomoc

Šalim se, ali stvarno me išćil ostane za onim sličicama, još od malena hehe
Nekad jesenas ja na poslu i zvoni kolegi mobitel, završi on razgovor i govori mi odoh samo izletiti da se zamijenim sa čovjekom sa sličice. I vrati se on, ja onako sav u čudu pitam ga kakve sličice ti mijenjaš (čovjeku je 50 godina), kaže on malac skuplja sličice pa našao čovjeka preko OLX-a da se zamijeni za sličice. Pa reko što se on sam ne mijenja u školi sa rajom, kaže mi kolega nećeš vjerovati niko od djece ne skuplja sličice.
Dakle, njegov sin je možda 3-4 razred osnovne, ide u školu u Sarajevu i dijete se nema sa kim mijenjati nego mu stari mora preko OLX-a ganjati isto tako lika čije dijete se nema sa kim mijenjati za sličice. Čak mi to i nije bilo toliko čudno, ove nove generacije ne furaju to, a nama je to bilo svakodnevnica, skupljanje sličica za album Lige prvaka svake godine plus još evropska i svjetska prvenstva. I nije to davno bilo kad sam ja bio dijete, prije 16-17 godina. Ali eto i to se danas promijenilo jbg. Tako da ne znam kolika će ti biti pomoć od djece, mada će sad vjerovatno većina skupljati pošto smo se mi plasirali na SP

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"