Prva Liga FBiH 2026/27

Moderator/ica: GracanicaAA

Marokanci58
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2026/27

Post Postao/la Marokanci58 » 21 jul 2026, 22:45

Ma i ovi igrači su telad što odu kod Husica. Znas da nećeš dobiti više od pola plata i odeš. Kontaju tuzit ćemo, dobit ćemo. Nije ga džaba Krpić odbio i otišao u Stupčanicu. Ali oni misle ako napadaš prevaranta Husića da imaš nešto protiv Slobode. Upravo je konta, ko podržava Husića saučesnik je u gašenju Slobode. Prije ili kasnije. Nažalost.
BRATSTVO GRAČANiCA

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 21 jul 2026, 22:53

Svako zna da Husic nije idealan narucito sto se tice organizacije kod njega je sve na ho ruk i rezultat i pojacanja i sve i tako je bilo uvijek u bilo kojem klubu. Ali evo Said pohvali Senada, ko je otjerao Senada zadnji put i pokvario sve? Čaršija. Ako je to djelo te tzv. "čaršije" jel vam naupada jedno na pamet mozda da ljudi brane Azmira samo jer znaju da ako on nije tu i ako odstupi da ce Slobodu preuzeti ti koji su nas vec pokusali ugasiti kako placali psihologe igracima koji nisu skupili dvocifren broj nastupa, kada smo tjerali trenera u po priprema, kada se pravila najjeftinija ekipa u pl a dobio si skupinu poluamatera koji su kostali koliko i sastav Zelje, Veleza itd. a gdje su tu fiktivni ugovori sa suprugama i clanovima porodica... To je problem sto nema niko ozbiljniji i bolji, Senad se vec opekao, Azmir je jedini zeljan a evo sada se opet zainatio a kada se on zainati tada je i najbolji.
#CarsijaOdjebi

Marsiano
Kontakt:

Post Postao/la Marsiano » 21 jul 2026, 22:57

Marsiano je napisao/la:
21 jul 2026, 22:40
bromazepam je napisao/la:
21 jul 2026, 22:31
Marokanci58 je napisao/la:
21 jul 2026, 22:05
Saide majstore. Sretno, nisi ovo zaslužio ali tuzlanska telad vidi u hazmiru gospodara svjetova a taj gubar će ih ugasiti nažalost kasno će biti kada shvate.
Naći će oni opravdanje za sve ovo što je Said napisao, na kraju će on bit negativac, a Husić spasilac kluba.
To je najveći problem kod raje iz Tuzle, piso sam prošle godine o tome, pa su me prozivali sa svih strana ko god ode sve najgore o njemu, a ko je trenutno tu on je vrh. Mislim da je i to jedan od razloga trenutnog stanja u slobodi, sto se stvari ne gledaju onakvim kakve jesu

slika

Cist primjer za ovo sto govorim ti je ovaj Sky, svi su krivi samo Azmir nije. Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ništa ni od husica ni od ovih drugih, samo iznosim svoje misljenje
Dize se prasina ⚫️🔴

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 21 jul 2026, 23:02

Marsiano je napisao/la:
21 jul 2026, 22:57
Marsiano je napisao/la:
21 jul 2026, 22:40
bromazepam je napisao/la:
21 jul 2026, 22:31

Naći će oni opravdanje za sve ovo što je Said napisao, na kraju će on bit negativac, a Husić spasilac kluba.
To je najveći problem kod raje iz Tuzle, piso sam prošle godine o tome, pa su me prozivali sa svih strana ko god ode sve najgore o njemu, a ko je trenutno tu on je vrh. Mislim da je i to jedan od razloga trenutnog stanja u slobodi, sto se stvari ne gledaju onakvim kakve jesu

slika

Cist primjer za ovo sto govorim ti je ovaj Sky, svi su krivi samo Azmir nije. Da me neko ne shvati pogrešno, nemam ništa ni od husica ni od ovih drugih, samo iznosim svoje misljenje
Taj dečko je malkice zaostao pa mu i ne zamjeram.
Voli on Slobodu ali nema svoje mišljenje, klasična tuzlanska ovčica 🐑
Santos sa Tušnja

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []