ZELJO DO GROBA je napisao/la:koliko ja znam preko generlanog sekretara idu svi poslovi, finansije, sve sto ovi hoce da ukradu generalni sekretar mora potpisati...tako ako dodje neki posteni covjek onda ce biti manje kriminala....pa sta mislite zasto se na sudu vodi spor protiv usanovica a ne protiv ilje ili sulejmana...a oni su vise ukrali...usanovic je na sudu zato sto je na svemu sto nevalja njegov potpis,...u ovom lucaju ako vugdalic bude na mjestu GS i bude posten...onima ce doci malo para do dzepa...a jedino ako ga ne smjene...valencia ne glupiraj se vise...
Koja si ti najvicina, grohotom se smijem na ovaj komentar...
Pa sta mislis, hoce li oni postavit covjeka koji im 'nece dati' da kradu? Je l' ti mislis da su oni budale? Oni su do sada pokazali ko je budala, a ko je pametan. Budale smo mi koji vjerujemo da ce se nesto promjeniti. Ja sam bio naivan pa povjerov'o da ce Kodro i Bolic nesto promjenit, ali sam se gadno zajebo. Ja im vise nikad ne vjerujem, jer su pokazali da su 101% lopovski savez, od prvog do posljednjeg covjeka. Jedan dobar tu ne moze i ne smije mjenjat nista.
Usanovic je jedan obicni nepismeni idiot kojeg su predsjednistvo i ostali clanovi saveza nasamarili, pokrali velike pare, njemu dali neki 'sitnis' i na kraju on odgovara za ono sto je ukr'o on i sto su ukrali drugi preko njega

. Znaci, on je samo zrtveno janje. Ali mozda i nije, mozda se izvuce iz ove situacije, mozda ga spase ljudi iz saveza i postave na mjesto sa kojeg ce im nastavit 'djelit' pare.
Znaci, ja ne mogu vjerovat da neko misli da ce kriminalci na mjesto gdje su pare postavit postenog covjeka

. Pa halo, da li ste vi normalni? Kakvi bi to kriminalci onda bili?
Otkud vi znate da je Vugdalic posten? Jeste sigurni da bi npr. on odbio 100 000 €?

Mislim, ne znam ja da li je on posten ili neposten, samo znam da nema karakteristike da bude na takvoj funkciji. Ali, bezveze je svaka prica o ovome.
Savez ce postavit covjeka koji im najvise odgovara da bi mogli nastavit gdje su stali.
Eto, nisam mog'o odolit da ne odgovorim na ovu glupost. To je sve od mene sto se tice buduceg (starog) generalnog sekretara.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.