Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo što je puno bolnije i riskantnije ukloniti tetovažu nego je prvobitno uraditi.InatSilanBosanski je napisao/la:Pa radis covjece po svom cejfu, a svaka se tetovaza moze uklonit, ako imas para da je uradis onda imas para i da je uklonis ako ce ti toliko smetat.A sigurno neko ne bi radio tetovku da nije za njegovu dusu i da zna da ce mu smetat za 10tak godina..
@Len pa zato to i ne radi svako, nego kome se moze i kome je velika zelja, isto kao i ti sto hoces mat auto, leptir vrata tako neko hoce ovo da ima, iz zadovoljstva
70-100 KM . Nije losa ideja.jasmin10 je napisao/la:ja sam mislio sestrino ime istetovirati i njen datum rodjenja
Neutral je napisao/la:Nosaj njen rodni list sa sobom, lakše ti je i zdravije.
Ja imam jednu tu home-made tetovazu, s vremenom shvatis da ipak nije to to, jest jeftinije, lakse i sve to.sonik24 je napisao/la:moj komsija tetovira, nekoliko jarana tetoviro je džaba. Mislim odlicno radi slova, imena i to, ostalo nisam ni vidjao nesto kako crta.
Vijenac.....sonik24 je napisao/la:ja mogu shvatiti kad stavi grb Čelika, Želje i sl. ali tetovirati neke podgrupe, znakove fred perryja, niđe veze.
ma dobro hajd i to, moze proci, ali uraditi tribal ama bas bez ikakvog znacenja, preko cijele ruke ili ledja ko da je hauba na autu, bit ce ti zanimljivo par dana i to je to. Svakako u svakom slucaju sam protiv unakazivanja tijela tetovazama.apocalyps je napisao/la:Vijenac.....sonik24 je napisao/la:ja mogu shvatiti kad stavi grb Čelika, Želje i sl. ali tetovirati neke podgrupe, znakove fred perryja, niđe veze..A tako ti je to,odanost klubu,ekipi,drugarima....Tesko je to shvatiti.
Dobro brate svako ima svoje,ti si protiv tog nisi za to,ne moras sad dolaziti na temu i ubijati nekom zelju za tim.Svako ima svoje opet kazem,ti ne volis,ja volim i to je to.Svako zna sta je za njega dobro.A ne volim ni ja tetovaze preko cijele ruke ili noge.sonik24 je napisao/la: ma dobro hajd i to, moze proci, ali uraditi tribal ama bas bez ikakvog znacenja, preko cijele ruke ili ledja ko da je hauba na autu, bit ce ti zanimljivo par dana i to je to. Svakako u svakom slucaju sam protiv unakazivanja tijela tetovazama.
to crveno ti je krv, uslikano je neposredno nakon završetka ..brazzo je napisao/la:ne kontam ovu drugu sliku.. ovo oziljak ili 'tetovka' ili oboje kombinovano