Nego još samo me 4 dana djele od debija u prvoj ligi, Klošari će harati.
SportSport.ba liga chat
Moderatori/ce: insider,deyo,KonjicBOY,defender,Mig_Mig
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Dobra je Dunja
i ja od ženskih navijam za nju.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Re: SportSport.ba liga chat
Raja, ja sam novi clan La Vecciha Signora.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Adinjo je napisao/la:Raja, ja sam novi clan La Vecciha Signora.
Dobro nam dosao!!!!!!!!!!!!I nadam se da ces biti redovan.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
..dobro dosaoAdinjo je napisao/la:Raja, ja sam novi clan La Vecciha Signora.
Hvala na dobrodoslici. Potrudit cu se da budem redovan
Btw. kad ste vec kod onih nasih zvijezda...Mirza je vrh!!
Btw. kad ste vec kod onih nasih zvijezda...Mirza je vrh!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Usrecit ces se u pmAdinjo je napisao/la:Raja, ja sam novi clan La Vecciha Signora.
nema potpisa
a sto su me krenuli golovi, ali to tolko nije bitno kolko pobjeda garaza u gostima....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
evo jedan zanimljiv prijedlog vezan za ss ligu možda ne bi bilo loše da kad se igraju utakmice lige ili kupa na temama prati rezultat, primjera radi evo ovu prvu tekmu ću uzeti
3.liga 9.kolo FK Bilder-La Vecchia Signora
znači kada krene prva utakmica iz ponude da se krene i sa praćenjem rezultata (u živo) pa u slučaju da neko od igrača pogodi rezultat (da go') da se to i prikaže rezultatski.Jeste da to zahtijeva da je neko uvijek prisutan na forumu i da prati rezultate ali s obzirom na broj forumaša i nije tolika prepreka.
znači kada krene prva utakmica iz ponude da se krene i sa praćenjem rezultata (u živo) pa u slučaju da neko od igrača pogodi rezultat (da go') da se to i prikaže rezultatski.Jeste da to zahtijeva da je neko uvijek prisutan na forumu i da prati rezultate ali s obzirom na broj forumaša i nije tolika prepreka.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Mozemo jos otvoriti temu gdje ce biti live prenos utakmica, pa se igrati osim golova na utakmica pisati i izmisljeni prenos ono posjed lopte, fauli i asistencije. Mozemo izabrati derbi kola, pa da ss.ba na naslovnoj prati utakmicu...brazzo je napisao/la:evo jedan zanimljiv prijedlog vezan za ss ligu možda ne bi bilo loše da kad se igraju utakmice lige ili kupa na temama prati rezultat, primjera radi evo ovu prvu tekmu ću uzeti
Dobra ideja pravo...
Sto to nemamo El Clásico u ponudi ? 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato što bi svaka ekipa imala barem jedan siguran gol. Dovoljno je samo odigrati da će Barca zabiti 5 golova, a Real 0 ili 1.defender je napisao/la:Sto to nemamo El Clásico u ponudi ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako ti kažeš @Mali Paja. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nigdje vi ne idete! **** cvajtu, raja je u trecojBosco je napisao/la:Nek barem vas ide kad je mene stalo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet @legenda strasan. Izgleda da cu i ja pogoditi nakon 2 utakmice, sto je dobro svakako. Imamo sanse da udjemo u drugu ligu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
idu Dragonsi u viši rang ,najvjerovatnije ,kako su doveli onog Legendu razvaljuju ,Bosco je slab onaj Milicajac je solidan ali ih legenda izvlačiEdin TM87 je napisao/la:Nigdje vi ne idete! **** cvajtu, raja je u trecojBosco je napisao/la:Nek barem vas ide kad je mene stalo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Opet @legenda strasan. Izgleda da cu i ja pogoditi nakon 2 utakmice, sto je dobro svakako. Imamo sanse da udjemo u drugu ligu.
Idete vi zadnje kolo meni na megdan, pa cemo vidjeti gdje cete... 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa @legenda razbija zato sto prvi stavi rezultate, onda Bosco i ja gledamo da ne prepisemo isto. 
jeste on stavi prvi ,i onda onaj LBJ MVP i co prepišu od njega hej stavio Stutgarta 1:2 i onaj mali prepiso i pogodio i onOTNYS_YNWA je napisao/la:Pa @legenda razbija zato sto prvi stavi rezultate, onda Bosco i ja gledamo da ne prepisemo isto.
Pa sad je Bosco stavio prvi i opet ništa nije pogodio
Ko ne zna ?J.Goerges je napisao/la: Pa sad je Bosco stavio prvi i opet ništa nije pogodio(zato što ne zna)
Pripazi se ti malo s tim izjavama jer sam čuo da je Edin izrazio želju da pojača Zmajeve !
Sreća vaša pa nemate gdje ispast Edo jer da imate Zmajevi bi vas gurnuli u ponor.Edin TM87 je napisao/la:Idete vi zadnje kolo meni na megdan, pa cemo vidjeti gdje cete...
Ko su Zmajevi ,kakv Edin ,više ima izostanaka(ala Robin Van Persie) nego golovaBosco je napisao/la:Ko ne zna ?J.Goerges je napisao/la: Pa sad je Bosco stavio prvi i opet ništa nije pogodio(zato što ne zna)
![]()
Pripazi se ti malo s tim izjavama jer sam čuo da je Edin izrazio želju da pojača Zmajeve !![]()
Ti si kapetan ti odlučuješ ,ako je Edin riješenje koje će odvesti klub do prve lige ,onda bože moj
Hah, cuj imam izostankeJ.Goerges je napisao/la:Ko su Zmajevi ,kakv Edin ,više ima izostanaka(ala Robin Van Persie) nego golovaBosco je napisao/la:Ko ne zna ?J.Goerges je napisao/la: Pa sad je Bosco stavio prvi i opet ništa nije pogodio(zato što ne zna)
![]()
Pripazi se ti malo s tim izjavama jer sam čuo da je Edin izrazio želju da pojača Zmajeve !![]()
![]()
![]()
Ti si kapetan ti odlučuješ ,ako je Edin riješenje koje će odvesti klub do prve lige ,onda bože moj
Formula i Dragonsi = Neprijatelji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.