07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- legenda reala
- Kontakt:
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Koliko god da su karte koda ćemo se mi ikad i plasirati na neko veliko takmičenje,a ovo je samo punjenje džepova ovim iz saveza.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Jos bolje igraci ce biti pod manjim pritiskom , 3 boda pobijedaHairlija je napisao/la:Ma nece biti 10 hiljada,plus sto je ramazan,plus sto je "jeftina" karta..
Ovome Colakovicu izgleda nestalo ajvara i pilava na vikendici pa valja obezbjediti potrosacku korpu

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
U Splitu jedna Unirea-handrea napuni 35.000 na kartu i jos 5 .000 na lijepe oci.
A kod nas se prica o nekih desetak hiljada da ce doci i to na jednu super velesilu od reprezentacije.
Prije ce i Banglades otici u EU nego mi.
Prvo se kukalo kako je tesko doci do karte,kad je BP u pitanju.sad se kuka kako je skupo kad karata ima na pretek.
Hrdzavoj cuni je vazda svaka dlaka smetala.
P.S nemoj otici u Jablanicu na janjetinu jednom i eto ga brate slatki.
A kod nas se prica o nekih desetak hiljada da ce doci i to na jednu super velesilu od reprezentacije.
Prije ce i Banglades otici u EU nego mi.

Prvo se kukalo kako je tesko doci do karte,kad je BP u pitanju.sad se kuka kako je skupo kad karata ima na pretek.
Hrdzavoj cuni je vazda svaka dlaka smetala.
P.S nemoj otici u Jablanicu na janjetinu jednom i eto ga brate slatki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A i niko vas ne tjera da kupite ulaznicu za zapadnu tribinu ima i jeftinijih. Naš savez na sve misli.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Zapad je vazda bio skuplji,standard i ti folovi.RiNo je napisao/la:A i niko vas ne tjera da kupite ulaznicu za zapadnu tribinu ima i jeftinijih. Naš savez na sve misli.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i 2006. su karte za prijateljsku utakmicu sa francuzima bile skupe /20 KM zapad/ (prosječna plata bila 100 KM manja, u tom trenutku je to bila visoka cijena) nije bilo velike euforije u to vrijeme, savez nisko kotirao u narodu (ako se sjecate, gljiva je napravio neku pjesmu koja je izviždana na početku utakmice), direktor reprezentacije bio ahmet pašalić
je li tad koševo bilo poluprazno?
nije!!!
bilo je preko 40.000 ljudi na stadionu + 5.000 ljudi sa kartama koji su ostali ispred kapija stadiona
nemam razloga da sumnjam da neće biti 40.000 ljudi, ja idem naravno
mislim da nema razloga da sumnjate da će novac od karata otići u nečiji privatni djep jer jasmin radi profesionalno svoj posao, a ovaj ostatak družine koji još sjedi u savez ne smije ni da pomisli na neke malverzacije jer im finansijska policija puše za vratom, a jasno je i da fifa i uefa prate svaki potez koji oni povuku
nije!!!
bilo je preko 40.000 ljudi na stadionu + 5.000 ljudi sa kartama koji su ostali ispred kapija stadiona
mislim da nema razloga da sumnjate da će novac od karata otići u nečiji privatni djep jer jasmin radi profesionalno svoj posao, a ovaj ostatak družine koji još sjedi u savez ne smije ni da pomisli na neke malverzacije jer im finansijska policija puše za vratom, a jasno je i da fifa i uefa prate svaki potez koji oni povuku
- Los*Blancos
- Kontakt:
ma seru i ovi mediji u BIH kao da neki medji zele da udalje navijace od trebina i da imaju posle o tome da pisusladoled je napisao/la:i 2006. su karte za prijateljsku utakmicu sa francuzima bile skupe /20 KM zapad/ (prosječna plata bila 100 KM manja, u tom trenutku je to bila visoka cijena) nije bilo velike euforije u to vrijeme, savez nisko kotirao u narodu (ako se sjecate, gljiva je napravio neku pjesmu koja je izviždana na početku utakmice), direktor reprezentacije bio ahmet pašalić
nije!!!

El mejor club del siglo XX
Malo je of topik al to za punjenje dzepova. Ko god sjedi u tim nekim foteljama u ovom svijetu normalno da ce sebe gledati prvo. Evo npr Walmart, njihov CEO je u zadnjih 5 godina po prosjeku imao 30 miliona dolara godisnju platu, a jedan obicni radnik u Americi ima 7.5 dolara satnicu. Walmart u Meksiku, radniku ide tamo negdje oko 1 dolar.
Zapadna Europa isti slucaj. Nego zavrni rukave i fati se knjige i postigni nesto u zivotu.
Zapadna Europa isti slucaj. Nego zavrni rukave i fati se knjige i postigni nesto u zivotu.
ha ha ha, sa juzne odnosno sjeverne tribine stadiona kosevo, se nevidi apsulutno nista to najbolje znaju manijaci i hz, a realno ne daje mi se 60 km gospodi u savezu... tako da, ipak cu cekati proteste, 

BRAVE HEART 1979-2005
Jbg da je preskupo , jeste !
Ali vidjecu nekako da odem, da mi se docepat ovih lopova iz saveza , da im koju vaspitnu spucam...
Ali vidjecu nekako da odem, da mi se docepat ovih lopova iz saveza , da im koju vaspitnu spucam...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Mec sa Francuskom sudi Felix Brych.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta sam rekaoharishp je napisao/la:Izmedju redova.Principatus je napisao/la:Hoces li da me trefi infarkt?
Gdje si to procitao?![]()
Mujdza je protiv Katara igrao bez definitivne dozvole samo sa predatim papirima.
Poznato je da i u najboljim uslovima,bez ikakvih zakasnjenja ili problema.Taj proces traje od mjesec dva pa na vise.
A nas vrli savez je tek kompletne papire poslao krajem jula.Pa ti izracunaj.
Sansa postoji,ali iskreno receno minimalna.
Savez to fakticki ne smije ni obznaniti,kao i u slucaju Salihovica.Kad bas niko uopste nije ni ulozio zalbu za njegov crveni.

Hem sto se ona guzna povreda natakarila.Hem sto ovaj jos nije dobio dozvolu od FIFE tjst UEFE.

''bit ce papiri rjeseni do kraja sedmice,aha kako da ne.

Ako zaigra iduceg mjeseca,to cu definitivno smatrati ''mijrajkl of the kapl last hefti''
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hahahah kompanija se vratila sa godišnjih pa se jadni istrošili previše. Umjesto da stave normalne cijene i napune Koševo da se slika pošalje u svijet, oni ograničili na 28k i dernuli cijene kao da je ovo EU. Jadni oni koji bi sve dali da gledaju repku ali nisu u mogućnosti...jadni oni koji će odvojiti od hljeba i dati za kartu da bi bagra jela janjetinu... ništa, ja kažem ova zemlja je zrela za atomske, neko ju je gadno prokleo! ´bem ti nas svakakve...Cijene ulaznica za utakmicu kvalifikacija za EP između BiH i Francuske koštaće 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istočnu, te po 20 za južnu i sjevernu. Za ovaj meč biće štampano ukupno 28.000 ulaznica. Utakmica će biti igrana 7. septembra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" sa početkom od 21 sat. Za ovu, kao i utakmicu sa Luksemburgom, selektor Safet Sušić danas će objaviti spisak igrača.
Euforija pred mec sa Francuzima tada je bila mnogo veca nego sto je trenutno, il sto ce biti pred samu utakmicu. Ako nista, selektor se gotivio i nije mu se je.bavala majka na svakom koraku kao sad Papetu...o svim problemima se pocelo pisati poslije meca protiv Madjarske u Zenici.sladoled je napisao/la:i 2006. su karte za prijateljsku utakmicu sa francuzima bile skupe /20 KM zapad/ (prosječna plata bila 100 KM manja, u tom trenutku je to bila visoka cijena) nije bilo velike euforije u to vrijeme, savez nisko kotirao u narodu (ako se sjecate, gljiva je napravio neku pjesmu koja je izviždana na početku utakmice), direktor reprezentacije bio ahmet pašalić
nije!!!
Na Kosevo ni pod razno ne moze stati 40.000, pa taman da ga naopacke okrenes. Sto se tice karti, opet nema sanse da se sve prodaju ali stadion ce biti solidno popunjen, a svi morate uzeti u obzir da dosta ljudi udje dzabaluka na stadion, tj. ima nekog svog na ulazu.
- BH_Patriot
- Kontakt:
Nije los sudac.harry_90 je napisao/la:Mec sa Francuskom sudi Felix Brych.
Ali kad Platini otvori novcanik brzo ce se to promjeniti.
NE DAJ SE BOSNO !!
21:00 Bosnien und Herzegowina 3.25 X 3.25 Frankreich 2.15
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sudije su uvijek protiv nas posebno kada igramo sa velikanima 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
pobjedimo luksemburg sa dva gola i mogu se kladit da će euforija biti veća nego pred uzvrat sa portugalcimaEuforija pred mec sa Francuzima tada je bila mnogo veca nego sto je trenutno, il sto ce biti pred samu utakmicu.
Ima barem 36.000 stolica, a u onoj utakmici je bilo barem 5.000 djece koja su ušla bez karti zbog čega se i stvorio problem na ulazima pa je 5.000 ljudi ostalo ispredNa Kosevo ni pod razno ne moze stati 40.000, pa taman da ga naopacke okrenes.
i da dodam ni tada se nije očekivalo da će koševo biti puno
Zar je potrebna euforija za kvalifikacioni meč protiv Francuske? Dajte, šta vam je. Sigurna pobjeda u Luksemburgu, pa ćete vidjeti kako će se Hadison lagano napuniti... samo izi... hebeš zapad, kao da je to jedina tribina... tj. jest jedina po nečemu - jedina na kojoj se ne navija 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vala tako jemostar_mo je napisao/la:BosnianHero je napisao/la:jel to neko hoce da kaze da se u BiH nemoze nac 30-ak hiljada ljudi koji ce platiti 40 km za spektakl sa Francuzima.....hoce neko dzabiceeeee eeeeeeee nemere tooo!!!!!!!!
meni je u jednu ruku drago što su cijene takve ...bit će više karata i manje prostora švercerima za manipulaciju ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.