NK Podgrmeč Sanski Most
Re: NK Podgrmeč Sanski Most
fukara bicete smjesteni gore pored ove tribine uz ovaj sivi zid

Podgrmec-Sloboda 1:0(Cosic)
Losa igra gostiju,sa onim igrackim kadrom PL je jako daleko.Tek pred kraj utakmice su poceli kao nesto igrati,a u cijelom susretu imali jednu ozbiljniju sansu i to je to.Podgrmec ih u potpunosti nadigrao.
Losa igra gostiju,sa onim igrackim kadrom PL je jako daleko.Tek pred kraj utakmice su poceli kao nesto igrati,a u cijelom susretu imali jednu ozbiljniju sansu i to je to.Podgrmec ih u potpunosti nadigrao.
Ma nije to kakvi, pa sto ste bezobrazni pa to je veeelika sloboda ...sudije..... udaranje.....selo..... k.u.rci....palci ......docek.... stid vas i sram bilo usudili se slobodu pobijediti selo jedno S. MostHzSM je napisao/la:Podgrmec-Sloboda 1:0(Cosic)
ko i Gracanica a pobijedili veeeliki grad al niste vi vec opet sudije.....ubili....selo....navijanje.....

Cestitke Podgrmecu svaka cast momci samo tako nastavite izgleda da sam jedini ja
tipovo na vasu pobjedu ial sta ces sad

Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca
-
- Moderator
- Kontakt:
Bilo ih je 60-70...Benjo_AFC86 je napisao/la:Koliko Fukara je bilo?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
smijesno nestoBenjo_AFC86 je napisao/la:Koliko Fukara je bilo?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Čestitke Podgrmeč, u Lukavcu ste baš bili nezainteresovani za puni plijen, čak i nakon drugog crvenog kod nas : ) al' vidim kući igrate bez presedana.
ma losa je sloboda skroz, sto se sudjenja tice nije bilo nikakvog navlacenja, odlicno je sudija odradio posao, nije nasijedao ni na kakve simulacije ili nesto slicno...sve u svemu mi smo pobjedu vise htjeli i pocetkom drugog poluvremena stisnuli slobodu i iz kornra je dosao taj gol, u sudijskog nadoknadi sa gol crte smo se spasili i ostalo 1-0 sve u svemu zasluzena pobjeda podgrmeca, a sloboda sa onakom igrom tesko ce i prismrditi prvom mjestu 

Kako se pokazao ovaj mali iz Mostara ? Hocete li imati kakve koristi od njega ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Solidan je,korektno odradjuje svoj dio posla.kimbo je napisao/la:Kako se pokazao ovaj mali iz Mostara ? Hocete li imati kakve koristi od njega ?

-
- Kontakt:
ašats ćrmo sa Kamešnicom,mislim da bi ih trebali dobiti al da će biti lako neće sigurno-teren odličan.publika korektna kao i ekipa-možete dobiti al isto tako i izgubiti sve ovisi o Vama i pristupu.Kamešnica igra oštro na loptu jedino ih tempom možete slomiti.
Samo polahko,uloga favorita se prepusta Kamesnici.plavobijeli je napisao/la:ašats ćrmo sa Kamešnicom,mislim da bi ih trebali dobiti al da će biti lako neće sigurno-teren odličan.publika korektna kao i ekipa-možete dobiti al isto tako i izgubiti sve ovisi o Vama i pristupu.Kamešnica igra oštro na loptu jedino ih tempom možete slomiti.

- samo_lijevo
- Kontakt:
DaBhfanatik je napisao/la:Pobjedili smo 1:2 . Jesmoli sad u 1/16 finala kupa BiH?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Livnjaci dajte malo opsirnije o utakmici,znam samo da nisu otisli svi igraci iz prve postave Podgrmeca jer ih Kljucanin cuva za Iskru.
- badblueboylivno
- Kontakt:
NK Kamešnica - NK Podgrmeč 1:2 (1:1)
Na stadionu Bilo polje odigrana je uzbudljiva utakmica Kupa F BiH. Domaćini otvaraju dobro utakmicu protiv prvoligaša iz Sanskog mosta. Prva akcija i umalo gol, kad domaći pogađaju stativu.
Jedna nesmotreno izgubljena lopta i gosti iz prve prilike postižu gol.
30.min. Hodžić 0:1
Domaći neuspješno namještaju zaleđe, a gostujući napadač izlazi sam pred Madžara i pogađa za vodstvo gostiju
35.min. Branimir Velić 1:1
Slobodan udarac za domaćina na 25 metara od gola, loptu namješta Velić i neumoljivo pogađa desni gornji kut, goooooooooooooooooollll, 1 : 1
Prvo poluvrijeme završava 1:1, NK Kamešnica je pokazala da se može nositi i sa prvoligašem. U drugom dvije izmjene, Ulazi H.Vejzagić umjesto Hoze, i I.Propadalo umjesto Čeke.
Novi igrači daju dodatni impuls u igri domaćina, te bilježimo najbolju šansu u 60.minuti, kada Velić zamalo dovodi domaćina u vodstvo.
85.min. Burnić 1:2
Slobodan udarac za goste sa strane, oštar centrašut, pogrešna procjena domaćeg golmana,a Burnić efektno glavom pogađa mrežu.
3 minute nadoknade, bez promjena, gosti pobjeđuju i idu dalje.
Moramo navesti da se glavni sudac nije iskazao, u par navrata donio je pogrešne procjene na štetu domaćina, kao; Nepostojeći faul u napadu Velića kad je izašao sam pred golmana gostiju, te čisti penal za domaćina u 89.min.
NK Kamešnica:
Madžar 5, Kamber 6, (od 88. Omazić -) Pavić 6, I.Vukadin 6, A.Vejzagić 6, Suša 6, Brčić 6, P.Vukadin 6,5, Hozo 6, (od 45.H.Vejzagić 6,5), Čeko 5,5 (Propadalo 6,5), B.Velić 6,5.
Coach; Zlatko Čondić-Zlajo 6,5
Izjave trenera:
Ponosan sam na svoje momke, pružili smo dobru igru, nismo imali sreće gosti su nam iz dvije akcije dali dva gola, dok smo mi imali niz šansi ali nismo pogodili, sve u svemu idemo dalje, gostima čestitke na prolazu.
Trener gostiju:
Hvala domaćinu na gostoprimstvu, nismo se ovome nadali, NK Kamešnica je veoma dobra ekipa, mogu reći da smo veoma sretno prošli dalje.

Na stadionu Bilo polje odigrana je uzbudljiva utakmica Kupa F BiH. Domaćini otvaraju dobro utakmicu protiv prvoligaša iz Sanskog mosta. Prva akcija i umalo gol, kad domaći pogađaju stativu.
Jedna nesmotreno izgubljena lopta i gosti iz prve prilike postižu gol.
30.min. Hodžić 0:1
Domaći neuspješno namještaju zaleđe, a gostujući napadač izlazi sam pred Madžara i pogađa za vodstvo gostiju
35.min. Branimir Velić 1:1
Slobodan udarac za domaćina na 25 metara od gola, loptu namješta Velić i neumoljivo pogađa desni gornji kut, goooooooooooooooooollll, 1 : 1
Prvo poluvrijeme završava 1:1, NK Kamešnica je pokazala da se može nositi i sa prvoligašem. U drugom dvije izmjene, Ulazi H.Vejzagić umjesto Hoze, i I.Propadalo umjesto Čeke.
Novi igrači daju dodatni impuls u igri domaćina, te bilježimo najbolju šansu u 60.minuti, kada Velić zamalo dovodi domaćina u vodstvo.
85.min. Burnić 1:2
Slobodan udarac za goste sa strane, oštar centrašut, pogrešna procjena domaćeg golmana,a Burnić efektno glavom pogađa mrežu.
3 minute nadoknade, bez promjena, gosti pobjeđuju i idu dalje.
Moramo navesti da se glavni sudac nije iskazao, u par navrata donio je pogrešne procjene na štetu domaćina, kao; Nepostojeći faul u napadu Velića kad je izašao sam pred golmana gostiju, te čisti penal za domaćina u 89.min.
NK Kamešnica:
Madžar 5, Kamber 6, (od 88. Omazić -) Pavić 6, I.Vukadin 6, A.Vejzagić 6, Suša 6, Brčić 6, P.Vukadin 6,5, Hozo 6, (od 45.H.Vejzagić 6,5), Čeko 5,5 (Propadalo 6,5), B.Velić 6,5.
Coach; Zlatko Čondić-Zlajo 6,5
Izjave trenera:
Ponosan sam na svoje momke, pružili smo dobru igru, nismo imali sreće gosti su nam iz dvije akcije dali dva gola, dok smo mi imali niz šansi ali nismo pogodili, sve u svemu idemo dalje, gostima čestitke na prolazu.
Trener gostiju:
Hvala domaćinu na gostoprimstvu, nismo se ovome nadali, NK Kamešnica je veoma dobra ekipa, mogu reći da smo veoma sretno prošli dalje.

Hayley <3
Podgrmec navodno vodi u Bugojnu protiv Iskre. 

- SoloJuve26
- Kontakt:
1-1SoloJuve26 je napisao/la:Kako zavrsvi tekma+?
- SoloJuve26
- Kontakt:
ODlicno, samo neka se kupe poene . Ja sam odma sprva reko da ce Podgrmec biti velko iznenadjenjeHzSM je napisao/la:1-1SoloJuve26 je napisao/la:Kako zavrsvi tekma+?

Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 09 sep 2012, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.