http://www.transfermarkt.at/de/spieler/ ... rofil.html
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ok..jesil se dovoljno izglupiro?? ako jesi da nastavimo dalje sa temom, ipak ova tema treba da bude prilika da se vidi koliko i gdje ima nasih talenata po evropi..RođeniMostar je napisao/la:Ma kakav Vrančić,treba Baggia pratiti![]()
![]()
Taj Vrančić ima brat i on igra solidno !
Ja sam ozbiljan ! Baggia bolan treba zvatiCheGuevara je napisao/la:ok..jesil se dovoljno izglupiro?? ako jesi da nastavimo dalje sa temom, ipak ova tema treba da bude prilika da se vidi koliko i gdje ima nasih talenata po evropi..RođeniMostar je napisao/la:Ma kakav Vrančić,treba Baggia pratiti![]()
![]()
Taj Vrančić ima brata i on igra solidno !
i ja sam cuo za tog momka..kazu da je pravo dobar talenat..ZELJO DO GROBA je napisao/la:http://transfermarkt.de/de/spieler/4892 ... rofil.html - Izet Zahirovic(Manchester United U19)
jedino se vidi njegova cijena (50.000)
Cuo sam i ja za njega, odlican je!CheGuevara je napisao/la:i ja sam cuo za tog momka..kazu da je pravo dobar talenat..ZELJO DO GROBA je napisao/la:http://transfermarkt.de/de/spieler/4892 ... rofil.html - Izet Zahirovic(Manchester United U19)
jedino se vidi njegova cijena (50.000)
BIHfan je napisao/la:Ma svi smo gotov culi za njeg,samo sto ovi iz saveza nisu culi,nista novo.
pa zasto nekog moliti da igra,momak je dosad nastupao za nas i ako ima imalo postovanja prema nasoj repki (ona ga je i odvela u CZ) onda nece nista ni mjenjati,ili vi mozda poznajete nekog igraca koji je nastupao za nas pa otisao za Srbiju ili Hrvatsku,ja ga nepoznajem,poznajem samo Anusica koji igra rukomet za repku Hrvatske a igrao je za nas prije,mislim da je bezveze pricati o tome,igrac koji je spreman promjeniti odluku samo zato sto igra u toj zemlji nema karaktera i takvi nam netrebaju,ali Vranjes nije takav to je i rekao u Interview-u da jedva ceka Cirin pozivCheGuevara je napisao/la:ko kaze da nema vise pravo nastupiti za drugu repku?? i Subotic je igro za Ameriku pa eto ga sad ce zavrsiti u Srbijanskoj repki..zasto to nebi moglo i sa Vranjesom?? ...daj boze da nebude, ali moguce je definitivno!!HOS je napisao/la:Ma Vranjes je vec nas buraz, igrao je se mladu repku i znaci nema vise pravo nastupati za drugu repku. Kako bi samo volio da se proslavi u Beogradu pa da ga onda zovemo.
anlayan je napisao/la:evo vam talenata...
golmani: Alexandre Martinovic ( FCV Dender EH ), Jamin Fejzic ( Braunschweig ), Asmir Begovic ( Portsmouth )
Jamin Buric ( Lech Poznan ), Rene Borkovic ( Zurich )
odbrana: Dalio Memic ( Mannheim ), Ermin Bicakcic ( VFB Stuttgart ), Nedeljko Malic ( Mattersburg ),
Haris Bukva ( SK Austria Karnten ), Damir Coric ( Herta )
vezni red: Haris Medunjanin ( Real Valladolid ), Eldar Hasanovic ( Zilina ), Zlatko Janjic ( Arminia Bielefeld ),
Marcel Avdic ( Karlsruhe ), Anel Hadzic ( Ried ), Emir Bajric ( Schalke 04 ), Mario Vrancic ( Mainz ),
Miroslav Saric ( Liverpool ), Avdija Vrsajevic ( Tatran Preson ), Eldar Ikanovic ( Thun )
napad: Edin Junuzovic ( Amkar Perm ), Denni Avdic ( Elfsborg ), Marko Arnautovic ( Twente ),
Aidin Mahmutovic ( Teplice ), Said Husejinovic ( Kaiserslautern ), Emra Tahirovic ( Zurich ),
Denis Omerbegovic ( Borussia Dortmund )
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Drum i 6 gostiju.