Isto samo ne drzis trcanjekarameldar je napisao/la:A kako kad sam ispod kosa?KK_Bosna je napisao/la:drzis trcanje i pritisnes sut kad si blizu kosakarameldar je napisao/la:A može ko reći kako da zakucam?
naravno, ne mozes zakucati sa nashom
NBA 2K12
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K12
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja drzim i R1 (sprint) i analog, jer bez R1 mi je samo polaganje.Martex je napisao/la:
Isto samo ne drzis trcanje
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
igra li neko preko xbox nba2k12?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
mozel neko pomoci u vezi nba sviju vam
igram u milvokiju my player i finalu igram protiv oklahome i vodim 3:2 u seriji i zadnju tekmu dobijem i osvojam titulu i ide normala dodjela pehara i kada zavrsi sve idem quit utakmicu i samo zastopa na onom loading heboga dan :S
igram u milvokiju my player i finalu igram protiv oklahome i vodim 3:2 u seriji i zadnju tekmu dobijem i osvojam titulu i ide normala dodjela pehara i kada zavrsi sve idem quit utakmicu i samo zastopa na onom loading heboga dan :S
trebas drzati trcanje i tada, inace samo polozikarameldar je napisao/la:A kako kad sam ispod kosa?KK_Bosna je napisao/la:drzis trcanje i pritisnes sut kad si blizu kosakarameldar je napisao/la:A može ko reći kako da zakucam?
naravno, ne mozes zakucati sa nashom
takodjer napomena: ne mogu svi igraci iz mjetsa zakucati, za to je skill STANDING DUNK
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Iskljuci autosave i diskonektuj se sa neta.arelinho je napisao/la:mozel neko pomoci u vezi nba sviju vam
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
raja,zna li ko,sta da uradim da vratim profil koji sam napravio,kada me izbace iz njega????
ponos je bitan
Upravo tako se i meni dešavalo, mene je poslije dodjele pehara izbacivalo iz igrice...poslušao sam, čini mi se upravo ovoga BIHfan-a, isključio sam autosave i radi, sve normala...nisam se trebao diskonektovat' s neta.BIHfan je napisao/la:Iskljuci autosave i diskonektuj se sa neta.arelinho je napisao/la:mozel neko pomoci u vezi nba sviju vam
igram u milvokiju my player i finalu igram protiv oklahome i vodim 3:2 u seriji i zadnju tekmu dobijem i osvojam titulu i ide normala dodjela pehara i kada zavrsi sve idem quit utakmicu i samo zastopa na onom loading heboga dan :SOnda loading ponovo my player i nece biti crasha.
treba li neki patch da bi se igralo preko neta?
i da, zna li neko kako da zovem pick na my playeru?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Carlo je napisao/la:treba li neki patch da bi se igralo preko neta?
ne treba.
pa vidis kontrole sta si stavio za "call for pick"
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
a vidiš mene ebe to kad napravim 2k acc i kada pritisnem enter izbaci me iz igre i kasnije uđem i izbaci mi neki error "game is corrupted"...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ima li nba 2k12 za play station 2 ?
- adriano_leite
- Kontakt:
Igrate li asocijaciju? Ja strahotu napravio od Cavsa, prvo trejdao Casspi, Gee, Jamison, Sessions za Josh Smitha i Pachuliu, zatim uzeo pick prve runde Oklahome i dao im Parkera, uzeo pick prve runde Atlante i Marvina Williamsa za Casspia, jer oni morali da se rijese velikih ugovora. Nakon toga u noci drafta imao sam prvi pick svoj, imao sam 15. pick Atlante i 24. pick Oklahome. Uzeo Barnesa svojim prvim pickom, a pick 15. i 24. i Pachuliu trejdao za 8. pick Detroita i tim 8. pickom uzeo Beala. U free agency uzeo Uzoha, Gee-a, Andre Millera i Amundsona. Sada mi ekipa izgleda ovako: Irving, Gee, Barnes, Smith, Varejao, klupa: Tristan, Beal, Miller, Samardo Samuels, Boobie Gibson, Marvin Williams, Eyenga. Sad ce predsezona da krene uh uh jest loziona ovaj trade deadline, pa sam morao simulirati ovu prvu sezonu i praviti trejdove i draft hahaha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ajd dajte napravite opet da igramo ono online association, izbacili su ljudi patch sad bi trebalo da je bolje, veći fps...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
karameldar
- Kontakt:
Jbt kako su dvorane lose napravili,nijedna ne lici na sebe. Btw sta trebam uradit da bih igrao online?
YNWA!
Bil mogla ova igrica na ovoj konfiguraciji:
Processor:2.1 GHz
RAM:896 MB
Grafička:512 MB nvidia GeForce 6150SE
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imas benchmark da nariktas i onda stavs najmanju rezoluciju i onda bi moglo bez problema.Mouse je napisao/la:Bil mogla ova igrica na ovoj konfiguraciji:
Ovo za asociaciju treba vidjeti, koliko nas ima, ljudi izbacili patch i igra se kao na single playeru bez ikakvih problema.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
jel neko odavde ima nick na 2k-u ibisevic1000 ili tako nešto jer sam danas igrao online quick match protiv tog lika 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
- delpiero20
- Kontakt:
Imal ko kakav link za nove rostere? 
Mislim druze da ce prije izaci 13-ka nego novi roster-idelpiero20 je napisao/la:Imal ko kakav link za nove rostere?
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.