Ivica Osim Svabo - hvala ti za sve!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ivica Osim Svabo - hvala ti za sve!
Interesantno kako neki misle da više znaju od Ivice Osima. Neznalica bi pomislila da je Ivica Osim neki balvan sa foruma a odredjeni forumaši da su svjetski poznati stručnjaci i ljudi sa mnogo znanja, tj. autoriteta...
Došlo je doba da ni Ivica Osim nije dobar...
Došlo je doba da ni Ivica Osim nije dobar...
Moje misljenje je da Osim "merha" dok se ne odradi SP i da ce poslije poceti govoriti a ne kupovati mir!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Pape molim te. Preslusaj i prepisi sve od rijeci do rijeci. Oni igraci koji ne trce, mjenjaj jih. Trcanje, zalaganje je minimum minimuma. "Jer ko sto kaze Osim. Onaj koji ne moze da trci, nemoze ni da igra". I upravu je covjek.
OSIM OBJASNIO KRALJ KRALJEVA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Niko te nista nije pito, tisina. Ako nemas sta pametno dodati preskoci, al izgleda da je tvoja smjena.MaksuzBaksuz je napisao/la:
Logika: kec, sjedi i za nekoliko dana dodji na popravni
Dobices keca i iz ponasanja! Bolje suti
koji je ovo majstor, milina slusati kad ovakav profesor nogometa prica.Ajax je napisao/la:Pape molim te. Preslusaj i prepisi sve od rijeci do rijeci. Oni igraci koji ne trce, mjenjaj jih. Trcanje, zalaganje je minimum minimuma. "Jer ko sto kaze Osim. Onaj koji ne moze da trci, nemoze ni da igra". I upravu je covjek.
[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ma brate ti si vec na 2 popravna pao i iz ponasanja i iz pravopisa.MaksuzBaksuz je napisao/la:bhsport je napisao/la:Niko te nista nije pito, tisina. Ako nemas sta pametno dodati preskoci, al izgleda da je tvoja smjena.MaksuzBaksuz je napisao/la:
Logika: kec, sjedi i za nekoliko dana dodji na popravni
Dobices keca i iz ponasanja! Bolje suti

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- storm_raider
- Kontakt:
Nema rijeci.
Hvala legendo za sve.

Hvala legendo za sve.

--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Kad je se ovo Seo slikao sa Osimom?Ajax je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Brutalan intervju Ivice u Avazu. Samo tako gospodine.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Desilo se to da me od ovih što blokiraju odluke, zaboljela glava. Nisam mogao ni spavati. Umjesto da pričamo o Brazilu i uživamo u uspjehu, mi vodimo nepotrebne rasprave o glupostima. Šta li bi tek bilo da nismo otišli u Brazil... Sve bi rasturili. Savez bi se davno raspao.
Postoje ljudi kojima se ne sviđa ništa, a koji, zapravo, ni sami ne znaju šta hoće. Znaju samo šta neće, a neće ništa osim onoga što ide njima u korist. O čemu god se priča, nastaje problem. Pravili su problem kada se raspravljalo o tome gdje će biti izgrađeni mini tereni, jer svako od njih ignorira opći i gleda lični interes i nastoji ih graditi u svojoj mahali, bio je problem u vezi s organizacionom strukturom, jer su nastojali mijenjati pravila kako bi mogli zapošljavati svoje kadrove... Sada je problem što je izvještaj u plusu, a oni to nisu znali... Gluposti. Zato me je i zaboljela glava.
Neki od ovih pojedinaca iz izvrsnog odbora koje Osim opisuje me prilicno podsjecaju na neke forumase.
Sve to treba isamarati...
Postoje ljudi kojima se ne sviđa ništa, a koji, zapravo, ni sami ne znaju šta hoće. Znaju samo šta neće, a neće ništa osim onoga što ide njima u korist. O čemu god se priča, nastaje problem. Pravili su problem kada se raspravljalo o tome gdje će biti izgrađeni mini tereni, jer svako od njih ignorira opći i gleda lični interes i nastoji ih graditi u svojoj mahali, bio je problem u vezi s organizacionom strukturom, jer su nastojali mijenjati pravila kako bi mogli zapošljavati svoje kadrove... Sada je problem što je izvještaj u plusu, a oni to nisu znali... Gluposti. Zato me je i zaboljela glava.
Neki od ovih pojedinaca iz izvrsnog odbora koje Osim opisuje me prilicno podsjecaju na neke forumase.

Pa podsjeca na tebe, Damira, Elegantnog, Adriana, Emira, Maxuz-a, Molotovljevog, Van_bastena, Dreamera itd...calcio je napisao/la:Desilo se to da me od ovih što blokiraju odluke, zaboljela glava. Nisam mogao ni spavati. Umjesto da pričamo o Brazilu i uživamo u uspjehu, mi vodimo nepotrebne rasprave o glupostima. Šta li bi tek bilo da nismo otišli u Brazil... Sve bi rasturili. Savez bi se davno raspao.
Neki od ovih pojedinaca iz izvrsnog odbora koje Osim opisuje me prilicno podsjecaju na neke forumase.![]()
Vi ste za "mahalski" interes...
To je fakt, ima na forumu sve crno na sivo

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- legenda reala
- Kontakt:
mislio sam da je ovaj Islam pošten čovjek 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
...legenda reala je napisao/la:mislio sam da je ovaj Islam pošten čovjek
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 07 apr 2014, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma zbog toga se i čudim, jer sam većinom o njemu čuo pozitivne stvari, kako je uveo red u klub od kako je došo na mjesto predsjednika i sl. pa mi ovo sad čudnoFKKrajina je napisao/la:Druze vjeruj mi da jest posten covjek...i vjeruj mi da iza teksta stoje ljudi koji su odgovorni za sto se nisu usvojili izvjestaji....javi se u pp,objasnim ti puno toga i zasto je nastala frka...vjeruj da sam upucen a vidjet ces zasto.legenda reala je napisao/la:mislio sam da je ovaj Islam pošten čovjek
tu sam ja šibni pp
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jest' ali samo ako pod nasom mahalom podrazumjevas BiH.gringobih je napisao/la:Pa podsjeca na tebe, Damira, Elegantnog, Adriana, Emira, Maxuz-a, Molotovljevog, Van_bastena, Dreamera itd...calcio je napisao/la:Desilo se to da me od ovih što blokiraju odluke, zaboljela glava. Nisam mogao ni spavati. Umjesto da pričamo o Brazilu i uživamo u uspjehu, mi vodimo nepotrebne rasprave o glupostima. Šta li bi tek bilo da nismo otišli u Brazil... Sve bi rasturili. Savez bi se davno raspao.
Neki od ovih pojedinaca iz izvrsnog odbora koje Osim opisuje me prilicno podsjecaju na neke forumase.![]()
Vi ste za "mahalski" interes...
To je fakt, ima na forumu sve crno na sivo

Sta reci o osobama koji cetiri godine pljuju i kritikuju nego: Postoje ljudi kojima se ne sviđa ništa, a koji, zapravo, ni sami ne znaju šta hoće.
Pogotovo ako su te cetiri godine bile vrlo uspjesne. Neki su slavili i uzivali a drugi se koprcali i pljuvali a da ni sami ne znaju zasto.
Bazen s anakondama
Ovo je trebao biti razgovor o Svjetskom prvenstvu, ali je otišao u drugom smjeru. Šta ćemo uraditi u Brazilu, koliko smo spremni i dokle ćemo dogurati?
- Spremit ćemo se, a dokle ćemo dogurati, ko zna, fudbal je čudna igra. Najgore je što mi nemamo mnogo vrhunskih igrača. Oni što sebe smatraju takvima, to nisu. Jedan je spor, drugom trebaju trojica da mu smire loptu… Nemamo mi nekoga brzog, ko bi proletio kroz protivnika, razdrmao ga… U moje vrijeme takvih je bilo u domaćoj ligi. Uvijek se mogao naći neko. Sušić to nema, mada bi možda trebao zvati nekoga iz Premijer lige. Takav bi u Brazilu i u bazenu s anakondama bio sretan.
Šta imate reći o igračima i njihovom stavu i ponašanju?
- Oni nisu naučeni na drugačije. U ovom savezu stvari dugo nisu funkcionirale onako kako treba, bilo je dosta javašluka. Igrači su davno počeli raditi krive stvari i vidjeli su da ih niko u tome ne sprečava. I samo su nastavili po svome. Naravno da je sada problem kada Savez počinje raditi kako treba. Nije lako ispravljati ono što je davno pošlo ukrivo. U Njemačkoj, organizirano davanje autograma je redovna pojava, a kod nas, kada im to spomeneš, padne im mrak na oči. Nisu oni navikli na sve ovo. I njima je plasman na Svjetsko prvenstvo stran. Odjednom su se našli na tlu na koje nikada nisu kročili.
Kako gledate na ljudske odnose u timu, o kojima se nakon Inzbruka mnogo pričalo?
- Nije dobro, ali će biti dobro. Kada se oni okupe na pripremama i provedu nekoliko dana zajedno, nastat će tu ponovo harmonija, sve će se složiti onako kako treba. Dijelom ste i vi, novinari, krivi za ovo što se događalo. Pravite od njih zvijezde, a onda se oni dodatno umisle da su nedodirljivi, da mogu šta hoće i kako hoće. A onda pravite skandale. Ne moraju se, brate, sve stvari napisati. Neke je bolje prešutjeti… Ne zaboli glava.
Možda i dio koji najbolje opisuje naše igrače. Možemo mi pričati šta hoćemo, ali Osim je tu uz igrače, uz stručni štab, odlično poznaje situaciju, njega ne možeš muljati nekakvim klošarskim fazonima. Zadnjih nekoliko intervjua je dosta kritičan prema igračima.
Ovo je trebao biti razgovor o Svjetskom prvenstvu, ali je otišao u drugom smjeru. Šta ćemo uraditi u Brazilu, koliko smo spremni i dokle ćemo dogurati?
- Spremit ćemo se, a dokle ćemo dogurati, ko zna, fudbal je čudna igra. Najgore je što mi nemamo mnogo vrhunskih igrača. Oni što sebe smatraju takvima, to nisu. Jedan je spor, drugom trebaju trojica da mu smire loptu… Nemamo mi nekoga brzog, ko bi proletio kroz protivnika, razdrmao ga… U moje vrijeme takvih je bilo u domaćoj ligi. Uvijek se mogao naći neko. Sušić to nema, mada bi možda trebao zvati nekoga iz Premijer lige. Takav bi u Brazilu i u bazenu s anakondama bio sretan.
Šta imate reći o igračima i njihovom stavu i ponašanju?
- Oni nisu naučeni na drugačije. U ovom savezu stvari dugo nisu funkcionirale onako kako treba, bilo je dosta javašluka. Igrači su davno počeli raditi krive stvari i vidjeli su da ih niko u tome ne sprečava. I samo su nastavili po svome. Naravno da je sada problem kada Savez počinje raditi kako treba. Nije lako ispravljati ono što je davno pošlo ukrivo. U Njemačkoj, organizirano davanje autograma je redovna pojava, a kod nas, kada im to spomeneš, padne im mrak na oči. Nisu oni navikli na sve ovo. I njima je plasman na Svjetsko prvenstvo stran. Odjednom su se našli na tlu na koje nikada nisu kročili.
Kako gledate na ljudske odnose u timu, o kojima se nakon Inzbruka mnogo pričalo?
- Nije dobro, ali će biti dobro. Kada se oni okupe na pripremama i provedu nekoliko dana zajedno, nastat će tu ponovo harmonija, sve će se složiti onako kako treba. Dijelom ste i vi, novinari, krivi za ovo što se događalo. Pravite od njih zvijezde, a onda se oni dodatno umisle da su nedodirljivi, da mogu šta hoće i kako hoće. A onda pravite skandale. Ne moraju se, brate, sve stvari napisati. Neke je bolje prešutjeti… Ne zaboli glava.
Možda i dio koji najbolje opisuje naše igrače. Možemo mi pričati šta hoćemo, ali Osim je tu uz igrače, uz stručni štab, odlično poznaje situaciju, njega ne možeš muljati nekakvim klošarskim fazonima. Zadnjih nekoliko intervjua je dosta kritičan prema igračima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.