Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad Donnievom qrcu bude ćejf tebra.Goalgetter je napisao/la:Kad pocinje glasanje?
QUARTERBACK je napisao/la:Kad Donnievom qrcu bude ćejf tebra.Goalgetter je napisao/la:Kad pocinje glasanje?
Direktor vaseljene. Da ne iskoristim neki jaci izraz, tipa bog.Goalgetter je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:Kad Donnievom qrcu bude ćejf tebra.Goalgetter je napisao/la:Kad pocinje glasanje?![]()
Direktor Svemira
ovi rokovi niĐe veze, nisam mog'o glasat' za Murgu, a lik je presuper na "Pomoc u vezi PC-a"Greivis je napisao/la: Pravila su ucinila glasanje nezanimljivim.
Neznalica uvijek ovaj Donniele bio. Cuj 2-3 godine. Za pola ljudi glasati ne mozes. Samo nam bojkotovanje preostaje.Lillard0 je napisao/la:ni meni se ne svidjaju rpavila![]()
...
nek pobjedi najbolji tj. najgori!
Murga je za par mjeseci pomog'o više na jednoj temi nego neki sa stažem od 4 godineDonnie Darko je napisao/la:Sta previse godina, trazim nesto manje od 8 mjeseci na forumu.
Ne brini, nije ti ovo najveci kiks u zadnjih mjesec dana.LenBias je napisao/la:do mene je, kako sam preletio post mislio sam da je - umjesto / izmedju 2 i 3 tj da je granica 2-3 godinedobro je, nemam nista protiv ovog, moze da se nastavi
Hvala mu. Glasat cu za njega sljedece godine.iVar je napisao/la:Murga je za par mjeseci pomog'o više na jednoj temi nego neki sa stažem od 4 godineDonnie Darko je napisao/la:Sta previse godina, trazim nesto manje od 8 mjeseci na forumu.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, JackW, jasmin10, Varijantas8, VolimBiH96 i 12 gostiju.