Streaming sporta (PC i Android)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Streaming sporta (PC i Android)
Ni meni neće od danas, ponovo javlja da isključim NPAPI, a sad ga ni nemam u opcijama, pa ako neko skonta neki novi način kako da se ovo riješi za chrome neka javi.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Re: Odg: RE: Re: Streaming sporta (PC i Android)
Ista stvar. Skini stariju verziju Chroma ili Mozilu.Padovan je napisao/la:Ni meni neće od danas, ponovo javlja da isključim NPAPI, a sad ga ni nemam u opcijama, pa ako neko skonta neki novi način kako da se ovo riješi za chrome neka javi.
- JoseMourinho
- Kontakt:
za ove koji imaju slabiji internet tj. telecom
nek pokusaju ovo trebalo bi pomoc
pokrenite acestream, i kod sata nadjite ovo i kliknite na options

nakon toga promjenite ovo dvoje, nadjoh ovo objasnjenje

pokrenite acestream, i kod sata nadjite ovo i kliknite na options

nakon toga promjenite ovo dvoje, nadjoh ovo objasnjenje

"Buffer VOD, with" - buffer size in seconds for VOD. In the long buffering is required to increase the size of the buffer. The optimum value of 10 seconds for the high-speed Internet lines and 20-40 seconds for slow lines.
"Buffer Live, with" - buffer size in seconds for VOD. In the long buffering is required to increase the size of the buffer. The optimum value of 10 seconds for the high-speed Internet lines and 20-40 seconds for slow lines.
I meni ista stvar na Google chrome-u,ali radi na operi normala.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Chrome više ne podržava Javu, a samim time ni te NPAPI opcije nema. I mene yebalo i našao to. Opera/Mozilla/Edge bi trebali normalno raditi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma opera fercera haos. Nego,neki dan na ovom ruskom torrentu bilo 96 sportskih kanala,sad 20 ak manje,koliko sam upratio nema Bein sports sad trenutno,ali valjda vrate.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ima jos jedan dobar program (za PC i za Android): Kodi.
Za one kojima je taj program skroz nepoznat, tu imate odredjene izvore preko kojih instalirate odredjene dodatke (npr. Zeus i SportsDevil) preko kojih mozete gledati streamove (nerijetko su tu i acestream linkovi) sa nekih od poznatijih stranica kao i dodatke preko kojih mozete gledati odredjene popularne sportske kanale (sky, foxsport, bein,..).
Nekad je moguce cak i Arene i SportKlubove gledati ali ih nerijetko izbace.
Aplikaciju je moguce preko google playa skinuti ili direktno sa njihove stranice (za windows i andorid).
Stranica za skinuti program: http://kodi.tv/download/
Stranica na kojoj je objasnjeno ubacivanje izvora i instalacija dodataka: https://seo-michael.co.uk/
Objasnjenje za instalaciju dodatka SportsDevil: https://seo-michael.co.uk/how-to-manual ... l-on-xbmc/
Objasnjenje za instalaciju izvora i dodatka Zeus: https://seo-michael.co.uk/tutorial-how- ... d-on-kodi/
Takodjer, postoje i dodaci koji omogucavaju gledanje filmova i serija (na engleskom ili njemackom), program posjeduje opciju ubacivanja titlova (sa podnapisi ili titlovi), postoje i dodaci za gledanje domacih programa, i sl.
Ako je neko vec pisao nesto o ovom - halalite
Ako neko treba kakvu pomoc - bujrum meni napisati poruku
Uzivajte!
Za one kojima je taj program skroz nepoznat, tu imate odredjene izvore preko kojih instalirate odredjene dodatke (npr. Zeus i SportsDevil) preko kojih mozete gledati streamove (nerijetko su tu i acestream linkovi) sa nekih od poznatijih stranica kao i dodatke preko kojih mozete gledati odredjene popularne sportske kanale (sky, foxsport, bein,..).
Nekad je moguce cak i Arene i SportKlubove gledati ali ih nerijetko izbace.
Aplikaciju je moguce preko google playa skinuti ili direktno sa njihove stranice (za windows i andorid).
Stranica za skinuti program: http://kodi.tv/download/
Stranica na kojoj je objasnjeno ubacivanje izvora i instalacija dodataka: https://seo-michael.co.uk/
Objasnjenje za instalaciju dodatka SportsDevil: https://seo-michael.co.uk/how-to-manual ... l-on-xbmc/
Objasnjenje za instalaciju izvora i dodatka Zeus: https://seo-michael.co.uk/tutorial-how- ... d-on-kodi/
Takodjer, postoje i dodaci koji omogucavaju gledanje filmova i serija (na engleskom ili njemackom), program posjeduje opciju ubacivanja titlova (sa podnapisi ili titlovi), postoje i dodaci za gledanje domacih programa, i sl.
Ako je neko vec pisao nesto o ovom - halalite

Ako neko treba kakvu pomoc - bujrum meni napisati poruku

Uzivajte!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma imaš p2p stream dodatak to ti je ovaj acestream i dodas phrasser za sajtove i imaš sve kanale za rusa na jedan klik 
Ja tako gledam i imam svoju videoteku i sl. Bas cu ovih dana kad ufatim vremena napisat ko kakav tutorial na našem jeziku

Ja tako gledam i imam svoju videoteku i sl. Bas cu ovih dana kad ufatim vremena napisat ko kakav tutorial na našem jeziku

JoseMourinho je napisao/la:Ma imaš p2p stream dodatak to ti je ovaj acestream i dodas phrasser za sajtove i imaš sve kanale za rusa na jedan klik

Nema vise ni Arena ni SK na ovom torrent-ru 

A de mi reci kako da nastimam npr kad gledam neki film da mi ne kasni title ?ne_znam_ko_sam je napisao/la:

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ima opcija da sebi ustimas title da ti pase. Znaci pomjeras lijevo desno (brze - sporije) i tako sebi mozes ustimati da bude ok.arelinho je napisao/la:A de mi reci kako da nastimam npr kad gledam neki film da mi ne kasni title ?ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Mislim da je opcija "Subtitle offset".
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
jesi mislio na ovo ?JoseMourinho je napisao/la:Ma imaš p2p stream dodatak to ti je ovaj acestream i dodas phrasser za sajtove i imaš sve kanale za rusa na jedan klik

Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
meni radi na Kodiju medjutim na Mozilli nece, tj pokrene kanal, ima i slika i zvuk ali mozda dvije sekunde i onda sve stane
Pyro is not a crime !
Kod mene torent normala radi,ali nema niti jednog normalnog kanala kosor.Zanima me hoce li sport klubovi ponovo biti dostupni i jos par engleskih kanala koji su bili?
Pa imas sky sports bt sports sta ce ti vise plus rusi na kojima ima puno fudbala.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Brate ima samo sky sport 3 i sad eto cekaj da na njemu bude koja tekma,mene ovdje zanimaju samo engleski ili nasi kanali zbog komentatora.Mogu ja preko arene vision gledat ako vec nema engleza ili sport klubova jer je dosta stabilnija stranicaKopLfc je napisao/la:Pa imas sky sports bt sports sta ce ti vise plus rusi na kojima ima puno fudbala.
Ja ne znam sta ti imas ali ja imam svih 5 sky sportsova i na kecu prenose sad ovaj derbi,mozda se nisi registrovao ?
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Brate pokusao sam se registrovat,ali mi na mozili avira blokira.Kada to uklonim i unesem podatke ponovo mi dodje block i na kraju ne uspjesno izvrsena registracija,sta bi trebao uciniti?KopLfc je napisao/la:Ja ne znam sta ti imas ali ja imam svih 5 sky sportsova i na kecu prenose sad ovaj derbi,mozda se nisi registrovao ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.