Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Imao je Milla puno igraca koji nisu igrali na EP da ih pozove u reprezentaciju,a nije to ucinio.Poziv su komotno mogli dobiti Oscar de Marcos,Soldado,Arteta,Jurado,Callejon itd.I da,Azpilicueta je morao imati vise prilike da igra 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma nema to toliko veze sa igracima, koliko sa postavkom igre i pristupom na terenu.Adi_Zepce je napisao/la:Imao je Milla puno igraca koji nisu igrali na EP da ih pozove u reprezentaciju,a nije to ucinio.Poziv su komotno mogli dobiti Oscar de Marcos,Soldado,Arteta,Jurado,Callejon itd.I da,Azpilicueta je morao imati vise prilike da igra
Nemaju igru citavo prvo poluvrijeme

Solaže Isca, Muniaina su ogledalo kvalitete trenera. On ih prvo izabrao i on ih je postavio da tako igraju.
Ne može me niko ubjediti da ovi selektirani igraci nisu u stanju pobjediti yebeni Honduras (ili bar odigrati neriješeno), ali eto ispade da nisu.
Ko ce biti glavni odgovorni za ovu blamažu, nego trener. Nema ko drugi.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 29 jul 2012, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Neka malo, dopizdili su vise. Ne zoves nikoga iz Reala = vozdra. Krivo mi jedino sto ne uzeh lovu jer se ovo djelimicno moglo i predvidjeti, 11x15=$$$ !
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Napisao sam stranici prije krivcaripper je napisao/la:Ma nema to toliko veze sa igracima, koliko sa postavkom igre i pristupom na terenu.Adi_Zepce je napisao/la:Imao je Milla puno igraca koji nisu igrali na EP da ih pozove u reprezentaciju,a nije to ucinio.Poziv su komotno mogli dobiti Oscar de Marcos,Soldado,Arteta,Jurado,Callejon itd.I da,Azpilicueta je morao imati vise prilike da igra
Nemaju igru citavo prvo poluvrijemeto je nedopustivo da nisu u stanju šanse stvoriti za 45 minuta igre.
Solaže Isca, Muniaina su ogledalo kvalitete trenera. On ih prvo izabrao i on ih je postavio da tako igraju.
Ne može me niko ubjediti da ovi selektirani igraci nisu u stanju pobjediti yebeni Honduras (ili bar odigrati neriješeno), ali eto ispade da nisu.
Ko ce biti glavni odgovorni za ovu blamažu, nego trener. Nema ko drugi.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Igraci su najmanje krivi..
Ovaj tim je sastavljen iz proslogodisnjih u21 prvaka i u20 bronzanih u Kolumbiji ..
Azpilicueta je kao i prosle godine nepravedno indisponiran..
Ovi ljudi su sa plaze dosli igrat fudbala ..
Niko iz Reala i nije za ove selekcije...
Ovaj tim je sastavljen iz proslogodisnjih u21 prvaka i u20 bronzanih u Kolumbiji ..
Azpilicueta je kao i prosle godine nepravedno indisponiran..
Ovi ljudi su sa plaze dosli igrat fudbala ..
Niko iz Reala i nije za ove selekcije...
Pa ko je najbolje odigrao u Spaniji ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa ko ce odigrati išta dobro kad izgubili od HondurasaM4kaveli je napisao/la:Pa ko je najbolje odigrao u Spaniji ?

Znaci svi bili prelosi
Aj nek su malo ispali, nekako mi je i drago.
Volio bi da Brazil osvoji i da Neymar dokaze kako moze i protiv najboljih.

Aj nek su malo ispali, nekako mi je i drago.
Volio bi da Brazil osvoji i da Neymar dokaze kako moze i protiv najboljih.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne može se osvojiti ako igrač Reala nije glavni
Mlade repke su to potvrdile kao i Iker 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Adi_Zepce je napisao/la:Jad i cemer ima svoje ime,a ono je Luis Mila.Covjek je po meni vrlo los trener,a evo to je i na OI dokazao.DesimaL je napisao/la:Koji jad i cemer![]()
Hajde barem ce se Alba,Montoya i Tello prije vratiti kuci
Manager Luis Mila
Spain U21
UEFA European Under-21 Football Championship: 2011

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Eh da je Arbeloa igrao zasigurno bi titula bila zagarantovana.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Bilo je i lose igre ali ovo je posljedica i nesretnih okolnosti. 24 suta, 3 stative, 2 nesvirana penala, 4-5 fantasticnih odbrana golmana Hondurasa. Protiv Japana su zasluzeno izgubili ali sinoc je sve osim zasluzeno. Fudbal je jednostavno nekada takav, seniorska selekcija je bila u slicnoj situaciji 2010. nakon poraza od Svicarske pobijedili su u drugoj tekmi uz ponovo neubjedljivu igru, zahvaljujuci dvjema majstorijama i za 20 dana postali prvaci svijeta. Jednostavno, nekad hoce, nekad nece.
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Johny je napisao/la:Eh da je Arbeloa igrao zasigurno bi titula bila zagarantovana.
Kod: Označi sve
Internationally, he made his senior debut in 2008 and has played for Spain at UEFA Euro 2008 and the 2009 FIFA Confederations Cup, winning the former tournament. Also part of the winning FIFA 2010 World Cup squad.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Štimac uzbuđeno najavio: Najbliži smo Španjolcima, kroz dvije godine igrat ćemo kao Furija 

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za duel, David protiv Golijata

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovako izgleda sastav Španije za utakmicu protiv Švicarske (U21 - kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo)

Visca el Barça ! Mes que un club !
zamalo da dobiju Svicarsku 

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Alvaro 2x,Delofeu,Sarabia,Montoya,Isco... Jos nesto reci ?? 
Nevjerovatna igra Spanije sinoc,posebno me odusevila saradnja fantazista Sarabia-Isco..
U zadnje dvije utakmice gotovo da su drugi sastavi igrali..
Stvarno ce biti slatke muke za selektora na prvenstvu kad se vrate jos Canales i Thiago..

Nevjerovatna igra Spanije sinoc,posebno me odusevila saradnja fantazista Sarabia-Isco..
U zadnje dvije utakmice gotovo da su drugi sastavi igrali..
Stvarno ce biti slatke muke za selektora na prvenstvu kad se vrate jos Canales i Thiago..
Sad zasad niko im pera ne moze odbit. 

povratak u romantična vremena
kako stvari stoje u Španiji neće bit prenosa na tv-u tekme sa Bjelorusima
samo radio prenos,da li je moguće da je toliko lova na cijeni da nisu htjeli platit
evo opravdanja za krkane s naših javnih emitera
kako stvari stoje u Španiji neće bit prenosa na tv-u tekme sa Bjelorusima
samo radio prenos,da li je moguće da je toliko lova na cijeni da nisu htjeli platit
evo opravdanja za krkane s naših javnih emitera

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.