Ne vidim kako nas Španija može pobijediti - Luka Modrić

Vidiš li sad?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
Ne vidim kako nas Španija može pobijediti - Luka Modrić

Nema veze, i s ovim Hrvatska spada u gornji rang kvalitete što se tiče reprezentacija na euru (top 8). I ne pošteno je reć za Srnu da nije svjetska klasa samo što igra u Šahtaru, taj Šahtar spada u top 15 najboljih klubova u europi, što redovno i dokazuju u europskim natjecanjima, a Srna tamo ima status božanstva. Jelavić je ako ćemo gledat njegovu sezonu prilagodbe pokazao više od Torresa u premiershipu.Virtu4l je napisao/la:Nemoj ti mene pogrešno shvatiti. Sve su to prosječni klubovi, nema tu svjetske klase osim Luke.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Mandža je prvi strijelac i prvi asistent Wolfsburga, Rakitić je važna karika u Sevilli, Modrić alfa i omega Tottenhama, Srna kapetan Šahtara, Jelavić jedno od najvećih iznenađenja premiershipa, 11 golova u polusezoni.
Nema ovdje članka. Ovo je izjavio za HRT, ja gledao 'svojim očima'. Opet ponavljam, ima potpuno pravo da to izjavi.Toxicity je napisao/la:Je li ima netko čitav članak toga što je Luka rekao, nešto mi ne liči na njega ovako nešto izjavljivat, i to protiv Španjolaca.
Zasto nuzno drugog i zasto podjela na domove kad je vec ionako cesce u tom ''prvom sesiru''? Valjda je dokazala svih ovih godina da se ravnopravno moze nositi s bilo kim iz zamisljenog prvog doma. Uostalom, rezultati govore sve za sebe, o ovome je uopce bespredmetno raspravljati.Virtu4l je napisao/la:Sigurno da spada u sami vrh drugog doma evropskog fudbala.ŠB_Fidelis je napisao/la: Razlika je u tome sto je kvalitet kod Hrvatske apsolutno neosporan, za razliku od Irske.
Pridodaj tome nacionalni zanos i naboj koji ta reprezentacija ima = jedna od najopasnijih europskih selekcija.
Zato što je smiješno stavljati Španiju ili Njemačku u koš sa drugim ekipama. Prvi šešir je 'preširok' jer pravila to nalažu. Holandija, Francuska, pa i Engleska i Italija možda mogu zajedno sa već spomenutim ekipama. Nakon toga su Portugal, Hrvatska, Rusija, ekipe koje mogu zagorčati život svakome, a kvalitetom su ispod njih.ŠB_Fidelis je napisao/la: Zasto nuzno drugog i zasto podjela na domove kad je vec ionako cesce u tom ''prvom sesiru''? Valjda je dokazala svih ovih godina da se ravnopravno moze nositi s bilo kim iz zamisljenog prvog doma. Uostalom, rezultati govore sve za sebe, o ovome je uopce bespredmetno raspravljati.
Ja se ne ljutim, spadamo u sam vrh drugog doma europskog nogometa, a možemo pobjedit svaku reprezentaciju iz samog vrha, kao što ih može pobjedit i svaka reprezentacija iz trećeg doma.Virtu4l je napisao/la:Simpatično je kako se ljutite kad neko Hrvatsku strpa u drugi dom, što je sasvim realno i to je moja 'poanta'.
Ovo mi je zapalo u oči, ''šta će tek bit''tevezito je napisao/la:Hrvatska - Spanija 7,00-2,50-1,73.Dakle koeficijent na x sa 3,5 na 2,5.
Sta ce tek biti u ponedjeljak.
Polupao si ti lončiće. On govori o koeficijentu na neriješen rezultat. Nigdje nije spomenuo koeficijent 1,75 i to što ti potenciraš, a njegovo 'šta će tek bit' se takođe odnosi na neriješen rezultat, tj. kladioničarski X.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Ovo mi je zapalo u oči, ''šta će tek bit''tevezito je napisao/la:Hrvatska - Spanija 7,00-2,50-1,73.Dakle koeficijent na x sa 3,5 na 2,5.
Sta ce tek biti u ponedjeljak.![]()
Pa da se ovdje pitalo koeficijent bi bio, neću reć 1.05, ali 90% bi ih reklo maximum 1.25
Da bi sada ti pobjedonsno došao i rekao 1.73, kao da je to nekakva sramota, pa taj koeficijent je na Bayern kada igra kući protiv Borussije.
To samo znači da se hrvatska reprezentacija više cijeni na Otoku nego ovdje, i što je još bolje, obično koeficijent od tri dana prije utakmice naraste do dana D.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.