A sta kaze "sad sam vec na nekoj intelektualnoj razini"century je napisao/la:Ma dzaba se vadis,ne gine ti kanta i ove godineCautinho je napisao/la:Jednostavno je,internet koristim na najbolji način.Volim znati,istraživati,ovisan sam o informacijama,dakako onima koje me zanimaju.
Moram reći da sam poprilično sazreo na ovom forumu.Vidim po sebi,načinu razmišljanja,pisanja,postavljanja stavova,mišljenja...Poprilično mi je forum pomogao privatno.Znam kakav sam balavac bio kad sam došao,a sad sam već na nekoj intelektualnoj razini.
Na stranu sve zayebancije i hejterovanje,hvala vam.Ako ga pravilno koristite,forum može biti odlična stvar.Neću više,rasplakat ću se.
U mome mjestu prije 5 godina je pojam interneta bio fb i možda youtube i tako te gluposti.Jednostavno,niska je internetska kultura.Nije internet samo facebook,moze se vidjeti i mnogo drugih stvari,zanimljivih,s kojim možeš provoditi vrijeme.Sta ima ZRELI
![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Coutinho, inace u svijetu poznatiji kao "intelektualna razina" 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- tyler durden
- Kontakt:
smorise na facebooku sa onom ilmom 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mah Ilma je pala već u očima pojedinim ljudima tako mislim i Emini i kompaniji.Pa šta ako si ispalaLenBias je napisao/la:smorise na facebooku sa onom ilmom
Ne gledam ovaj X factor tek nekad ono pogledam ajd da vidim šta i kako,ali ovo nisam očekivo od ove balavice.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ovo što je i uradila govori da je još mala curica koja plače kad joj se uzme igračka, u ovom slučaju kad je izbace iz šoVa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
evo Ilmina mama kaže: "Neka Emina izađe na binu sa Ilmom pa onda neka zapjeva" ovi fkt misle ozbiljno
ojjj jadova u PM
mislim da je ovo jedno veeeeeeeeeeeliko HVALA Emini a i ekipi od Ilme i njene porodice.
- schweinsteiger
- Kontakt:
I ti se podigao na intelektualnu razinu s Cautinhom,pa volis istrazivati i koristis internet na najbolji moguci nacin?Elegant je napisao/la:Ilma who ?
#miasanmia
Jel jos nekom Fb spor il je do mene ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ima jos neki lik s kojim smaraju, koga boli **** mislimLenBias je napisao/la:smorise na facebooku sa onom ilmom
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Halalite al' ta mi je mala svakako isla na qrac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Prvo Gile, sada ona, katastrofa su statusi.
asunsao je napisao/la:Jel jos nekom Fb spor il je do mene ?
kod mene..
Odavno je spor
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Smorise sa tom malom, ispala pa ispala.
Nije bila dovoljno dobra publici i ziriju da ide dalje i gotova prica. Ne gledam taj show pa onda ne znam da li se glasa putem telefona ili ziri sam izbacuje ali..da je bila dobra prosla bi
Nije bila dovoljno dobra publici i ziriju da ide dalje i gotova prica. Ne gledam taj show pa onda ne znam da li se glasa putem telefona ili ziri sam izbacuje ali..da je bila dobra prosla bi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesu vala, smoriše. Pogotovo avaz, na dan po 2-3 vijesti o Ilmi. Ma daj te više, postala je dosadna. Ispala pa šta, umjesto da bude sretna što je sa toliko godina uopšte došla do polufinala.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Vidi se da nisi pratio malu. Mislim, ni ja ne pratim kompletan show ali preslusao sam nju kad god je pjevala. Ako nije najbolja, onda je druga najbolja definitivno!!Otelo je napisao/la:Smorise sa tom malom, ispala pa ispala.
A to sto je ispala, postoje neki lijevi razlozi.
ZZ
Naravno da nisam. Nisam osjecao potrebu ali sta bi sad citava Bosna trebala plakati zbog neke Ilme od 13 godina ?moj uzor-S.G je napisao/la:Vidi se da nisi pratio malu. Mislim, ni ja ne pratim kompletan show ali preslusao sam nju kad god je pjevala. Ako nije najbolja, onda je druga najbolja definitivno!!Otelo je napisao/la:Smorise sa tom malom, ispala pa ispala.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
cura je već kompletan pjevač vjeruj mi na riječOtelo je napisao/la:Naravno da nisam. Nisam osjecao potrebu ali sta bi sad citava Bosna trebala plakati zbog neke Ilme od 13 godina ?moj uzor-S.G je napisao/la:Vidi se da nisi pratio malu. Mislim, ni ja ne pratim kompletan show ali preslusao sam nju kad god je pjevala. Ako nije najbolja, onda je druga najbolja definitivno!!Otelo je napisao/la:Smorise sa tom malom, ispala pa ispala.
A za to jadikovanje ne znam nit me zanima, uspjeće kako god okreneš
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.