Logicnoinvincible1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:29Znaci ako ista valja nece igrat za nas nego susjede ili komsije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Logicnoinvincible1921 je napisao/la: ↑12 jan 2025, 18:29Znaci ako ista valja nece igrat za nas nego susjede ili komsije
Smijesna ti je prica iskreno...reprezentacija je izbor srca i nista vise...mozes bit vrhunski igrac da nikad ne odigras za rep i obratno.BenjooJutub je napisao/la: ↑12 jan 2025, 12:17Svaki roditelj koji zeli sve najbolje svom djetetu će ga savjetovati da bjezi sto dalje od naše reprezentacije, naravno ako ima izbora.
Država Konjic.
Mene brine samo jedno, djeluje mi kao da Zeljković ide u tom smijeru (po priči bar) da ako selektor ostane nedorečen u utakmicama sa Rumunijom i sa Kiprom, da je smjena realna opcija. A znamo šta to znači, ako ide selektor ode i Spaha, a Spaha je uradio ogroman posao do sada, a do marta će uraditi još puno toga, siguran sam.
Ja mislim da ce mu dati cijele kvale, ako zavrsimo 3 i ne bude uopste blizu 2 mjesta i ako igra bude losa onda mu treba dat otkaz. Ovakvu grupu 100% nece dobiti za EP i sad ima svoju sansu da se pokaze. Cilj mora biti 2 mjesto, prvo mjesto ipak nije toliko realno.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑12 jan 2025, 22:17Mene brine samo jedno, djeluje mi kao da Zeljković ide u tom smijeru (po priči bar) da ako selektor ostane nedorečen u utakmicama sa Rumunijom i sa Kiprom, da je smjena realna opcija. A znamo šta to znači, ako ide selektor ode i Spaha, a Spaha je uradio ogroman posao do sada, a do marta će uraditi još puno toga, siguran sam.
Da, prve dvije utakmice su nam najvažnije.
Cuj idealno 4.hujdur007 je napisao/la: ↑13 jan 2025, 09:17Da, prve dvije utakmice su nam najvažnije.
Osvojiti moramo minimalno 3 boda, jer naprimjer bod protiv Rumunije nam ništa ne znači ako onda ne dobijemo Kipar.
Idealno bi bilo 4 boda, jer nam se onda otvaraju vrata za drugo mjesto, ali i sa nekim manjim porazom od Rumunije ostajemo u igri.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 8 gostiju.