Ponos i dika pdf-a rekorderaRokoko87 je napisao/la:Tobe nas pošamarao, kralj photoshopa

Ponos i dika pdf-a rekorderaRokoko87 je napisao/la:Tobe nas pošamarao, kralj photoshopa
Da ne bi režima, bila bi titula manje Tobeeetibihuzur je napisao/la:i ovaj vas izmisljaRaonffa je napisao/la:Nemoj ga bolan, starost je to, senilnost, dobar je Tobeti, glavna maskota teme uz bif tekaVirtu4l je napisao/la:Ali kako ponosno postavi tekst, k'o ono 'e sad sam vas'.![]()
Pa je l' moguće.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?
PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
U Skoplju i u Mostaru, obje su završene neriješeno?
PAŠIĆ: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
??sabanovic je napisao/la:Sta vam je plava braco sta ste se husrali da cemo zijanit nisam valjda ja jedini optimista da ih nekako mozemo dobit pa nije sarajevo nikakva ekipa aman zaman nedavno su primili osam komada sta vam je ko da igramo protiv barcelone mozda jesu jaci al u boziju pomoc moze zalutat kakav odbijanac da ih uzmemo 1 0 sa srecom i samo hrabro
SUD JE UTVRDIO!!!!!Raonffa je napisao/la:Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?
PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
PAŠIĆ: Jeste. Bila je i treća utakmica koja se trebala na Koševu namjestiti sa Zvijezdom. Te dvije utakmice su bile smiješne: ja sam pet puta izlazio sâm pred Envera Marića (golman Veleža, op.ur.) i, znajući da je utakmica namještena, šutao loptu nebu pod oblake. Protiv Vardara je isto bila namještena utakmica i ona je bila malo teža. Ja sam bio ubijeđen da smo na obje te utakmice mogli postići minimalno ono što je bilo dogovoreno - neriješen rezultat. Treća utakmica je ona sa Zvijezdom na Koševu, kad je rukovodstvo Zvijezde molilo da namjestimo utakmicu jer bi ih taj bod stavio ispred Partizana, što ja kao kapiten nisam htio. Rekao sam pokojnom Svetozaru Vujoviću: "Ako nismo u stanju da pobijedimo Zvijezdu na Koševu u zadnjem kolu, ne trebamo ni biti šampioni." I pobijedili smo.
Jesi ovo u notepadu pisao?bihuzur je napisao/la:SUD JE UTVRDIO!!!!!Raonffa je napisao/la:Da li se Vama desilo da Vam neko donese kofer para i kaže da treba da malo češće ulijećete u ofsajd, popravljate opremu i budete neprecizni?
Virtu4l je napisao/la:I onda u pokušajima da se izvadi ispadne još gluplji.![]()
deja vu
zvanicno najglupljiPostao/la Virtu4l
Rezultati mog pisanja na ovom forumu se jasno vide.
- Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Ddado je napisao/la:Evo paket maramica, de, obrisi spermu i urin s lica.![]()