FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JoeBleck
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JoeBleck » 08 maj 2019, 00:43

miki_92 je napisao/la:ja sam davno rekao da prodaja Messija ili trampa za Hazarda je jedino rijesenje
Dolazi Mata , problem solved

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 maj 2019, 00:44

I pre nego se ponovo načisto povučem da podsetim opet mog druga @Romaria što sam mu napisao pre 2 godine.......druže moj, evo Messi za mesec dana pune 32 godine. Od 24 do 32 samo (i velikim slovima SAMO) jedna jedina LP......8 godina druže a jedna LP. neko mora biti kriv za to? A on kao vino....što stariji sve bolji ali džabe ;)
Zadnja izmjena: parangal, dana/u 08 maj 2019, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 08 maj 2019, 00:44

Nemate sta pricati koga trwba prodati a koga dovesti... ova ekipa ne dobila ligu prvaka ove godine na poklon i ovi glupani je odbili... niti jedna ekipa koja je prosla grupnu fazu ne bi sebi ovo dozvolila nikad.... pa covjece ludi su igrali bez 2 najbolja igraca,,, jednostavno nasa ekipa je mlitava, nespremna, neagresivna, bezmudna i bojazljiva,,,

Mozemo osvajati ligu jer se liga osvaja protiv manjih klubova i tu messi moze sam povuci i stititi jad ostatka ekipe, dok evo u ligi prvaka lik odigra 5 dobrih utakmica i evo sestu odigra isto dobro ali zakon matematike i postotka kaze da ne mozes svaku zabiti i ostatak ekipe ne treba ni pobjediti nego sacuvati ebenih 3:0 i oni to prokockaju.... bog ti dao da pobjedis 3:0 (nezasluzeno), stvarno ne shvatam kako...
stvarno me ne zanima koga ce prodavati a koga dovoditi iduce godine...
Nek se osvoji liga spanije sto vise puta dok je messi tu a kad on ode cekat cemo 20-30 godina da opet postanemo ozbiljni u bilo kojem takmicenju

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 08 maj 2019, 00:46

Najvise mi je zao Malcoma od sve i jednog igraca.Vise zna i umije od Kutinja i Blekija a nije sanse dobio.
Ono sto sam vidio kod njega je karakter i smjelost.Jako je drzak i lucidan , vjerovatno takav remeti koncept prvom do sebe , pa nazad Stojadinu da uradi roling od 23 minute.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 maj 2019, 00:46

Ajd pa tako.....nek da Bog zdravlja vidimo se kad se opet desi neko veliko čudo.....nadam se pozitivno za promenu :lol: :lol: :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2019, 00:47

jasmin10 je napisao/la:Da sigurno je Messi trazio da sredinu terena drze igraci koji mu ne mogu priliku iskreirat.
Nevjerovartno šta se piše i kakva teza se pokušava postaviti.
Messi je krivac za ispadanja (to je još Romario godinama forsirao tu teoriju), a sad je Messi krivac i za loše transfere, zapravo Messi je kriv što je uopšte u Barceloni :crazy: Dok on ne ode, nema napretka :lol: :tokralju: ovo su neki novi momenti :mrgreen:

Blago nama, kad je Messi glavni krivac.
Dok trpa dobar je svima, jel zakaže jednom u sezoni - odmah mu se svi svežu na vrat....da Bogda Valverde vodio klub još 10 godina, bolje nismo ni zaslužili.
Sad ce se dovesti sjajni Mata i to ce biti taj odlucujuci potez uprave :urnebes:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 maj 2019, 00:49

let3 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Da sigurno je Messi trazio da sredinu terena drze igraci koji mu ne mogu priliku iskreirat.
Nevjerovartno šta se piše i kakva teza se pokušava postaviti.
Messi je krivac za ispadanja (to je još Romario godinama forsirao tu teoriju), a sad je Messi krivac i za loše transfere, zapravo Messi je kriv što je uopšte u Barceloni :crazy: Dok on ne ode, nema napretka :lol: :tokralju: ovo su neki novi momenti :mrgreen:

Blago nama, kad je Messi glavni krivac.
Dok trpa dobar je svima, jel zakaže jednom u sezoni - odmah mu se svi svežu na vrat....da Bogda Valverde vodio klub još 10 godina, bolje nismo ni zaslužili.
Sad ce se dovesti sjajni Mata i to ce biti taj odlucujuci potez uprave :urnebes:
Dat na vrijeme Messija za Hazarda dok ga Real nije uzeo. Prozivati covjeeka koji je izbacio Lyon, Manchester, dao 2 gola Liverpoolu u prvoj utakmici, u drugoj namjestio 3 sanse.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 maj 2019, 00:49

Samo da vas napomenem da je liverpool za klasu bolji od kad su uvalili nama kukavicje jaje za haman 200 milki.Za te pare smo mbappea mogli uzet :oops:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 08 maj 2019, 00:49

Mislim da je Messi kriv za ispadanje jer je imao slobodnjak na 32m a nije zabio.Da jeste , sve bi bilo drugacije.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 maj 2019, 00:50

JoeBleck je napisao/la:Mislim da je Messi kriv za ispadanje jer je imao slobodnjak na 32m a nije zabio.Da jeste , sve bi bilo drugacije.
Kaže moj stari, ako ne zabije ovo prolazi Liverpool, reko nije penal :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 maj 2019, 00:53

mata in puig na posudbu
willian in malcom out

ajmo

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 maj 2019, 00:53

Lillard je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:Mislim da je Messi kriv za ispadanje jer je imao slobodnjak na 32m a nije zabio.Da jeste , sve bi bilo drugacije.
Kaže moj stari, ako ne zabije ovo prolazi Liverpool, reko nije penal :mrgreen:
Vidis da je dobro rek'o :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 maj 2019, 00:56

Da li je ijedan igrac Barcelone osim Messija imao uspješan dribling ?

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 maj 2019, 00:57

let3 je napisao/la: Blago nama, kad je Messi glavni krivac.
Naravno da je krivac......Kriv je što je lojalan klubu, što nije čim je video da se od g*ovana pita ne može napraviti nije otišao već dopušta da koje kakvi glupani pišaju po njemu....isto i u Argentini tako....2 puta je odlazio i ta **** lojalnost ga ponovo vraća da se bruka sa g*ovnima oko sebe.....evo i na leto će ponovo u novu bruku na Copa America sa Pavonom, Seronom, Bigljom, Štigljom i Štangljom i Royom ponovo da se bruka i opet biti jedini krivac....umesto da ladi jajca negde na moru :lol: .....budala hebiga ;)

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 08 maj 2019, 01:01

Messi sam sebe .ebe u Argentini, ne da selektoru da poziva igrace koje treba jer mu se moze. Da si mu jaran i igras u Genoi zvao bi te u repku hehe
A vcrs su englezi imali dosta vise zelje, ziv dokaz je da Henderson odigra tekmu ko Gerrard jer ima volju ogromnu a inace je igrac gola ki.ta
Biskvit, Suarez i Rakitic nisu vise za prve postave. Alba odigrao loptu Messijujer to uvijek radi, da je sutao i ofulao svi bi ga popljuvali zato jer je mogao dodati Meši.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 01:02

Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?
Ili onaj anonimus iz Ajaksa. Kakav bi on autoritet imao u svlacionici pored Albe, Pikea, busketca, Messia...?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 maj 2019, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 maj 2019, 01:02

Pozdrav od mene...biće bolje, valjda :salut:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 maj 2019, 01:06

Evander je napisao/la:Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?
Ma ja, to bi njima ispod casti bilo, a i ne bi ih mogli platiti svakako :kafa:
jbt, sa ovim postom sveo si Barcelonu na nivo Getafea :crazy:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 maj 2019, 01:07

Bobadilla je napisao/la:Messi sam sebe .ebe u Argentini, ne da selektoru da poziva igrace koje treba jer mu se moze. Da si mu jaran i igras u Genoi zvao bi te u repku hehe
A vcrs su englezi imali dosta vise zelje, ziv dokaz je da Henderson odigra tekmu ko Gerrard jer ima volju ogromnu a inace je igrac gola ki.ta
Biskvit, Suarez i Rakitic nisu vise za prve postave. Alba odigrao loptu Messijujer to uvijek radi, da je sutao i ofulao svi bi ga popljuvali zato jer je mogao dodati Meši.
Moram da se vratim.....na koga konkretno misliš? Na Ikardija? Dečko ima dve leve noge.....odigrao par utakmica, bolje da nije i obrukao se načisto.Ti ćeš sada reći ali daje golove u Italiji.....pa daje i Higuain pa šta? Daje i Aguero u Cytiju pa u reprezentaciji ima dve leve. Za drugog ne znam da postoji....podseti me? Kome on to ne dozvoljava da ga pozovu? mada je i to za Ikardija čista budalaština al ajde.... ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 maj 2019, 01:08

let3 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Da li neko zaista misli da bi jedan Klop ili Guardiola dosao danas da vodi ekipu Barcelone?
Ma ja, to bi njima ispod casti bilo, a i ne bi ih mogli platiti svakako :kafa:
jbt, sa ovim postom sveo si Barcelonu na nivo Getafea :crazy:
Koja je njihova filozofija?
Oba su najvece zvijezde svojih ekipa, pod broj jedan.
Oba su neupitni autoriteti.
Za oba, igraci bi poginuli.
Oba zele da drze sve konce u klubu.

Da li to mogu dobiti u Barceloni?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.