FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
evo ti si revnosan staragarda pa nam pojasni svima sta su zajebali? Ocigledno znas vise nego ostali pa podjeli argumente s nama.
Jaha je samo sintagma borbe
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Eo sad cu....Ti ako do sad nisi skonto STA su zajebali nemam ja tebi STA dijelit....Bit ce vama Jaha svakako veliko pojacanje kakvi Ce na ljeto dolaziti...Cim odu ovi neiskusni i zeleni....A pitaj ovdje neke forumase sa boljim zivcima od mene nek' ti u pp napisu okle Jaha strasni iz svatovca i trece il' vec koje lige hop hop pa u LZP....Hitman22 je napisao/la:evo ti si revnosan staragarda pa nam pojasni svima sta su zajebali? Ocigledno znas vise nego ostali pa podjeli argumente s nama.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Zasto bi neko isao iz kluba nije mi jasno osim ako nema vizije za gasenje kluba,a ne vjerujem da ce neko od postojeceg UO pristati da bude dio toga.
Niko od njih nema privremeni boravak u gradu i drzavi pa da mu je svejedno ugasiti . svi zive tu sa svojim porodicama.
Ti imas pravo da volis ili ne volis te da kritikujes ali pricas o visestrukim zajebima koje nisi naveo.
Zasto bi neko isao iz kluba nije mi jasno osim ako nema vizije za gasenje kluba,a ne vjerujem da ce neko od postojeceg UO pristati da bude dio toga.
Niko od njih nema privremeni boravak u gradu i drzavi pa da mu je svejedno ugasiti . svi zive tu sa svojim porodicama.
Ti imas pravo da volis ili ne volis te da kritikujes ali pricas o visestrukim zajebima koje nisi naveo.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Super si Boga mi sve objasnio.... Ubio si argumentima.... Ostao sam bez teksta....Al evo sacekat cemo i ovu LZP pa da vidimo kad se igra ozbiljan fudbal koliko Ce to bodova biti iz 10 meceva....Il' je i to nebitnoHitman22 je napisao/la:ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Samo cu ti reci,svi oni koji su Ditu ugasili,takodjer zive ovdje,i imaju porodice,i zaboli ih ku.rko lijepi za Ditu,ugasise je kao da nikada bila nije.Hitman22 je napisao/la:ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Toliko.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
De bolan stipu ga..... Razmišljanje na nivou djeteta iz osnovne... Cu, nemaju privremeni boravak u gradu.... Ahahahaha...Pa ovo je izmišljeni lik, jbtsolinas je napisao/la:Samo cu ti reci,svi oni koji su Ditu ugasili,takodjer zive ovdje,i imaju porodice,i zaboli ih ku.rko lijepi za Ditu,ugasise je kao da nikada bila nije.Hitman22 je napisao/la:ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Toliko.
Nista ja i nisam trebao objasnjavati nego ti! Navedi nam 1000 sranja kako kazes.staragarda je napisao/la:Super si Boga mi sve objasnio.... Ubio si argumentima.... Ostao sam bez teksta....Al evo sacekat cemo i ovu LZP pa da vidimo kad se igra ozbiljan fudbal koliko Ce to bodova biti iz 10 meceva....Il' je i to nebitnoHitman22 je napisao/la:ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Jaha je izgleda najvece ili ima nesto vece? mozda su trebali pustiti da se ugasi klub,da cijeli grad place nakon Husrefa i Azmira? Sta je to 1000 sranja?
Otisao Kostic jer mu neko obecao 50.000 a nije dao,otisao Fatic cija je minuta igranja kostala 1000 KM,sta od toga?
Samo tvoji istomisljenici zavrsavaju vise od osnovne skole jel?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jarane, nemam ba zivaca se Ovdje ponovo nadjebavat....Te smo mi price i teme 100 puta do sad prezvakali i apsorvirali.... vjeruj.... lp i nek' nam je sretno sutra u bijeljini... Trebat Ce namHitman22 je napisao/la:Nista ja i nisam trebao objasnjavati nego ti! Navedi nam 1000 sranja kako kazes.staragarda je napisao/la:Super si Boga mi sve objasnio.... Ubio si argumentima.... Ostao sam bez teksta....Al evo sacekat cemo i ovu LZP pa da vidimo kad se igra ozbiljan fudbal koliko Ce to bodova biti iz 10 meceva....Il' je i to nebitnoHitman22 je napisao/la:ok Jaha je nebitan sasvim ovdje.bitno je ko je bolji otisao da on dodje? pozicija zadnji vezni i to kao druga rezerva dosao,
Jaha je izgleda najvece ili ima nesto vece? mozda su trebali pustiti da se ugasi klub,da cijeli grad place nakon Husrefa i Azmira? Sta je to 1000 sranja?
Otisao Kostic jer mu neko obecao 50.000 a nije dao,otisao Fatic cija je minuta igranja kostala 1000 KM,sta od toga?
Samo tvoji istomisljenici zavrsavaju vise od osnovne skole jel?
-
- Kontakt:
Samo jos jednom da ponovim da se neki ovdje dice stvarima, u 2017. godini, za koje je sramota.
Samo cu reci da smo mi kar'na velika, u lice i ovdje. Sutra da rikne klub, uz kafu bi diskutovali
Samo cu reci da smo mi kar'na velika, u lice i ovdje. Sutra da rikne klub, uz kafu bi diskutovali

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudino vrati se.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hitman22 je napisao/la:evo ti si revnosan staragarda pa nam pojasni svima sta su zajebali? Ocigledno znas vise nego ostali pa podjeli argumente s nama.
Jaha nije sintagma,Jaha je ostarjelo splovilo ...nije više ni za poslat ga po cigare
DRŽAVA TUZLA!!
- NedostatakZnanja
- Kontakt:
Sretno momcima danas u Bijeljini. Nazalost radim, pa ne mogu ni na tv gledati, jbg. Bodove cekamo
Nadam se samo da igraci nisu kao mi ovdje, pola bi ih pucalo na nas gol kao Nikola Nikic kada je dobio loptom u glavu 
Htio bih jos da podsjetim na pravilo foruma o tjeranju sa foruma i ubjedjivanju da neko nije navijac primjeni mozda neko primjeni i na nekom drugom

Htio bih jos da podsjetim na pravilo foruma o tjeranju sa foruma i ubjedjivanju da neko nije navijac primjeni mozda neko primjeni i na nekom drugom

STOP CENZURI NA PDF FK SLOBODA
#SamoSloboda
#SamoSloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Imali iko da vjeruje u pozitivan rezultat danas....Ja mislim da nam je zijan .... Igrat cemo standardno pickasto sa nekom polubunkericom ne obraćajući puno pažnje STA Ce se u napadu uraditi... Primit cemo kad tad onaj klasični Slobodin gol te cemo tek onda kao nesto pokusati napraviti... Nedovoljno naravno...Onda jos jedan iz kontre za kraj evropskih snova.... Vladika Ce reci poslije utakmice da je to ipak RADNIK i da se ne moze na djecu pritisak stavljati....Daj Boze da debelo grijesim.... Ostalo do kraja sezone rekreativno uz prazan Tusanj i da se koja marka uzme....Mi i velika KRUPA u borbi za nista
Smrdi mi na to da ćemo rano da primimo gol. Možemo ih klepiti samo da Vlado ne izmišlja toplu vodu sa pozicijama 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma haj sta bude bice..
Valja nama zajendo kako god drugovii moji i drugarcie hehe
Valja nama zajendo kako god drugovii moji i drugarcie hehe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.