Jedan lijep komentar iz današnjih SN - Kakvo je to bilo buđenje nogometnog romantizma i demonstracija najsuvremenijeg modernizma. Briljantno, kolosalno. Borussia već godinama igra sjajno, ali kad vidite što su uradili Mourinhu i Kraljevima, to je kao da nazočite reinkarnaciji Lake konjice.
P.S. Izgleda da je Goretzka naš.
Lewat je Bayernov. Sve drugo će me šokirati. Ovo je samo način da se uprava može kasnije opravdati pred navijačima. A Džeki sigurno ne bi dali 7m, jer Džeko nema kredita/zasluga u klubu, a realno je i slabiji od Lewata. Kad bi dali Džeki kao novaku tu paru. šta misliš kako bi reagirali Reus, Hummy ili Gundo koji su toliko dali klubu, a imaju u najboljem slučaju duplo manju plaću.amerosm je napisao/la:Evo sada citam na BILD-u da je prema njihovim informacijama BVB Lewandowskom ponudio novi ugovor po kojem bi zaradjivao 7 miliona € godisnje...Ova informacija treba da Vas raduje, jer kako god se zavrsi ova sapunica oko doticnog, poslata je jasna poruka da je BVB u stanju zadovoljiti apetite kvalitetnih igraca kada je njihova placa u pitanju - ukoliko bi Dzeko htio pristati na ova primanja mislim da se ne bi osjetio manjak kvaliteta kada je napad u pitanju, cak mislim da bi BVB sa Dzekom bio dosta jaci.
Prika a di je Kuba?Lokos19 je napisao/la:
......................dzekson
....schürle.............................reus
.........................illy