Upravo tako.Rokoko87 je napisao/la:Ja mislim da je loša taktika najveći uzrok Nadalovog današnjeg poraza, a ne umor

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Upravo tako.Rokoko87 je napisao/la:Ja mislim da je loša taktika najveći uzrok Nadalovog današnjeg poraza, a ne umor
Ovo bi bilo ok da upravo ti to isto ne radis na "bh tenis" podforumu, posebno kad Damir izgubiRafaGarros9 je napisao/la:
Ovo su oni @Effe sto o tenisu nemaju blage veze pa dodju samo ovako kad neko izgubi da napisu neku glupu recenicu.
.
Daj decko budi malo konkretniji ccc sta si htio reci...Mozda hoces da kazes da sam bio ponovo u pravu kad sam rekao da ce ga Sela otresti kao sljivu kao sto je i bilo...mozda to sto kazem da je decko bezobrazan,nekulturan sto igra za pare i za kladionicu sto predaje meceve par poena prije kraja...sto uvijek kazem kako ce biti na njegovim mecevima i rutinirano pogodim jel te to muci decko...hm59 je napisao/la:Ovo bi bilo ok da upravo ti to isto ne radis na "bh tenis" podforumu, posebno kad Damir izgubiRafaGarros9 je napisao/la:
Ovo su oni @Effe sto o tenisu nemaju blage veze pa dodju samo ovako kad neko izgubi da napisu neku glupu recenicu.
.
Tucaće ga Nole analno na suvoEdin TM87 je napisao/la:Jel vrijeme za Murrayevu dominacija![]()
29 vezanih pobjeda, sutra sve osim 2:0 za Andya je upset. Verdasco steta sto je bolid i sto onakve udarce nije pretvorio titule.
Dajes sansu Novaku zato sto nije GS?Izgleda da ti slabo ovo pratis zadnjih godinaRafaGarros9 je napisao/la:Danas u Dohi po meni sve otvoreno,sanse za pobjedu jednog i drugog 50/50 a kad bi morao dati nekom prednost za pobjedu msm da bih ipak dao Novaku samo zato sto nije GS a tad bi bilo obrunuto.Ni jedan ni drugi nisu dobro otvorili sezoru ili ulaze s rezervom i uvjezbavanjem ali ostaje nam da vidimo i danas i AO...
Idemo Endy po pobjedu danas...
Dimi je igrac koji ima sve udarce,ali nema glavu **** ga.Ipak,ne bi me cudilo da u kasnim dvadesetim pocne radit s nekim strucnjakom i tad procvjeta.Nesto slicno kao Wawrinka.Effenberg je napisao/la:Imal iko da je vjerovao da ce Dimi do finala dobaciti osim mene ovdje? Puno ga se osporava zbog neke proslosti a momak je doktor i za nekakve Puljeje i Zvjerove!
Riza bi ga mogo oglabat u finalu i pretvorit se u sushi.
zverev je zvijer. budući gs šampion. u nizu. jer nije plačipička ko dimi niti je kreten ko nik.. već mentalitet šampionaEffenberg je napisao/la:Imal iko da je vjerovao da ce Dimi do finala dobaciti osim mene ovdje? Puno ga se osporava zbog neke proslosti a momak je doktor i za nekakve Puljeje i Zvjerove!
Riza bi ga mogo oglabat u finalu i pretvorit se u sushi.
Zverev sve ima, udarce ima da probije svakoga, a i zna se braniti, za svoju visinu se kreće odlično. Borna dok ne popravi fh ne može dominirati, nema udarce niti jedan vrhunski da bi dominirao. Tu je mogao biti bh ali je i on pao u zadnje vrijeme.TrollsRoyce je napisao/la:Zverev mora dominirati,kada dobije jos na snazi,tesko ce ga iko dobijati,mada u sta se tenis pretvorio,ne bi me cudilo da se Coric nauci braniti i trcati kao ovi sada,i on zavlada tenisom,takav je to sport postao,sve ide na snagu.
darker10 je napisao/la:Dajes sansu Novaku zato sto nije GS?Izgleda da ti slabo ovo pratis zadnjih godinaRafaGarros9 je napisao/la:Danas u Dohi po meni sve otvoreno,sanse za pobjedu jednog i drugog 50/50 a kad bi morao dati nekom prednost za pobjedu msm da bih ipak dao Novaku samo zato sto nije GS a tad bi bilo obrunuto.Ni jedan ni drugi nisu dobro otvorili sezoru ili ulaze s rezervom i uvjezbavanjem ali ostaje nam da vidimo i danas i AO...
Idemo Endy po pobjedu danas...
Nije se dobro izrazio, htio je reći da je Džumhur bezobrazandarker10 je napisao/la:Pa za Djokovica je 8-2 na slamovima,a Murray ga nije dobio na GS od 2013. tako da ne vidim kako Djokovicu dajes sansu samo zato sto nije GS.
Naravno da se moze gledati, recimo ja uzivam u ovom tenisu, mentalna borba u poenima izmedju njih dvojice je nesto fascinantno.TrollsRoyce je napisao/la:I ovo neko moze gledati ? Prebacio sam nakon prva 2 gema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.