Pa kako je krenulo necemo jos dugo
Jednu polusezonu
Pa kako je krenulo necemo jos dugo
Ne bi se ja kladio da ce Igmanu uopste trebati pomoc. Svakako ako zatreba treba ih pustiti, a gurati austro-ugarske klubove poput Zeljeznicara u provaliju.Espiritosanto je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:32Ma pustit Igmana, treba nam jedan naš klub u ligi za kasnije ako zatreba.Imamo dovoljno bodova isto ti bio drugi ili četvrtiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:26Podanicki klub kroz citavo svoje postojanje. Sreca njihova pa ce posteni Velez namlatit Igmana sljedece kolo. Guzicu i nama trebaju ljubitjurisicduska je napisao/la: ↑10 dec 2023, 13:24
Vidis da su počeli posjećivati čelnike saveza znaju oni da pošteno u ligi ne mogu opstat.![]()
Treba je preimenovati u ispadanje iz lige aktuelnolet3 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:00Normalno da ce o Zelji najvise pisati ovdje, nista neobicno i treba tako, ali je red da se pomjeni naziv teme.
Ko fol naziv Premier liga - aktuelnonidje veze.
Ja sam fakat kontao da ti imaš bar malo mozga. Čuj daj sliku sa zapada
jurisicduska je napisao/la: ↑10 dec 2023, 14:59To su te vaše deluzije.
Pišu ljudi jer imaju o čemu pisati. Vi na pogrešno dosuđen faul na centru napišete 45 stranica. Pusti šuplju.
Trenutno je najaktualnija tema lige hoćete li vi ispasti ili nećete. To sto ljudi pričaju ne mijenja činjenicu da ste 3 boda do zone opstanka a da vam sliejdece 4 utakmice idu
Gosk (a) dobio vas kući
Zrinjski (h) najneugodniji protivnik Lige
Siroki (a) redovne ste mušterije
Sarajevo (h) - tu možete zbog tradicije do boda
Ekipa koja je 11 nakon 22 kola po Bergerovoj tablici ima jako nezgodan raspored i objektivno vi ovakvi kakvi jeste jedva možete izboriti opstanak a ako promijenite 15 igrača s tim finansijama tek ga onda nećete moći izboriti , svi drugi će bar bit uigrani i na okupu duže vrijeme.
Tako da opusti se, dovi, lobirajte u savezu da vam svirnu 2-3 penala protiv Goska i uživaj.
Ako te tješi slijedece godine neće se moći pisat o vama bar na Premijer liga podforumima. Biće prepucavanja sa Čelikom Stupcanicom Famosom
Treba promijeniti naziv u "Ismijavanje NK Željezničar - trenutni premijerligaš".let3 je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:00Normalno da ce o Zelji najvise pisati ovdje, nista neobicno i treba tako, ali je red da se pomjeni naziv teme.
Ko fol naziv Premier liga - aktuelnonidje veze.
Nece ih ni ovdje biti vise. Ko nije pratio temu Zeljeznicar nakon Veleza, ne zna sta je propustio. Banovi sijevali sa svih strana, apsolutno ludilo, rijecima Velida Spahe.jurisicduska je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:04Pisali bi ljudi o Zrinjskom - Zrinjski ostvario historijski rezultat ne možeš ih zajebavat
Pisali bi o Velezu ljudi u tip top formi prave stadion sebi sami Mamić im ušao u klub dobro im ide
Pisali bi o nama (pišu naravno jer nam ne ide bas najbolje ali nije crnilo , od nas su očekivanja dupla kruna sve ostalo je neuspjeh )
Pisali bi o Borcu ne isplati se znamo svi zašto
Ostali klubovi ni nemaju navijača na forumu , sem vas , a kod vas ima materijala da se piše čega se god uhvatiš za ismijavanja je. Od prevodioca do rezultata preko travnjaka , para, dugova. Niko vam kriv nije.
Ne vi valjda očekujete da mi sami sebe sprdamo na ovoj temi šta li![]()
Na sadrzaj mislis onu koreografiju Kosova ili?Miljacka je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:04Ja sam fakat kontao da ti imaš bar malo mozga. Čuj daj sliku sa zapadaPa nije utakmica na zapadu genije, valjda je tačno iza ovog fotografa i navijači su okrenuti prema terenu.
Kakav maloumnik grob te yebo.![]()
Po čemu je to razlika u kvaliteti? Po tome što su Manijaci aktivniji na ulici? Slažem se, prednjače Manijaci. Po brojci na utakmicama, sadržaju na tribini i svemu ostalom vezanom za tribinu prednjače Horde.
Horde prednjaceMiljacka je napisao/la: ↑10 dec 2023, 15:04Ja sam fakat kontao da ti imaš bar malo mozga. Čuj daj sliku sa zapadaPa nije utakmica na zapadu genije, valjda je tačno iza ovog fotografa i navijači su okrenuti prema terenu.
Kakav maloumnik grob te yebo.![]()
Po čemu je to razlika u kvaliteti? Po tome što su Manijaci aktivniji na ulici? Slažem se, prednjače Manijaci. Po brojci na utakmicama, sadržaju na tribini i svemu ostalom vezanom za tribinu prednjače Horde.
Kako vi debili nekontate da je vecina raje dosla nakon pocetka utakmice?
Trenutno korisnika/ca: laszlo, TylerBurey, Varijantas8 i 25 gostiju.