Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la kad_kako » 20 apr 2013, 18:21

bruslee je napisao/la:vi svašta vjerujete čuj bježe nam 6 sahata :lol: pa ja imam rođaka u ameriki i kad god ga nazovem on radi znači ko i kodnas je sahata daje tako oni bi prije pogodli kladijonicu i kodnas bi tek bilo kasnije a kako bi mi to znali koji je rezultat ako je počelo eventualno je desetak minuti razmak ostalo nemoguće,mirza je večeras rezerva ali dadnuće jedno 10 koš pojena i koji skok.
ahahahaha jarane kako ti baratas internetom, to mene cudi. :lol:
Postovanje treba zaraditi.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 20 apr 2013, 18:25

ma to je nedimko, šta se čudite hahahhaha gigant najveći :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 apr 2013, 18:28

Udarnik,,

" onclick="window.open(this.href);return false;

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 20 apr 2013, 19:40

bruslee je napisao/la:vi svašta vjerujete čuj bježe nam 6 sahata :lol: pa ja imam rođaka u ameriki i kad god ga nazovem on radi znači ko i kodnas je sahata daje tako oni bi prije pogodli kladijonicu i kodnas bi tek bilo kasnije a kako bi mi to znali koji je rezultat ako je počelo eventualno je desetak minuti razmak ostalo nemoguće,mirza je večeras rezerva ali dadnuće jedno 10 koš pojena i koji skok.
:mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 apr 2013, 20:14

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koji car. Ne znam jesil ozbiljan, ali ako trolaš aferim, kapa do poda :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 20 apr 2013, 21:23

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 21 apr 2013, 00:40

hahahaha Nedimko is back!! :mrgreen:

Nisam pisao na temi u zadnje vrijeme, ali redovno gledam tekme. Mirza solidno odradio minute u ove zadnje dvije utakmice, a sto se tice cijele sezone, ja sam licno zadovoljan. Jos nisam trazio statisticke podatke o njegovoj igri vezane za cijelu sezonu, ali ono sto sam vidio na parketu mi je dosta. Mozda je trebao igrati vise ledjima prema kosu kada je dobivao priliku, ali ostalo je sasvim solidno odradio. Imao je nekoliko partija za pamcenje, nekoliko za zaborav i to je to. Ostalo odradio korektno i uvjeren sam da ce tek sljedece sezone moci pokazati sav svoj talenat.

PO je vec poceo, a Netsi ce za protivnike imati Bullse. Da je tu Rose, msm da bi Chicago bio apsolutni favorit, a ovako bih ipak dao blagu prednost Netsima. Medjutim, tesko je za predvidjeti ko ce slaviti u ovom dvomecu, ali pobjednik svakako ide na Miami (ako sam dobro upratio) tako da tu vec zavrsavaju takmicenje.

Mirza ce sigurno dobiti koji minut i u PO, ali ne vjerujem da ce to biti neka ozbiljnija minutaza. Igrat' ce u "garbageu" ili u slucaju povrede Humpa ili Redze, mada ni tada nije sigurno jer ce PJ radije koristiti Blatchea na 4 nego Mirzu.

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 21 apr 2013, 01:15

kad je tekma i uoliko?

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 21 apr 2013, 01:17

mirzaaaaa je napisao/la:kad je tekma i uoliko?
Za 45 minuta. Neka te. :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 apr 2013, 01:38

jel prenosi jos neka tv kuca osim ESPN (15W) :?: :?:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 apr 2013, 01:42

Rodjendanska torta i nekoliko, nadam se, dobrih Mirzinih minuta. Sretno majstore! Na moju zalost, mislim da ce proci Chicago. Noah ne igra.
Sport je lijek za tijelo i duh.

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 21 apr 2013, 01:42

nele-BHF je napisao/la:
mirzaaaaa je napisao/la:kad je tekma i uoliko?
Za 45 minuta. Neka te. :)
ma nespava mi se veceras tako da sam tu, samo nam nabaci kakvih linkova

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 21 apr 2013, 01:50

storm_raider je napisao/la:Rodjendanska torta i nekoliko, nadam se, dobrih Mirzinih minuta. Sretno majstore! Na moju zalost, mislim da ce proci Chicago. Noah ne igra.
Tebi rođendan?

Ako jeste onda sve najbolje brate...

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 21 apr 2013, 01:55

storm_raider je napisao/la:Rodjendanska torta i nekoliko, nadam se, dobrih Mirzinih minuta. Sretno majstore! Na moju zalost, mislim da ce proci Chicago. Noah ne igra.
igra Noah ..

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 apr 2013, 01:59

"Chicago Bulls center Joakim Noah said he will warm up and try to play in Game 1 of the Eastern Conference quarterfinals against the Brooklyn Nets on Saturday night..." Game decision... vidjecemo.

Jeste nele, hvala ti. :) Bujrum!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 apr 2013, 02:01

Da bi ovo kako docekat' vise... :/
Gledam Mirzu kad god mogu. Najveci dio tih utakmica odgledam, ne komentarisuci na forumu, vec eto, samo posmatram. Inace, slabo sta pisem (nema se vremena :roll: ), dok citam sve sa ovog pdfa. Ima onih koji pisu svakakve gluposti, koji su uletili na forum samo da psuju, pisu razne nebuloze, Mirzini vjerni fanovi. :?
Ne znam, pratim cijelu Mirzinu karijeru, kako reprezentativnu, tako i klupsku. U prethodnim godinama Mirzinog igranja na najvisem nivou evropske kosarke, mislim da nije bilo utakmice koja se mogla gledati (bilo kako, stream - arena sport), a da je nisam gledao. Svi koji ga duze vremena pratimo, znamo njegove kvalitete, tako da ovim, ne znam ni kako ih nazovem, koji dodju da "podgriju" Mirzinu "losu" partiju stvarno ne pali. Ja se uopste ne nerviram zbog toga. Treba imati na umu da je nas Mirza tek prvu sezonu tu, igra toliko razlicitu kosarku od one u Evropi. Mnogi od njih su imali i vise nego tesku adaptaciju. Po meni ovo nimalo nije lose (cak odlicno), uzimajuci u obzir sve.
Igra u nakaradnoj ekipi na celu s istim takvim trenerom, svako po svom' sto se kaze. Siguran sam da bi puno vise toga "dao" u nekoj drugoj ekipi, ne mora biti losija od Netsa. Mirza ima kvalitet, samo onaj, nazovi trener, ne zna da ga upotrijebi, da iskoristi to. Ne mozemo ga porediti sa Kardashianom, kolko je on godina vec tu. Ma da je na tribinama bio, puno znaci. Iako ni sada, nista bolji nije.
U svakom slucaju, Mirzi zelim puno srece, da pokaze ono zbog cega i jeste u najjacoj kosarkaskoj ligi, da pokaze svoj potencijal, ono sto najbolje zna da radi.
Izdržati, to je temelj vrline!

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 21 apr 2013, 02:04

slika

Sarah <3

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 apr 2013, 02:06

Nek' je sretan i od mene. Da ti Bog da zdravlje prije svega, ostalo ce sve biti ako Bog da. :) I eto, da jos bude postova koje je uzivanje citati. :D
Izdržati, to je temelj vrline!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 apr 2013, 02:08

rogeRF je napisao/la:
Nek' je sretan i od mene. Da ti Bog da zdravlje prije svega, ostalo ce sve biti ako Bog da. :) I eto, da jos bude postova koje je uzivanje citati. :D
Hvala prijatelju. Ma neka Mirza zaigra samo, bice i postova. :)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2013, 02:08

http://www.firstrow1.eu/watch/182196/1/ ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;

@Storm_Raider
Sretan rodjendan i sve najbolje, ponajvise zdravlja!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.