što se trenera tiče allegriju je izgleda pedala. spominje se tasotti kao nasljednik ili barem privremeno riješenje dok je dao zeleno svijetlo gallianiju u vezi guardiole
@Ado ne rise
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nema nigdje boljeg napadaca.senad_flamin je napisao/la:Smeta im nego mu svi ližu guzicu jer nemaju boljeg napadača.
Galamio je na Muntaria koji je bio 2 metra ispred njega sam ,a ovaj se uzeo okretati izmedju dvojice.
pa kako neću tema je milan a ne ibra. mene lično boli qita za ibru. dok trpa golove mogu to prežvakati. on je bio juventino a nakon toga interista i prije svega je plaćenik. a već sam objašnjavao x puta ovdje šta i kako i mrsko mi je opet. a prvi gol je sretan bio i nije asistencija uopće dok je drugi pao dok ovi sebi još nisu došli. koliko je strašan igrač vidi se i kad igra loše zabije po gol ili dva uz koju asistenciju. kakav bi tek bio kad bi se trudio i trčao??A_d_0 je napisao/la:Ado ne rise? Jesam li ja nesto pogresno rekao? Ako jesam ti mi to predoci. Cuj kad lose igra, a frajer zasluzan najvise za prvi gol i zabio drugi kako samo on moze zabit na svijetu. I kaze los, il kaze dere se na saigrace. Pa i treba se derat kad onaj Mesbah ne moze more s broda pogodit a ne 16 metara u centarsutu. Sto se ne dere na Cassana? Zato sto Cassano zna. Ima pravo da prica, jer je najbolji i ako to ne smeta treneru, direktoru, vlasniku sta vama ima da smeta?
Ibrahimovic nije Milan. Normalno da voli Milan ko klub a ne zbog njega, on je dosao prije 2 godine. Al Ibrahimovic nikad nije bio borben igrac, pa je smijesno da neko ocekuje trku,klizece i sl. od njega a covjek u 30-im godinama. Al on odradi i sto on treba a bgm i sto drugi trebaju vrlo cesto. Zna i namjestit a i zabit. A ove 2 godine on je 80% Milana, pa ti shvati kako hoces. Nikad nije povrijedjen, najbolji je strijelac, cesto asistent. Meni je to dosta da mu nikad nista ne kazem sto se tice Milana. Sta je prije bio ne interesuje me. On danas kad zabije gol, taj gol se broji Milanu.baresi#6 je napisao/la:pa kako neću tema je milan a ne ibra. mene lično boli qita za ibru. dok trpa golove mogu to prežvakati. on je bio juventino a nakon toga interista i prije svega je plaćenik. a već sam objašnjavao x puta ovdje šta i kako i mrsko mi je opet. a prvi gol je sretan bio i nije asistencija uopće dok je drugi pao dok ovi sebi još nisu došli. koliko je strašan igrač vidi se i kad igra loše zabije po gol ili dva uz koju asistenciju. kakav bi tek bio kad bi se trudio i trčao??A_d_0 je napisao/la:Ado ne rise? Jesam li ja nesto pogresno rekao? Ako jesam ti mi to predoci. Cuj kad lose igra, a frajer zasluzan najvise za prvi gol i zabio drugi kako samo on moze zabit na svijetu. I kaze los, il kaze dere se na saigrace. Pa i treba se derat kad onaj Mesbah ne moze more s broda pogodit a ne 16 metara u centarsutu. Sto se ne dere na Cassana? Zato sto Cassano zna. Ima pravo da prica, jer je najbolji i ako to ne smeta treneru, direktoru, vlasniku sta vama ima da smeta?
25 - Ibrahimovic has now scored 25 goals in this campaign, equalling his personal best in a Serie A season (for Inter in 2008/09). Bomber
uostalom nebitno ova pobjeda je već rekao sam nažalost gotovo i nebitna.
Al ni on ne zna kako je ovu zadnju dvojicu prosaobaresi#6 je napisao/la:ma ko šiša ibru nocerino kralj 10. gol i to samo u ligi a plaćen 500 hiljada eura, i to KAKAV gol. uzima loptu na centru i prelazi kompletnu odbranu i u stilu ronaldinja postiže gol

činjenica je da su milanu poništena 3-4 čista gola ove sezone, 3 apsolutno čista. bez nekih slobodnih sudijskih uvjerenja kamera i sl. gluposti. to bi gotovo sigurno značilo +6 bodova.Sacchi: "I believe that Allegri has gotten the most of out Milan this season, because he has always had 10-12 players out with injuries."
0.69 - Cassano has the 2nd best assists per game ratio amongst the top-5 European leagues this season, behind Di María (0.71). Fantantonio
Antonio Nocerino is the first midfielder to score 10 goals in this Serie A season. Jewel
Allegri: "I will also be the coach of Milan in the next season. I'm 100% sure about that."
"Berlusconi told me again this morning that he's satisfied with my work, and I don't think that he also needs to say it publicly."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.