AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 15:59

nažalost bojim se da ako ovako ostane da je ovo pirova pobjeda. juve već vodi 0-2. ne vidim da je nekako moguće da se to stigne.
što se trenera tiče allegriju je izgleda pedala. spominje se tasotti kao nasljednik ili barem privremeno riješenje dok je dao zeleno svijetlo gallianiju u vezi guardiole :(

@Ado ne rise ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 apr 2012, 15:59

zašto nekog hvalit uvijek kad to ne zaslužuje ? Kad je dobar-dobar je ;) danas je loš al takav je igrač da i u takvom raspoloženju može dati golčinu. Ja samo ne znam do kad će svi trpiti njegovu galamu na saigrače u situaciji kad on izgubi loptu i gdje mu niko nije kriv,ima opciju za dodat nekom al' neće .
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 apr 2012, 16:01

Ado ne rise? Jesam li ja nesto pogresno rekao? Ako jesam ti mi to predoci. Cuj kad lose igra, a frajer zasluzan najvise za prvi gol i zabio drugi kako samo on moze zabit na svijetu. I kaze los, il kaze dere se na saigrace. Pa i treba se derat kad onaj Mesbah ne moze more s broda pogodit a ne 16 metara u centarsutu. Sto se ne dere na Cassana? Zato sto Cassano zna. Ima pravo da prica, jer je najbolji i ako to ne smeta treneru, direktoru, vlasniku sta vama ima da smeta?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 apr 2012, 16:03

Smeta im nego mu svi ližu guzicu jer nemaju boljeg napadača.

Galamio je na Muntaria koji je bio 2 metra ispred njega sam ,a ovaj se uzeo okretati izmedju dvojice.
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 apr 2012, 16:04

senad_flamin je napisao/la:Smeta im nego mu svi ližu guzicu jer nemaju boljeg napadača.

Galamio je na Muntaria koji je bio 2 metra ispred njega sam ,a ovaj se uzeo okretati izmedju dvojice.
Nema nigdje boljeg napadaca.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 16:08

A_d_0 je napisao/la:Ado ne rise? Jesam li ja nesto pogresno rekao? Ako jesam ti mi to predoci. Cuj kad lose igra, a frajer zasluzan najvise za prvi gol i zabio drugi kako samo on moze zabit na svijetu. I kaze los, il kaze dere se na saigrace. Pa i treba se derat kad onaj Mesbah ne moze more s broda pogodit a ne 16 metara u centarsutu. Sto se ne dere na Cassana? Zato sto Cassano zna. Ima pravo da prica, jer je najbolji i ako to ne smeta treneru, direktoru, vlasniku sta vama ima da smeta?
pa kako neću tema je milan a ne ibra. mene lično boli qita za ibru. dok trpa golove mogu to prežvakati. on je bio juventino a nakon toga interista i prije svega je plaćenik. a već sam objašnjavao x puta ovdje šta i kako i mrsko mi je opet. a prvi gol je sretan bio i nije asistencija uopće dok je drugi pao dok ovi sebi još nisu došli. koliko je strašan igrač vidi se i kad igra loše zabije po gol ili dva uz koju asistenciju. kakav bi tek bio kad bi se trudio i trčao??

25 - Ibrahimovic has now scored 25 goals in this campaign, equalling his personal best in a Serie A season (for Inter in 2008/09). Bomber

uostalom nebitno ova pobjeda je već rekao sam nažalost gotovo i nebitna.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 apr 2012, 16:15

baresi#6 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ado ne rise? Jesam li ja nesto pogresno rekao? Ako jesam ti mi to predoci. Cuj kad lose igra, a frajer zasluzan najvise za prvi gol i zabio drugi kako samo on moze zabit na svijetu. I kaze los, il kaze dere se na saigrace. Pa i treba se derat kad onaj Mesbah ne moze more s broda pogodit a ne 16 metara u centarsutu. Sto se ne dere na Cassana? Zato sto Cassano zna. Ima pravo da prica, jer je najbolji i ako to ne smeta treneru, direktoru, vlasniku sta vama ima da smeta?
pa kako neću tema je milan a ne ibra. mene lično boli qita za ibru. dok trpa golove mogu to prežvakati. on je bio juventino a nakon toga interista i prije svega je plaćenik. a već sam objašnjavao x puta ovdje šta i kako i mrsko mi je opet. a prvi gol je sretan bio i nije asistencija uopće dok je drugi pao dok ovi sebi još nisu došli. koliko je strašan igrač vidi se i kad igra loše zabije po gol ili dva uz koju asistenciju. kakav bi tek bio kad bi se trudio i trčao??

25 - Ibrahimovic has now scored 25 goals in this campaign, equalling his personal best in a Serie A season (for Inter in 2008/09). Bomber

uostalom nebitno ova pobjeda je već rekao sam nažalost gotovo i nebitna.
Ibrahimovic nije Milan. Normalno da voli Milan ko klub a ne zbog njega, on je dosao prije 2 godine. Al Ibrahimovic nikad nije bio borben igrac, pa je smijesno da neko ocekuje trku,klizece i sl. od njega a covjek u 30-im godinama. Al on odradi i sto on treba a bgm i sto drugi trebaju vrlo cesto. Zna i namjestit a i zabit. A ove 2 godine on je 80% Milana, pa ti shvati kako hoces. Nikad nije povrijedjen, najbolji je strijelac, cesto asistent. Meni je to dosta da mu nikad nista ne kazem sto se tice Milana. Sta je prije bio ne interesuje me. On danas kad zabije gol, taj gol se broji Milanu.

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 29 apr 2012, 16:39

Vi kazete Ibra juventino, interista itd! Pa ljudi on je samo profesionalac odradi ugovor kako treba i Čao đaci!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 16:52

ma ko šiša ibru nocerino kralj 10. gol i to samo u ligi a plaćen 500 hiljada eura, i to KAKAV gol. uzima loptu na centru i prelazi kompletnu odbranu i u stilu ronaldinja postiže gol :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 apr 2012, 16:54

baresi#6 je napisao/la:ma ko šiša ibru nocerino kralj 10. gol i to samo u ligi a plaćen 500 hiljada eura, i to KAKAV gol. uzima loptu na centru i prelazi kompletnu odbranu i u stilu ronaldinja postiže gol :lol:
Al ni on ne zna kako je ovu zadnju dvojicu prosao :lol: :lol: :lol:

A jest los Ibraaaaa

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 29 apr 2012, 16:55

Cassano,Nocerino :shock:

Eto Ibra 2 gola 8-) bez truda :lol:

EDIT:Nocerino ili Ronaldinho jedno te isto :D
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 16:57

i ne dao gol i ja bi ga dao nakon one asistencije cassana :lol:
fantonio igra odlično kada uzmemo sve u obzir. on i boa su itekako falili ove sezone.
evo šta se desi kad allegri ima neki izbor u rosteru iako je i danas falila kompletna zadnja linija. a ti berlusconi zatvori oči i ne vidi u čemu je zaista problem i dovedi onog klauna guardiolu da igra kita kata fudbal :roll:

forza milan, io ci credo!!!

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 apr 2012, 18:20

Cassano šuta Ibru :P :lol:

slika

Nocerino ljubi grb 8-) 8-) 8-)

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 18:36

nocerinho :lol:
ako neko naleti na njegovu golčinu na yt da pošalje evo tražim da zezam frenda juventina :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 29 apr 2012, 18:37

Evo ga 8-)

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 18:42

hvala care 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 29 apr 2012, 18:49

Sacchi:"Muntari's goal? Well they were given a lot of penalties."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 19:09

a vala i vi te penale spominjete ko pijani. od svih penala koji su suđeni za milan 2 su sumnjiva, boateng gdje je kontakta bilo a ovaj teatralno pao i još 1 ne sjećam se tačno. ovo ostalo apsolutno regularno ali hajmo udarati nek se samo udara nebitno šta. ne smijemi ni da pomislim šta bi se desilo da je juventusu poništeno jedno 3 gola u važnim utakmicama, kakav bi tek ovdje spamfest bio :oops:
Sacchi: "I believe that Allegri has gotten the most of out Milan this season, because he has always had 10-12 players out with injuries."
činjenica je da su milanu poništena 3-4 čista gola ove sezone, 3 apsolutno čista. bez nekih slobodnih sudijskih uvjerenja kamera i sl. gluposti. to bi gotovo sigurno značilo +6 bodova.
po meni milan je scudetto izgubio sa onim blackoutom počevši sa onim remijem sa cataniom, porazom od fiorentine i remijem sa bolognom. kada se uzme u obzir koliko su ključni igrači propustili mečeva radi povreda može se reći da je allegri uradio lavovski posao. samo se u ove 2-3 utakmice vidi koliko cassano fali a još kad se tu doda i gattuso i danas vrlo dobri boateng onda se vidi koliko je ovaj milan zaista jak i bez svih tih silnih igrača i dalje u igri za scudetto i među 8 najboljih timova u ligi prvaka ;)
0.69 - Cassano has the 2nd best assists per game ratio amongst the top-5 European leagues this season, behind Di María (0.71). Fantantonio

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 apr 2012, 21:14

@baresi

Da imao bi Milan +6 mozda? (bodova) ali i Juventus je ostećen u nekim utakmicama (takodjer bi imao više bodova. mozda? ;), i jedni i drugi su negdje osteceni negdje pogurani, najveći je problem jer je Alegri jadnik i ne zeli priznati da je Juventus zasluzeno prvi, nego i dalje prica o Muntarijevom golu, pa Chievo i Fiorentina mu drze lekciju i on i dalje prica o Muntarijevom golu :roll: , jednostavno postao je dosadan. Prosle sedmice prica kao da desiće se nešto u Novari :roll: mislim da bi bilo dobro da se smiri inače bi ovo moglo biti kobno za njega.

Ne zelim ovdje da ponovo krene ubjeđivanje koje više oštećen, jer to je do sad 1000 puta ispričana priča.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 29 apr 2012, 21:28

pa koji onda smisao tvojeg posta? mi ovdje ne govorimo o sumnjivom penalu da li je suđen ili ne govorimo o ČISTIM poništenim golovima. i ne kontam što se opet vraćaš na allegrija, prežvakano i skontali smo i mi već ali izgleda vama više smeta jer ono što govori je istina :roll:
Antonio Nocerino is the first midfielder to score 10 goals in this Serie A season. Jewel
Allegri: "I will also be the coach of Milan in the next season. I'm 100% sure about that."
"Berlusconi told me again this morning that he's satisfied with my work, and I don't think that he also needs to say it publicly."

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.