Taman dobro da dodje bit će vas 21moRAja je napisao/la:Vidi bekica lafo smeta mu komunizam i petokraka a "druze". Ma bolan ti si Velezovac nas. Nego u nedjelju slobodno dodji na pravu tribinu znam i ja da ti je pun k.... seljakluka tamo
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ne gine vam 2. liga, kad vam kapiten Mile hat trick uvali, hehehehe.
dosadni ste vise sa marinom bogdanom on uopce ne dolazi na tribinu stajanje a da dodje ultrasi bi ga izbacili istog trenutka,nego malo manje se kurcite mogli bi vi prosle godine ispast ko sloboda pa eto koliko ste retardiran klub dali ste gosku bodove a izbaciji "svoju" slobodu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
st aje ovo, ima neko ko nama zeli pobjedu u tom susretustaragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svaka cast za komentar pa nek vam opet zapale autobus i daju vam degeneke,razumijemo da je lakse volit takve nego one koji su svako gostovanje dosli s cvijecem na spomenik poginuloj omladini tuzle. Sreca pa imam mnogo prijatelja tuzlaka mislio bi da su svi kao tistaragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
konjicanin01
- Kontakt:
ajde bola ne sekiraj se sto vam gosk ispada,vitez ce popunit kvotu rvatskih klubovawerly je napisao/la:dosadni ste vise sa marinom bogdanom on uopce ne dolazi na tribinu stajanje a da dodje ultrasi bi ga izbacili istog trenutka,nego malo manje se kurcite mogli bi vi prosle godine ispast ko sloboda pa eto koliko ste retardiran klub dali ste gosku bodove a izbaciji "svoju" slobodu.
Lani se Velez prodao za male pare tom istom Gosku normalno da se kao klub i oni i Zeljo gade tuzlacima.
Momak je samo pisao o ugledu kluba a ne o navijacima tj. Huliganima...npr velez je sretan jer nema tih problema huliganstva jer da bi imao huligane moras prvo imati navijace!
Momak je samo pisao o ugledu kluba a ne o navijacima tj. Huliganima...npr velez je sretan jer nema tih problema huliganstva jer da bi imao huligane moras prvo imati navijace!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
lupas bezveze...mijesas politiku,rat i sport...a to sta misle tuzlaci ces se aBd uvjerit vec sljedece sezone..bar se iskreno nadam...a poslije onoga od prosle sezone ako si mislio da neko ovdje jos gaji neke simpatije prema vam...e pa morat cu te razocarat jarane...grdno si se z.a.j.e.b.omoRAja je napisao/la:Svaka cast za komentar pa nek vam opet zapale autobus i daju vam degeneke,razumijemo da je lakse volit takve nego one koji su svako gostovanje dosli s cvijecem na spomenik poginuloj omladini tuzle. Sreca pa imam mnogo prijatelja tuzlaka mislio bi da su svi kao tistaragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 20 maj 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
A jeste se nasli Amire ti i slana garda , treceg vam nema po pameti 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a ti kao glumatas nekog intelektulaca pa ces nekom nesto objasnit..ne rise,sviju tiANTIFA ! je napisao/la:A jeste se nasli Amire ti i slana garda , treceg vam nema po pameti
staragarda je napisao/la:lupas bezveze...mijesas politiku,rat i sport...a to sta misle tuzlaci ces se aBd uvjerit vec sljedece sezone..bar se iskreno nadam...a poslije onoga od prosle sezone ako si mislio da neko ovdje jos gaji neke simpatije prema vam...e pa morat cu te razocarat jarane...grdno si se z.a.j.e.b.omoRAja je napisao/la:Svaka cast za komentar pa nek vam opet zapale autobus i daju vam degeneke,razumijemo da je lakse volit takve nego one koji su svako gostovanje dosli s cvijecem na spomenik poginuloj omladini tuzle. Sreca pa imam mnogo prijatelja tuzlaka mislio bi da su svi kao tistaragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Iza goruceg autobusa se nalaze najbolji fileti u gradu pa eto ako nekoga zanima...
Moj kicbe cuj nema Lezve navijace,pa nismo mi njasvi da se za nas zna od rodoca do rastana. Gostovanja su vam isto za respect cak 53 na grbavici a na stajanju 250 haha i to vam je najjace sto mozete. Pa moj kicbe sta bi da si djavo i da s tobom ode negdje 3000 ljudi nebi se moglo ostat od vas. Drag mi je ovaj kicbe prabekicamir je napisao/la:Lani se Velez prodao za male pare tom istom Gosku normalno da se kao klub i oni i Zeljo gade tuzlacima.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tih 50-150 ljudi koji odu su trenutacno najuzi vrh scene u tom pogledu.
Dzaba ti i 3000 ako nemas gore navedenu osovinu.
...Život za Široki...
Idji vrvi nonomo kamenjarko. Kakve osovine idi ns temu automehanicariŠB_Fidelis je napisao/la:Tih 50-150 ljudi koji odu su trenutacno najuzi vrh scene u tom pogledu.
Gdje su ti navijaci danas?
3000?
Kad bi nermin bise prenosio radio prijenos znalo vas je i po deset tisuca biti u Vrapcicima na stadionu kapaciteta cetri tisuce!
3000?
Kad bi nermin bise prenosio radio prijenos znalo vas je i po deset tisuca biti u Vrapcicima na stadionu kapaciteta cetri tisuce!
Tu smo kicbe svi,vecina u mostaru a ima nas od tokija do san diega od sarafa do australije. Koliko nas moze skupit Velez vas moze samo koncert mate bulicabekicamir je napisao/la:Gdje su ti navijaci danas?
3000?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Genijalno. Jednostavno sam odusevljen kolicinom zapadnohercegovackog vokabulara kojim raspolazes i temeljito vladas. Evo sutra cu, cim zavrsim s poslom na njivi. Kralj iz hercegovackog krsa, odnosno Mostara, i prica o kamenjaru. Zemljo otvori se.moRAja je napisao/la:Idji vrvi nonomo kamenjarko. Kakve osovine idi ns temu automehanicariŠB_Fidelis je napisao/la:Tih 50-150 ljudi koji odu su trenutacno najuzi vrh scene u tom pogledu.
Mora da zestoko upekne sunce s lijeve strane Neretve da te tjera da obitavas ovdje po temi i trollas, ili je veceras dosadno pa se okupiraju ovako teme.
Doduse vjerovatnije da je rijec o kakvom auslaenderu, jer tesko je za povjerovati kakvi sve mediokriteti i frustrirani pojedinci imaju internet pristup unutar drzave. Steta stavise i to medju osnovna ljudska prava.
...Život za Široki...
Nesto mi se vi vrapcicani slabo okupljate oko veleza u zadnje vrijeme!
Nas ce sada okupiti 1.6 Hrvatska reprezentacija na nasem stadionu,to nam je dovoljno!
Nego reci ti meni nakon turskih,brazilskih i ostalih dresova sto ste nosali kad bi hrvatska protiv nekoga igrala za koji cete se sada odluciti?dres zrinjskog ili hrvatske?
Nas ce sada okupiti 1.6 Hrvatska reprezentacija na nasem stadionu,to nam je dovoljno!
Nego reci ti meni nakon turskih,brazilskih i ostalih dresova sto ste nosali kad bi hrvatska protiv nekoga igrala za koji cete se sada odluciti?dres zrinjskog ili hrvatske?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.