07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
budite realni susic nece otic a inije do njeg da igraci nisu picke jbt pa nije u tenku pa da bjeze od njeg upisali se jbt
Sušiću ODLAZI, Ćiro Vrati Se, Savez ODLAZI, Papac VRATI SE, KOSEVO NIKAD VISE, BILINO 4Ever !!!
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Hajde @Jaydoo i tebe dosta.Mozes ti taktikat do mile volje,kad igraci meda danas nisu mogli.Jaydoo82 je napisao/la:KATASTROFA!!
SUSIC ODLAZI... TAKTIKA TI NIKAKVA.. Nismo 3 lopte povezali za 90 min.
izgleda nesto nejasno.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 sep 2010, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Onda je trebao pozvati igrace koji se nebi usrali u gace. On je taj koji stvara igru i taktiku, a ta igra i taktika je veceras pokazala, da frajer nea zive veze, trener 0. Susic i Ibisevic su stetocina za ovu Repku. Ne znam koja budala jos uvjek moze zvati ovog Ibisevica, kad lik veze zive nea, lopta se od njeg odbija kao od gume, i to nije samo ovu tekmu. LIk nikad nista za Repku uraido nije 0.sedra je napisao/la:Zemo nije Susic kriv sto su se igraci da izvines usrali u gace...mahalas je napisao/la:Haj Sušiču razguzlaj i ostavi momcima da još nešto naprave, dok još nije prekasno................
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- King Kenny
- Kontakt:
zvizdat kapitenu i covjeku koji se rasturi po terenu u svakoj utakmici..............seljaciiiiiiiiiiiiiiii..mars svi u sumu odakle ste i dosli....bagro seljackaaaaaaa
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Dosta vise kako je uvijek selektor kriv! Ne branim Safeta ,ali ljudi dajte malo pogledajte odnos pojedinih igraca,onda ce nam svima jasnije biti gdje je problem!
Spominjanje Cire ublahasa ,u najmanju rukus smijesno,Ciro i njegove fore :DDD
Respect za Kapitena Spahu!
Spominjanje Cire ublahasa ,u najmanju rukus smijesno,Ciro i njegove fore :DDD
Respect za Kapitena Spahu!
Jeebo te on u supak, reko sam 10 postova za redom da je zasro, al niko nece da vidi kako su igraci (prvenstveno u ofanzivni) odigrali, naguzili te oni svi redom jesi cuo.aris je napisao/la:MRS!!! NEMOJTE DA VI BRANILI SUSICA!! HEBI TE GA SEBI!guber90 je napisao/la:De strucnjaci ako je do papeta reci te vi meni sta bi ste vi, ovi nasi ko zadnje picke se setkaju. Susic jest usro, al oni jos vise :S.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
mislio sam da srbi imaju najglupljeg stopera(subotic)al nadarevic mu je zestoka konkurencija a sto se papeta tice nema on pojma
VOLIM KOSEVO ; VOLIM IBISEVICA,
ser del barça es el millor que hi ha !
HOCEMO CIRU/BAKU NAZAD!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
da i ja sta naskrabam
dzeko.u wols. grize travu,u dresu repke je NULA,KATASTROFA,UZAS...nece da krene na loptu samo stoji i ceka
misimovic (safet ga ukopao) nista
ibisevic Hem sto nezna,hem sto nije njegova poziicija (opet safet)
ibricic,mozes jarane tako one iz inter zapresica driblati ...8 prodora NULA uspjesnih
pjanic.....svaku loptu izgubio,svaki duel izgubio,al et jedini je sutao na gol
hasagic,mogao bolje reagovati kod prvog gola,imao kiks u izlijetanju ,al skino je 3 stopostotne tako da je najbolji !samo trebna nauciti da se brani dok sudija nedigne zastavicu,jer nije on saobracajac nego golman"###
spahic,sve ok do onog prvog gola kad ga benzema baci na nos
najbolji veceras na terenu daleko je bio RAHIMIC,izgleda da jedini on u gacama ima nesto za razliku od 9 ostalih PICA
lulic i mujdza veceras onako solidni...bolji od vecine
SAFET SUSIC PROMASIO TAKTIKU IGAO KAO PICA PRAVA POSEREM MU SE NA TAKTIKU,IZVINI SAFETE VOLIM TE MAJKE MI AL BRAT BRATU NISI TI ZA OVOGA
dzeko.u wols. grize travu,u dresu repke je NULA,KATASTROFA,UZAS...nece da krene na loptu samo stoji i ceka
misimovic (safet ga ukopao) nista
ibisevic Hem sto nezna,hem sto nije njegova poziicija (opet safet)
ibricic,mozes jarane tako one iz inter zapresica driblati ...8 prodora NULA uspjesnih
pjanic.....svaku loptu izgubio,svaki duel izgubio,al et jedini je sutao na gol
hasagic,mogao bolje reagovati kod prvog gola,imao kiks u izlijetanju ,al skino je 3 stopostotne tako da je najbolji !samo trebna nauciti da se brani dok sudija nedigne zastavicu,jer nije on saobracajac nego golman"###
spahic,sve ok do onog prvog gola kad ga benzema baci na nos
najbolji veceras na terenu daleko je bio RAHIMIC,izgleda da jedini on u gacama ima nesto za razliku od 9 ostalih PICA
lulic i mujdza veceras onako solidni...bolji od vecine
SAFET SUSIC PROMASIO TAKTIKU IGAO KAO PICA PRAVA POSEREM MU SE NA TAKTIKU,IZVINI SAFETE VOLIM TE MAJKE MI AL BRAT BRATU NISI TI ZA OVOGA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ocete moj komentar? neznam sta se veceras desilo,moderatori nemojte zamjeriti na ovom komentaru sto slijedi,ali boli me **** koji je uzrok,sutra se vracam svome zivotu koji vodim,utakmice prolaze,zivoti prolaze,smirite se,docekat cemo i mi taj veliki dan,pa da bude za 50 godina,pa nek bude...Trebaju korjenite promjene u bh nogometu pocevsi od :
- Ukinuti ovaj savez i imenovati novi sa ljudima koji imaju veze sa nogometom
- Napraviti novi stadion na kojem ce se igrati utakmice reprezentacije
- Otvoriti skole nogometa za mlade i nove igrace u ovoj drzavi
- Pobuditi u nama nacionalni mentalitet ( prvenstveno mislim na igrace koji igraju za susjedne repke nam i koje rodnu drzavu ne smatraju svojom sto je jako jadno)
- Reputacija reprezentacije se ne stvara kroz 1,2,3,4 utakmica,vec kroz godine,kad kazem godine,pa i da prodje 20-30 godina neka prodje,vrijedi cekati...
Smirite se,i cekajmo da FIFA i UEFA iskljuce trenutni savez,to je trenutak kada treba udariti i promjeniti BH fudbal iz korjena..Pozdravljam Vas sviju
- Ukinuti ovaj savez i imenovati novi sa ljudima koji imaju veze sa nogometom
- Napraviti novi stadion na kojem ce se igrati utakmice reprezentacije
- Otvoriti skole nogometa za mlade i nove igrace u ovoj drzavi
- Pobuditi u nama nacionalni mentalitet ( prvenstveno mislim na igrace koji igraju za susjedne repke nam i koje rodnu drzavu ne smatraju svojom sto je jako jadno)
- Reputacija reprezentacije se ne stvara kroz 1,2,3,4 utakmica,vec kroz godine,kad kazem godine,pa i da prodje 20-30 godina neka prodje,vrijedi cekati...
Smirite se,i cekajmo da FIFA i UEFA iskljuce trenutni savez,to je trenutak kada treba udariti i promjeniti BH fudbal iz korjena..Pozdravljam Vas sviju

Omg pa nema veze sto na kosevu dodje 20000 dusa,na Bilino dodje 12000 ali opet navijamo citavu utakmicu DABOGDA VAM OVO BIO ZADNJI PUT DA GLEDATE UTAKMICU NA **** KOSEVU !!!calcio je napisao/la:cuj ovoga. ko tebe pita gdje ce se igrati, hajde poklopi seavenija je napisao/la:Nista Bilino Polje tu Safet Susic nije dobrodosao , vadit se na Bilinom polju uvijek sa pravom fudbalskom publikom vise ne moze ! Sve ostale na Kosevu pa pred 2000 hiljada nema veze !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
kako me zivciraju neki ibisevic ovo ibisevic ono **** vas on sve u supak
igrao bi dobro da ju u napad u ali posto nije mora igrat krilo jer nemamo normala igraca
igrao bi dobro da ju u napad u ali posto nije mora igrat krilo jer nemamo normala igraca
Izasao sam u grad da gledam utakmicu na otvorenome sa rajom,ali toliko su me iznervirali nasi da sam dosao na poluvremenu kuci.Nikada nisam vidio da igramo ovako lose,ne znamo dodati loptu,samo je nabijamo do Francuza,nismo napravili ni jednu jedinu sansu..Ne znam..Ja sam izgubio vjeru u ovu reprezentaciju,nek je prati ko hoce,ja vise svoje zivce nemam namjeru gubiti..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- senad_flamin
- Kontakt:
daj samo skolni ovog ibisevica iz sastava evo bolje je sa igracem manje nego sa njim !!!!!!OTNYS_YNWA je napisao/la:Apsolutno se slažem. Bolje da jedan igra 100% nego njih dvoica po 50% svojih mogućnosti. Nije ni veliki Ćiro eksperimentisao sa dva potpuno ista igrača.bistrikboy je napisao/la:Miske i Pjanic ne mogu zajedno...
..............Hasagić............
Mujdža.Nadarević.Spahić.Lula
.........Jahić....Rahimić.......
.............Misimović...........
....Ibišević............Ibričić....
................Džeko.............
.............Hasagić............
Mujdža.Nadarević.Spahić.Lula
.........Jahić....Rahimić.......
.............Misimović...........
.......................... Ibričić....
................Džeko.............
-RIVALDO-
BAGRAAAAAA!!! dzeko strpo milione u dep i misli igracina...idiote igras za reprezentaciju,sta glumis?!
spaha majstore ne igraj vise za repku,mi smo DIVLJACI!
ibisevicu,pa za tebe je mesanovic igracina...brate sto jest jest nekad si znao,sad se neznas sastavit s loptom..al nisi ti krvi,kriv je susic sto te stavi na "tvoju" poziciju!
keno,spaha,mujdza,ibricic mogu dobit prolaznu a ovo ostalo sve **** na celu sa nasim dijamantom dzekom!!!
picke jedne niste napravili ni jednu JEDINU prilku...jedini sut pjanica sa 40 meatara...i to su dijamnti???
poserem vam se usta...MRS!
spaha majstore ne igraj vise za repku,mi smo DIVLJACI!
ibisevicu,pa za tebe je mesanovic igracina...brate sto jest jest nekad si znao,sad se neznas sastavit s loptom..al nisi ti krvi,kriv je susic sto te stavi na "tvoju" poziciju!
keno,spaha,mujdza,ibricic mogu dobit prolaznu a ovo ostalo sve **** na celu sa nasim dijamantom dzekom!!!
picke jedne niste napravili ni jednu JEDINU prilku...jedini sut pjanica sa 40 meatara...i to su dijamnti???
poserem vam se usta...MRS!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.