Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Desni bek? 1. Mujdža jučer ni na klupi, bojim se da je Brazil samo iluzija,
2. Avdija je mega klasa, Lahm, ali ne može sam,
3. Vranješ je završio u Panini albumu sa sličicama i to mu je najveći doseg u karijeri.
Zašto ne Bešić???
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1261 ... ka-zmajeva
3. Vranješ je završio u Panini albumu sa sličicama i to mu je najveći doseg u karijeri.
Zašto ne Bešić???
Ili cak Jahic. Vranjes nije pola godine igrao. A sada igra stopera u Turskoj. Ne moze on odjednom proigrat na beku. Za povrede Mujdze i sklonost njima se je itekako znalo i prije. Ali eto. Sto se tice Besica. Za njega se nezna. Gdje bi nam bio koristniji. Ili na zadnjem veznom ili mozda boku. U svakom slucaju obavezno se mora momka pozvati na sljedecu prijateljsku.rikimo je napisao/la:Desni bek? 1. Mujdža jučer ni na klupi, bojim se da je Brazil samo iluzija,
Zašto ne Bešić???
Ma kod nas svaka pozicija može biti problem ako se samo jedan čovjek povrijedi. Nama da se povrijede dva tri nositelja igre, kao što je to slučaj u nekim reprezentacijama, pa mi i ne bi ni išli u Brazil.
Bilo bi: Draga FIFA, mi se izvinjavamo, nećemo moći doći, neka gripa ovo ono, pa vas molimo te pare koje se dobivaju da proslijeditte na račun saveza, a umjesto nas nek ide Švedska.
Bilo bi: Draga FIFA, mi se izvinjavamo, nećemo moći doći, neka gripa ovo ono, pa vas molimo te pare koje se dobivaju da proslijeditte na račun saveza, a umjesto nas nek ide Švedska.
Vranjes lose odigro na beku protiv Egipta prije sam ga smatrao odlicnim u defanzivi ,a hajde rek ou napadu bice neko krilo Visca/Hajrovic nema ni potrebe da ide gore ali los je bio i defanzivno definitivno RB je problem..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja to isto govorim. Govorio sam i prije tekme protiv Egipta. Ali na ovom forumu ne mozes nista reci protiv Vranjesazgembo89 je napisao/la:Vranjes lose odigro na beku protiv Egipta prije sam ga smatrao odlicnim u defanzivi ,a hajde rek ou napadu bice neko krilo Visca/Hajrovic nema ni potrebe da ide gore ali los je bio i defanzivno definitivno RB je problem..
Trebalo bi se pokusati s Besicem. Cak i Zahirovic kad je usao protiv Slovacke, zatvorio je desnu stranu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Potvrdjujem ove tvrdnje. Ali popravio je se virtuelni momciluka. Ove godine bi po prvi put mogao ostat bez moje podrske u borbi za zlatnu kantu.legenda reala je napisao/la:Ja nisam, od početka sam ga pročito, to vam Cartman može potvrditi ni on nema fino mišljenje o njemu, iako je Cartmo evropejac širokih shvatanja al Virtuala nije mogo svaritiDonCorleone je napisao/la:Ja sam takodjer glasao za Virtuala, ali za razliku od tebe sam uvijek znao da je tarabaMozambik je napisao/la:Ja sam za Virtu4la glasao u izboru sa forumasa godineOdjednom se totalno promjenio i natjerao me da zazalim za svojh glas
.
![]()
Hvala.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- 1988risha
- Kontakt:
Ja samo ne znam kako ste tako nepravedni prema Virtualu
Pa momak je dokazao da je stručnjak
Sve je pogodio za Safeta kad je imenovan za selektora,da mu ne vjeruje i da nema blage veze
A tek kako je procijenio dvomeč Sparte i Sarajeva,šanse podjednake pa 7 kkomada u mreži Sarajeva
Njemu morate vjerovati
Oni koji imaju najviše postova ti su najpametniji na forumu 
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
A koliko to Jaha nije igrao?! Igrao je protiv Meksika zadnju tekmu. A sad igra stopera u slabijoj ligi neg Turska.Ajax je napisao/la:Ili cak Jahic. Vranjes nije pola godine igrao. A sada igra stopera u Turskoj. Ne moze on odjednom proigrat na beku. Za povrede Mujdze i sklonost njima se je itekako znalo i prije. Ali eto. Sto se tice Besica. Za njega se nezna. Gdje bi nam bio koristniji. Ili na zadnjem veznom ili mozda boku. U svakom slucaju obavezno se mora momka pozvati na sljedecu prijateljsku.rikimo je napisao/la:Desni bek? 1. Mujdža jučer ni na klupi, bojim se da je Brazil samo iluzija,
Zašto ne Bešić???
Protiv Meksika/Irske da nam nije bilo Pandze mogli smo kisu golova primiti.
Besica svakako treba povesti na SP.
Dilaver se je mogao probati mada je i on izgubio mjesto u svom klubu. Ustvari, sad mozda i dobije poziv od Susica kad je na klupi.
Ja navijam za Želju. Zamijenio si me sa nekim.1988risha je napisao/la: A tek kako je procijenio dvomeč Sparte i Sarajeva,šanse podjednake pa 7 kkomada u mreži Sarajeva
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Nisam ja tebe zamijenio,nego si se prosuo,tu... ima post... al mi se ne traži da te brukam bezveze... Čak si spominjao i Žilinu u istom tom postuVirtu4l je napisao/la:Ja navijam za Želju. Zamijenio si me sa nekim.1988risha je napisao/la: A tek kako je procijenio dvomeč Sparte i Sarajeva,šanse podjednake pa 7 kkomada u mreži Sarajeva
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- legenda reala
- Kontakt:
ovaj se loži na tebe

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imao sam i takvih iskustavalegenda reala je napisao/la:ovaj se loži na tebe![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
[quote="legenda reala"]ovaj se loži na tebe
[/quote
Jah,ko kad se imam na sto lozit
Na lika koji je ispljuvao selektora,pa onda sve poliz'o... Obični troler koji se bavi privatnim životom Emira Spahića,koliko je samo postova potrošio na to da dokaže kako naš kapiten nije čovjek
Al eto hajde,sreća ima ovdje dosta likova normalnih,koji su skontali da frajer veze nema sta pise,a htio bi da bude pametan
Samo lupa kontru i to je to... A zna vrlo dobro sta je pisao i za repku i za nase klubove u Europi
I uvijek je oful'o,kako za Sušića kojeg je na početku bez ikakvog razloga ispljuvo,napravio neinteligentnim,da bi nas u zadnjih par mjesece uvjeravao da trebamo u njega gleda kao u pokojnog KIM JONG IL-a

Jah,ko kad se imam na sto lozit

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Gledacemo mi Muhu u prvih 11 protiv Argentine. Neizbjezno jednostavno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Upravo tako, bukvalno neizbježno.kimbo je napisao/la:Gledacemo mi Muhu u prvih 11 protiv Argentine. Neizbjezno jednostavno.
Risha, gdje je taj post za FK Sarajevo?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izbjeci ce to Koperfild vjesto, vjeruj mi.Virtu4l je napisao/la:Upravo tako, bukvalno neizbježno.kimbo je napisao/la:Gledacemo mi Muhu u prvih 11 protiv Argentine. Neizbjezno jednostavno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- 1988risha
- Kontakt:
lakse je tebi naci nego meniVirtu4l je napisao/la:Upravo tako, bukvalno neizbježno.kimbo je napisao/la:Gledacemo mi Muhu u prvih 11 protiv Argentine. Neizbjezno jednostavno.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Samo ti polako, kad budeš imao vremena, neće forum nigdje pobjeći. Mada mislim da ga nećeš naći i da si opet uhvaćen u laži. Čuj da ja pohvalim FKS1988risha je napisao/la:lakse je tebi naci nego meni![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Opet ti po starom,izokreneš cijelu priču,misleći da si pametan zbog togaVirtu4l je napisao/la:Samo ti polako, kad budeš imao vremena, neće forum nigdje pobjeći. Mada mislim da ga nećeš naći i da si opet uhvaćen u laži. Čuj da ja pohvalim FKS1988risha je napisao/la:lakse je tebi naci nego meni![]()
I tako to iz dana u dan

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.